Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 56. (Read 129832 times)

full member
Activity: 196
Merit: 101
September 15, 2017, 07:42:07 AM
Paraya mı doydunuz anlamadım ki hizmet kalitesi gitgide düşüyor, mailler çok geç cevaplanıyor, çekimler yavaş, biraz ilgilenin yada kapatın gitsin. Siz böyle yaptıkça çok kullanıcı kaybedersiniz.
mbp
newbie
Activity: 25
Merit: 0
September 15, 2017, 07:05:48 AM
Biraz önce 14.57 de paribuda 9000 tl den satış emiri vardı, en düşük kısmında da 9000 tl yi gösteriyordu. Bir kaç dk sonra bu değerler değişti en düşük 10502 oldu. Bunu sizde görebildiniz mi?
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 15, 2017, 01:39:53 AM
dün çekim emri vermiştim uzun zaman işlem gerçekleşmeyince sitesine baktım. artık çekim yapıldığında telefona onay geliyormuş bunu da sms ile cevaplandırıp onaylıyormuşuz.güvenlik için güzel düşünülmüş ama üyelere bildirmemişler sanırım bu yeni gelişmeyi ya da benim gözümden kaçtı.bekleyen işleminiz olursa buyuk bir ihtimal sms cevaplaması yapmadığınız içindir.
sms cevaplaması verdikten 15 dkka işlem hesabıma yansıdı.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
September 14, 2017, 02:25:01 PM
Paribudan normal şartlarda gayet memnundum.Ancak sırf transfer süreleri böyle devam edecekse kullanmayı bırakabilirim.
uzun süredir tatildeydim, içeride az bir meblağ vardı, alım yaptım .saat 21:19 da verdiğim BTC çekim emri saat 21:31'de onaylandı.
saat 22:01 ve henüz bir onay almış durumda. Daha önce de yazdık en azından seçmeli yapın, ben fazla fee ödeyerek çekimi çabuklaştırabileyim. 45 dakikada 1 onay nedir.
diğer taraftan almayı düşündüğüm coin %10 dan fazla arttı bu sürede. 3 kuruş fee az ödenecek diye ne anladım ben bu işten.

Saat 1 gibi ufak meblağ çekim verdim ve şu anda haladaha hesaba geçmedi bu aralar çok yavaşladılar ya başka bir durum yada çok fazla çekim yapan kişi var başka açıklaması varmı bilmiyorum ama çok can sıkıyor.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
September 14, 2017, 02:06:50 PM
Paribudan normal şartlarda gayet memnundum.Ancak sırf transfer süreleri böyle devam edecekse kullanmayı bırakabilirim.
uzun süredir tatildeydim, içeride az bir meblağ vardı, alım yaptım .saat 21:19 da verdiğim BTC çekim emri saat 21:31'de onaylandı.
saat 22:01 ve henüz bir onay almış durumda. Daha önce de yazdık en azından seçmeli yapın, ben fazla fee ödeyerek çekimi çabuklaştırabileyim. 45 dakikada 1 onay nedir.
diğer taraftan almayı düşündüğüm coin %10 dan fazla arttı bu sürede. 3 kuruş fee az ödenecek diye ne anladım ben bu işten.

member
Activity: 182
Merit: 10
September 14, 2017, 01:14:39 PM
Şöyle bir göz atayım dedim. problem hala düzelmemiş gözüküyor. Alış fiyatı satış fiyatından yüksek gözüken borsa.
Sol tarafta(satış) şuan 11.150 yazıyor sağ tarafta(alış) ise 11.170 yazıyor.
İşlem yapmayın bence yoksa otomatik hep TAKER pozisyonunda olacaksınız. Bu sorunu 3 gün önce de buradan yazdım ama ilgilenen yok...
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
September 14, 2017, 09:37:49 AM
paribuya güvensemde içeride 100 bin kusurluk alış-satış için ne bitcoin ne de para tutamam ben.. uyuyamam
full member
Activity: 672
Merit: 110
September 14, 2017, 08:36:25 AM
bu fıyatlardan 180 000 tl lık satıs yapanlar 55 000 tl lık alıs yapan kımler merak edıyorum Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 14, 2017, 02:57:30 AM
An itibari ile giriş yapmak istediğimde site bilgisayarıma indir vs adı altında dosyalar indiriyor. SMS girişi yapmak istediğimde girer girmez "OTURUMUNUZ SONLANDIRILDI LÜTFEN TEKRAR GİRİŞ YAPIN" Uyarısıyla karşılaşıyorum. tekrar denediğimde yine pc ye bir şeyler indiriyor site üzerinden. Mobildende giriş yapmayı denedim aynı hatayı ve indirmeyi telefonada yapıyor. Sanıyorum site çökmüş durumda umuyorum bakiyelerimize bir şey olmaz. Destekten de email attım dönüş bekliyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı?

Aynen....

Gündüz olunca hallolur bence.

açıklama yaptılar dün gece yaşanan sorunla ilgili. şu anda herşey normal giriş yapılabiliyor.
full member
Activity: 188
Merit: 110
September 13, 2017, 11:26:19 PM
Suanda duzeldi saniyorum.
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
September 13, 2017, 10:16:23 PM
An itibari ile giriş yapmak istediğimde site bilgisayarıma indir vs adı altında dosyalar indiriyor. SMS girişi yapmak istediğimde girer girmez "OTURUMUNUZ SONLANDIRILDI LÜTFEN TEKRAR GİRİŞ YAPIN" Uyarısıyla karşılaşıyorum. tekrar denediğimde yine pc ye bir şeyler indiriyor site üzerinden. Mobildende giriş yapmayı denedim aynı hatayı ve indirmeyi telefonada yapıyor. Sanıyorum site çökmüş durumda umuyorum bakiyelerimize bir şey olmaz. Destekten de email attım dönüş bekliyorum. Benzer sıkıntıyı yaşayan var mı?

Aynen....

Gündüz olunca hallolur bence.
newbie
Activity: 1
September 13, 2017, 08:51:59 PM
newbie
Activity: 8
September 13, 2017, 01:49:06 PM
Teşekkür ederim cevaplar için.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
September 13, 2017, 01:36:14 PM
Arkadaşlar selam. Saat 20:21 itibari ile paribu hesabıma bitcoin gönderildi. Bu saatte de paribu dan sms geldi. Yeterli onay alındığında bu miktar paribu hesabınıza işlenecektir diye. Yaklaşık 40 dakika oldu hala gelmedi. Normal midir acaba? Bu konularda henüz yeni sayılırım.

Paribuda 3 onay sonrası BTCler hesaba akatarılıyor. Bu 3 onay, bulunacak block sayısına ve gönderirken ödediğin FEE ye bağlı olarak biraz zaman alabilir.

Gönderilerin son durumunu BTC yatır çek sayfandan kontrol edebilirsin. Ayrıca aşağıdaki siteye BTC adresini girerek yaptığın işlemlerin aldığı onay sayısını görebilirsin.
https://blockchain.info/tr
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
September 13, 2017, 01:34:01 PM
Arkadaşlar selam. Saat 20:21 itibari ile paribu hesabıma bitcoin gönderildi. Bu saatte de paribu dan sms geldi. Yeterli onay alındığında bu miktar paribu hesabınıza işlenecektir diye. Yaklaşık 40 dakika oldu hala gelmedi. Normal midir acaba? Bu konularda henüz yeni sayılırım.
dostum bunun paribu ile alakası yok. blokchain onayı bekleniyor. 2 gün bile sürdüğü oldu. ama genelde kısa sürede hallederler. kaç onay aldığını takip edebilirsiniz btc işlemlerinden
newbie
Activity: 8
September 13, 2017, 01:00:36 PM
sr. member
Activity: 475
Merit: 250
September 13, 2017, 02:53:15 AM
Paribu da

1-----------------------
ADIM FİYAT uygulamasına geçilmeli. Kuruş işlemlerini acele kaldırmanız lazım.

Minimum fiyat adımı 1 TL veya en güzeli 5 TL olmalı.

2-----------------------
Aktif emir ile bekleyen pasif emir FEE leri mutlaka farklı olmalı. Aktif emir FEE leri daha fazla olmalı.
Ve bu FEE leri emir girince almanız lazım. Emir gerçekleşince değil.

3-----------------------
Emir iyileştirme mutlaka ama mutlaka mini bir FEE ye tabi olmalı. Örnek pasif FEE / 2
Tersi durumda emir iyileştirmeler yüzünden servera çok ağır yük biner/biniyor.

Tahtayı izliyorum  insanlar 1 kuruş 1 kuruş emir iyileştirme yapıp duruyorlar. Oyuncak mı bu server. Derhal müdahele etmeniz lazım.
BTC nin ani yükseliş inişlerinde sisteme giremeyince sizin bizim başımız ağrıyor.

member
Activity: 114
Merit: 38
September 11, 2017, 12:42:23 PM
Bitcoin çekme talebinde bulundum 2 gün oldu ama işlem gerçekleşmeyince iptal ettim kendilerine de mail attım dönüş yapmadılar

Sorun onlardan veya senden kaynaklansa bile BTC çekim işleminin bu kadar uzun süre bekletilmesinin bir açıklamasını yapmaları gerekir! Müşteri sayıları arttıkça kaliteleri düşüyor, hemen hepsi için böyle.
full member
Activity: 280
Merit: 102
September 11, 2017, 11:05:52 AM
daha iyileştirilmesi gerekiyor
newbie
Activity: 51
September 11, 2017, 09:03:42 AM
Bitcoin çekme talebinde bulundum 2 gün oldu ama işlem gerçekleşmeyince iptal ettim kendilerine de mail attım dönüş yapmadılar
Pages:
Jump to: