Pages:
Author

Topic: PayPal Yöneticisi, ‘Bitcoin Günlük Ödeme Yöntemi Olacak’ - page 2. (Read 738 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
Mesele bugün Bitcoin günlük ödeme aracı olacak mı değil, total pazar değerinin artması ve yenilikçi projelerin tutması. Volatilite nedeniyle Bitcoin biraz zor ödeme yaparken kullanılır. Fiyatın x2 - 3x olacağını beklerken btc satmam, harcamam.
member
Activity: 350
Merit: 10
şimdilik bu ihtimal çok uzak gibi. Kurda bu kadar dalgalanma ile olmaz. Ama ileride ne olur bilinmez ama kripto paraların gelecekte birçok kullanım alanı olacak farklı bir yaklaşım gelişmezse..
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
zor ama gerçekleşemez diye bir kural yok bitcoin veya altcoinlerden herhangi bir tanesi mutlaka buna uygun olarak adapte edilicektir günlük ödemelerde para yerine geçebilmesi için bir kaç level daha atlamamız gerekiyor umarım olur.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
İmkansıza yakın bir şeyler söylenmiş kesintilerin fırladı dönemlerde kim bilir ilerleyen zamanlarda neler olacaktır ama ben şuan için çok zor olduğunu düşünüyorum keşke görebilsek böyle şeyler.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Oldu bile Japonya'da şirketler çalışanlardan dileyenlere maaşlarını bitcoin ile ödeyebileceğinden bahseden haberler çıktı. Bu biraz da Kripto para birimlerine olan güvenin ne noktaya geldiğinin bir göstergesi
newbie
Activity: 280
Merit: 0
     Bu kadar ilerleyip geliştikten değer kazandıktan ve kazanmaya devam ettikten sonra fee olayını da çözerler para birimine de geçişini sağlarlar
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Yavaş yavaş bu öngörü gerçekleşmeye başladı bile zaten.Her geçen gün Bitcoin'i daha fazla şirket vb. kabul etmeye başladığı için kullanım alanı da gitgide genişliyor.Ama tam olarak günlük ödeme yöntemi olmasına daha çok olsa da bu zaman zarfının abartılı bir süre olacağını da hiç sanmıyorum.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Evet çok yakın bir zamanda olmasa da birgün mutlaka olacak, çeşitli süreçler atlatılacak ve ticari bir zemin hazırlanacak. Hatta şu an yavaşça atılan birçok adım buna hizmet ediyor, sağ salim bizler de görürüz umarım Smiley
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bitcoin ticarette kullanılıyor aslında. Tayvan havaalanı şirketinin bitcoin ile işlem yapacağı gelişmesi ortaya çıkmıştı son olarak da. Ama yeterli değil tabi ki bu. Daha çok yerde daha sık kullanılması lazım tabi ki.
full member
Activity: 308
Daha şimdiden Bitcoin birçok alanda kullanılmaya başlandı aslında (ev satışı vb.).Ama fee ücretleri insanların canını sıkıyordu ve pek verimli olarak işlemiyordu günlük kullanım olayı.Ama şimdi lightning ödeme sisteminin gelmesiyle birlikte daha olumlu gelişmeler olacaktır bence.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bitcoin düştükten sonra Bitcoine destek verdiklerini açıklayan büyük şirketlerin bu düşüşte Bitcoine yatırım yaptıklarını düşünmeden edemiyorum doğrusu Smiley)) Bitcoin yerden yere vurulup fiyatı yarı yarıya düşerken onlara eşlik edip, Bitcoin günlük ödeme aracı olamaz diyen şirketlerin bir kısmı şimdi olumlu açıklamalar yapıyor. Paypal dahil hepsi kendi blokzincirlerini oluşturma çabasında. Bitcoin çökerse hiçbirinin çıkaracağı kripto paranın bir değeri kalmaz.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
ileriyi gören firmaların yetkilileri olacağa karşı durmak yerine günlük ödeme için bitcoin önemini anlatan açıklamaları ile kripto dünyasına destek veriyor. günün konusu bu bitcoin daha nerelerde kullanılır. 
member
Activity: 61
paypal bu açıklamayı yaptıktan sonra bitcoin ile yakından ilgilendiğini açıkladı, bu minvalde bir kaç haber de yayınlandı,
full member
Activity: 238
Merit: 105
İşte bu durum gerçekleştiğinde fiyat cidden buralardan çok daha farklı yerlerde olacaktır. Günlük kullana geçildiğinde BTC blockchain kullanarak paraya dönüşmüş olacak.
full member
Activity: 252
Bitcoin kesinlikle eminim tüm şirketlerin ödeme kabul edeceği  bir kripto para, arkasındaki blok zincir sayesinde yatırım almaya devam eder. İrili ufaklı şirketler blok zincir teknoloji yatırımı yapmaya karar verdi.
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Böyle bir açıklamanın PayPal gibi bir oluşumun yöneticisinden gelmesi çok sevindirici ve de bitcoinin gerçek amacına bir adım daha yaklaştığını gösterir
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bitcoin mutlaka günlük ticaretin konusu olacak, bana göre ödeme seçeneği olarak daha avantajlı bir seçenek olmadığı sürece Bitcoin bu alanda tek araç olarak görülür.
full member
Activity: 230
Bence günlük kullanım için çok erken biraz daha yılların geçmesi gerek ve fiyatı sabit değil bu yüzden biraz zor...Ama zamanın ne göstereceği belli olmaz belki bir gün kullanırız...
full member
Activity: 344
Paypal yönetimi Bitcoin ile ödeme kanalı oluşturacak, yoksa durup dururken niye Bitcoin günlük ödeme yöntemi olacak desin. Güzel haberlerin devamını bekliyorum. Türkiye de alış veriş için kripto para kullanma zamanı gelir mi?
newbie
Activity: 210
Merit: 0
ya paypal'da neredeyse her şeyle alışveriş yapabiliyorsun.yeter ki alıcı ve satıcıda aynı şeyden olsun ve bu alışverişi kabul etsinler Smiley ama yine de destek vermesi güzel..
Pages:
Jump to: