Pages:
Author

Topic: PayPal Yöneticisi, ‘Bitcoin Günlük Ödeme Yöntemi Olacak’ - page 7. (Read 738 times)

member
Activity: 224
Merit: 12
Gelecekte ben sadece Bitcoin ile ödeme olacağını zannetmiyorum diğer kripto para birimleride ödeme olarak kullanılabilir
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Bitcoin daha iyi günleri görecek bencede ama markette bakkalda ödeme aracı olarak kullanmayı mevcut durumda insanların tercih edeceğini zannetmiyorum
member
Activity: 546
Merit: 10
PayPal’ın finans sektörü başkanı John Rainey, 19 Şubat tarihli Wall Street Journal (WSJ) röportajı sırasında Bitcoin’in gelecekte günlük popüler ödeme yöntemlerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

“Teknoloji, hayatımızın bir parçası. Bitcoin’in gelecekte gündelik hayatımızın popüler ödeme yöntemlerinden biri olacağını düşünüyorum. Ancak bununla birlikte, Bitcoin gündelik hayatımızda kullanılan popüler bir para birimi haline gelmeden önce uzunca bir süre geçmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Haberin tam metni için kaynak: https://habercoin.net/paypal-yoneticisi-bitcoin-gunluk-odeme-yontemi-olacak/

olmalı da LNT teknolojisi çok yeni fakat hatırı sayılır kanal için uygulamaya başlandı. Tüm ağ için bunu yaptıklarında transfer tuşuna tıklamaları ile çok kısa süre geçmesi ile karşı tarafa bitcoin ulaşabilecek. Etherden transferde 5-6 dakika transfer süresinden bahsediyoruz. Bitcoin için birkaç saniyeden oluşan örnek bir işlem yapılmıştı.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Hayal kurmanın anlamı yok Bitcoin hiçbir zaman günlük ödemeye yöntemi olamaz! Değeri 10 bin doların üzerinde olan bir şeyi nasıl günlük ihtiyaçlarda kullanmayı düşünüyorlar? Volatiliteden bahsetmiyorum bile...
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Haklısınız Bitcoin de fee sorunu ve onay almada ki uzayan zamanlar günlük kullanım açısından en büyük problemlerinden bir kaçı. Ama çözülemeyecek sorunlar değil bunlar. Lightning network işte bu gibi sorunlara büyük bir çözüm getirmiş olacak. Bazı şeyleri zamana bırakmak, yaymak lazım. Zamanla Bitcoin de evrimleşip en iyiye en güzele ulaşacağı inancım tam. Bu süreç sancılı olacaktır, ortada bitti- öldü vs  bir çok dedikodularla boğuşacaktır ama eminim Bitcoin e inanlar kazançlı çıkacaktır.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bitcoin'in günlük ödeme sistemi olacağına inanmıyorum. Fee olayı hala çözülmedi. Ayrıca nasıl altın günlük ödeme sistemi olmuyorsa artık Bitcoin de o durumda bence.

Yüklü miktarlar için günlük ödeme sistemi olabilir ya da şu an transfer ücretine bir çözüm getirilmediği gelecekte getirilmeyeceği anlamına gelmiyor.. Eğer daha da sağlam bir topluluk oluşturulmazsa ve transfer ücretine çözüm getirilirse yarın Bitcoin nasıl bir geliştirmeyle ayakta kalacak? Devletler devamlı uğraşıyor.. Bence iyi bir zamanlama yapılmaya çalışılıyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
PayPal’ın finans başkanı John Rainey  diğer Pypay yöneticilerine nazaran gönlümüzden geçenlere yönelik bir açıklamada bulunmuş elbette bu sevindirici bir açıklama, Bitcoinin gelecekte gündelik hayatımızın ödeme yöntemlerinden biri olacağını düşünerek ve blockchainin geleceğine güvenerek bu piyasadayız zaten bizde.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bitcoin'in günlük ödeme sistemi olacağına inanmıyorum. Fee olayı hala çözülmedi. Ayrıca nasıl altın günlük ödeme sistemi olmuyorsa artık Bitcoin de o durumda bence.
jr. member
Activity: 39
Merit: 3
PayPal’ın finans sektörü başkanı John Rainey, 19 Şubat tarihli Wall Street Journal (WSJ) röportajı sırasında Bitcoin’in gelecekte günlük popüler ödeme yöntemlerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

“Teknoloji, hayatımızın bir parçası. Bitcoin’in gelecekte gündelik hayatımızın popüler ödeme yöntemlerinden biri olacağını düşünüyorum. Ancak bununla birlikte, Bitcoin gündelik hayatımızda kullanılan popüler bir para birimi haline gelmeden önce uzunca bir süre geçmesi gerektiğini düşünüyorum.”

Haberin tam metni için kaynak: https://habercoin.net/paypal-yoneticisi-bitcoin-gunluk-odeme-yontemi-olacak/
Pages:
Jump to: