Pages:
Author

Topic: PayPal Yöneticisi, ‘Bitcoin Günlük Ödeme Yöntemi Olacak’ - page 6. (Read 738 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
piyasalara olumlu etkisi olacak bir açıklama bence. Keşke olsa:)
full member
Activity: 378
Merit: 114
arkadaşlar haberleri takip etmiyorsunuz anlaşılan:

"BTC Transaction Cost decreasing because:

Support for the Bitcoin scalability upgrade Segregated Witness (SegWit), which is designed to make transaction fees slower and transactions times faster on the Bitcoin network, was added to the latest Bitcoin Core client version released on Feb. 15, 2018. SegWit support was also added to major exchange Bitfinex today, Feb. 21, and scheduled to be released on the exchange and wallet platform Coinbase by mid-next week."

BTC transfer ücretleri düşmeye başladı, çünkü transfer ücretlerini düşüren, transfer süresini hızlaştıran SegWit  Bitcoin Core Client Verziyonuna 15 Şubat 2018'de eklendi. SegWit desteği aynı zamanda Bitfinex exchange servisine 21 Şubatta eklendi ve Coinbase platformuna da haftaya hafta ortası eklenecek.

Yani adamlar bu konuda boş durmuyor, yakın gelecekte BTC transfer ücretlerindeki düşüşleri hissetmeye başlayacağımıza inanıyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Bitcoinin günlük işlemlerde kullanılabilir olması btu degerine olmlu etki yapacak etkenlerin başında geliyor, segwit, LN gibi gelişmelerin de hayata geçmesiyle btu kullanımının yaygınlaşarak uzun vadede oldukça değerleneceği aşikar. Bu zaman zarfında da altcoinler trade edilecektir sonra sıra btc'ye gelecek.
member
Activity: 336
bunun yaygın hale gelebilmesi için herkesin ifon alması gerekiyor.biliyorsunuz paypal mobil kullanmak için ipon telefonunuz olması gerekiyor.ama sanırım yakında android telefonlarada uygulaması açılır.ancak bunun için bitcoin'in günlük işlemlerde kullanılabilir hale gelmesi gerekmektedir.
member
Activity: 322
Merit: 12
Odeme sistemi olmaktan cikti bence buyuk oranda herkes sadece yatirim araci olarak goruyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Bitcoin'in günlük ödeme sistemi olacağına şahsen inanmıyorum.hepimiz açıkcası kısa yodan zengin olma aracı olarak görüyoruz değişeceğinede inanmıyorum. inasasakda bu kadar onnak değerli bir şeyle kimse ödeme yapmaz.
açıklama ise kripto para piyasası açısından çok olumlu.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
 Bitcoin gündelik hayatımızda kullanılan popüler bir para birimi haline gelmeden önce uzunca bir süre geçmesi gerektiğini düşünüyorum.” aynı ben gibi konuşmuş Cheesy
newbie
Activity: 61
Siz hiç bir kahveciye gidip çeyrek altın ile ödeme yaptınız mı ?  Grin Kripto paraların çoğu evrimleşecek ; maaş ödemesi,düğünlerde takı takmayı bitcoin ile yaparsınız.Arkadaşınıza parayı eth ile gönderirsiniz.Evdeki faturaları da ripple ile ödersiniz.
Bilgisayar ilk çıktığı zamanlarda , elimizde şuan 3 bilgisayar var bu tüm Amerikaya yeter eğer 10 tane olursa tüm dünyaya yeter diye bi konuşma yapmışlardı..
member
Activity: 308
Günlük hayatta ödeme yapmak için bitcoinin maliyetinin çok daha düşük hale getirilmesi gerekiyor. İşlem başına bu kadar yüksek ücret ödemek mümkün değil, hiç işlevsel değil.
Mutlaka onu düşünerek bir çözüm bulmuşlardır ama Smiley
newbie
Activity: 153
Günlük hayatta günlük ödeme olarak kullanılabilmesi için ;
Transfer ücretlerini ve sürelerinde iyileştirmeler yapılması gerekir.
fee ücretlerine birden bire yaptırım uygulanırsa madencilik işleri direkt zarar görür.
sen ben o şu bu cihazların prizlerini çekmeye başlayacak.
Bitcoin in günlük ödeme seçeneği bana göre imkansız gözüken bir şey.
Başka bir coin için söylenmiş olsaydı bu olay olabilir derdim. Roll Eyes
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
1 dolar hala pahalı bir rakam olması gereken maksimum 10 kuruş olmalıydı.

İyi güzelde abi bu işi yapan insanlar nasıl karınlarını doyuracak. Sen kazanıyorsan onlarında kazanması lazım.
full member
Activity: 308
Merit: 100
helal olsuni sonunda kral çıplak diyen birine denk geldik, çünkü bu wall street tayfasını alayı yılan.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Olabilir zaten Bitcoin'in amacı kişisel arası ödeme sistemi olmaktır. Segwit sonrasında bir takım iyileştirmeler yapıldı hatta bir kişinin 40 bin Bitcoin'i 1 dolardan daha az transfer ücretiyle gönderdiği söyleniyordu..  1 dolar hala pahalı bir rakam olması gereken maksimum 10 kuruş olmalıydı.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Eğer transfer ücreti çözülürse ki SegWit'le bir takım sorunlar gideriliyor.. Bitcoin yakında günlük ödeme sistemi olarak kullanılabilir. Bana göre çok kolay ayrıca virgülüne kadar para gönderebiliyor olmak güzel.
member
Activity: 322
Merit: 16
Bitcoinin ödemeye geçmesindeki en büyük sorunlardan birisi fee ücretleri ve onun içinde gelecekte büyük şirketlerin kendi madencileri olacaktır. ödeme için günlerce beklemeye gerek kalmayacak ayrıca ciddi ücretler ödemek zorunda kalınmayacaktir
 Sirketlerin madencileri iş başına komisyon olarak ( kredi kartinda da aynısı zaten ) veya aylık maaş şeklinde çalıştırılabilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bitcoin su anda ödemeden çok yatırım aracı. Ciddi bir süreçten geçmedikçe ( en basitinden fee ücretleri ) bitcoini ödeme olarak kullanmaya geçmeyiz. Gecemeyiz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
bitcoin in şu an bir ödeme yöntemi olamayacağı bir gerçek.başka bir sisteme evrileceği de kesin.
şu an için olmaz demeye gerek yok markette para sirkulasyonu trilyon dolarları geçtiği zaman gayette şekli şemali değişir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Paypal bir dönem Bitcoini ödeme yöntemi olarak kabul etmişti ve sonrasında bilinen sebeplerden, yani küçük ödemeli harcamalar için uygun olmadığından vazgeçmişti diye hatırlıyorum. Bitcoin şu haliyle bir ödeme aracı olamaz, zaten PayPal yöneticiside bunun için zaman gerektiğini söylemiş. Biz de bunun ne zaman olacağını merak ediyoruz zaten.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
günlük ödeme için sabit kur garantisi verebilen yerler çıkıcaktır demekki atıyorum xxx web magazasında btc kuru 10.000 usd hani bizde de yapıyorlar magazalar doları sabitliyor onun gibi olacaksa evet fee ücretlerini de düşerlerse bir miktar 100 usd üzerinde ödeyeceğimiz maksimum 3 5 dolarsa denenebilir secenek benim için
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Hızlı düşüş ve yükselişleri olmasa günlük ödeme yöntemi olarak kullanılabilir. Teknolojisinin içerisinde bu da var. Fakat şuan için mevcut sistemde günlük ödeme yöntemi olarak kullanılmasına biraz daha zaman var gibi görünüyor.
Pages:
Jump to: