Pages:
Author

Topic: PayPal Yöneticisi, ‘Bitcoin Günlük Ödeme Yöntemi Olacak’ - page 5. (Read 738 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Şirketlerde artık biliyorlar ki; bitcoin çok yakın zamanda hayatımızın her alanında kullanılmaya başlayacak. Adımlarını ona göre atmaya başladılar. PayPal da bunun habercisi olmuş.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Ben bitcoin'in günlük ödeme sistemi olacağına hiç ihtimal vermiyordum ancak segwit olayı ile işin rengi biraz değişiyor. Yine de ödeme için çok değerli bir aygıt.
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
açıklamayı yapanın paypal yöneticisi olması aslında bitcoinin gelecek için ne anlam ifade ettiğini bizlere gösteriliyor günümüzde kullanılan bir sistemin yetkilisinden bu açıklamayı duymak beni mutlu etti
member
Activity: 406
Merit: 12
Segwit destekli cüzdan adresleri ve lightning network ile olabilir. Halen yavaş ve çok yüksek transfer ücretleri veriyoruz.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
SegWit sonrası 1 dolar gibi düşük rakamlara para aktarımını başarmış durumdayız uzun vade de başka teknolojiler Bitcoin'e entegre edilerek swift sisteminden daha ucuz merkezsiz bir para transferi sağlanılabilir diye düşünüyorum eğer bu olursa belki bakkallarda değil ama market alışverişlerinde ya da internetten bir şey satın aldığımızda bitcoin'i kullanırız.
member
Activity: 196
Merit: 12
Mevcut fee ücretlerinde düzenleme olmaz ise günlük hayatımızda basit alışveriş işlemlerinde kullanılabileceğini zannetmiyorum
member
Activity: 392
ben de öyle düşünüyorum şu an için o seviyeye gelmemiz uzun sürecek
jr. member
Activity: 46
Merit: 6
Hayal kurmanın anlamı yok Bitcoin hiçbir zaman günlük ödemeye yöntemi olamaz! Değeri 10 bin doların üzerinde olan bir şeyi nasıl günlük ihtiyaçlarda kullanmayı düşünüyorlar? Volatiliteden bahsetmiyorum bile...
1 tanesinin değeri xx usdolar olabilir. Peki ya satoşilerinin....
Daha da önemlisi neden bitcoinin değeri için başka bir referans kullanılıyor... Bu daha doğru bir soru
newbie
Activity: 140
Paypalun dediği gibi bitcoin günlük hayatımızın bir parçası olacak, bunu ön gören firmalarda alt yapılarını ve ödeme sistemlerini bitcoine göre yapmaya başladılar. Microsoft, starbucks gibi.
newbie
Activity: 14
Bilindiği üzere işlem süresi ve fee(komisyon) ücretlerinin el yakması onu işlem aracı değil anca yastık bir emtia,altın gibi değer saklama aracı haline getirebilir.Paypal'ın dediği günlük ödeme yöntemi daha hızlı işlem yapılabilen alternatif altcoinler veya daha farklı yöntemler ile olabilir.

İşte tam bu noktada anlık olarak yüksek meblağları güvenli,hızlı ve ucuz para transferine olanak sağlama gibi özellikleri olan "Lithgtening Network" devreye giriyor.Şayet Btc'yi üzerinde çalışılan bu teknolojiye adapte etmedikten sonra değer saklama aracı olmaktan öteye pek gidemez.Zaten günlük al-sat larda bile değişim aracı olarak litecoin,ethereum ve eth tabanlı altcoinlerini vb. kullanıyoruz.
member
Activity: 490
Valla haberler güzelleşmeye başladı ama nedense 450-500 milyar dolar arasındaki market değerini bir haftadır aşamadık. Bekliyoruz beklemesinede can sıkıyor.
newbie
Activity: 168
Amerika Japonya Starbucks ve şimdi de PayPal bitcoin ile ilgili olumlu adımlar atıyorlar. Bu tür davranışlar piyasa hemen olumlu bir şekilde yansıdı ve btc 10 bin doların üstüne fırladı. Bitcoin hayatımızın her alanına girecektir.
member
Activity: 308
Kripto paraların lokomotifi bitcoindir. Diğer kripto paralar yakında bitcoin üzerinden değerlenecek çünkü kağıt paralar tarih olma yolunda hızla ilerliyor. O yüzden PayPalun tahmini çok doğru bence.
member
Activity: 266
Evet bitcoin hayatımızın bir parçası olacak PayPalın dediği gibi. Bunun olması için bitcoinin değerinin belli bir seviyede sabitlenmesi gerekiyor buda biraz zaman alacak. Bu süreç 1 2 yılı bulabilir daha fazla sürmez.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
segwit entregasyonları sonrası günlük ödemelerde tekrar anılmaya başladı günlük ödemeler noktasında talep artınca segwit te yeterli olmayacaktır işte o zamanda devreye lightning network olayları girecek.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bitcoin su sıralar adını ciddi anlamda duyurdu ( iyi veya kötü ) ki bundan sonrasinda bazı şirketlerin desteği ile kendisini dünyada ortak hızlı ve ucuz bir ödeme sistemi olması yoluna girecektir
full member
Activity: 406
Merit: 121
İleride günlük ödeme yöntemi olabilir.ancak bu bitcoin mi olur yoksa başka bir kripto para birimimi olur onu bilmem.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
PayPal yöneticisi Bitcoinin günlük ödeme yöntemi olacağını söhlerken bunun için uzun zaman gerektiğini söyleyerek geleceğe atıfta bulunmuş. Fakat daha yakın zamanda  transfer süresi ve fee ücreti yüksekliği problemi çözülürse yakın gelecekte bunun olmaması için bir sebep kalmaz.
full member
Activity: 336
Transfer ücretinin düşmesi nihayetinde volatilitenin azalması ile birlikte tek ödeme seçeneğinin Bitcoin olacağı, yerel paranın ikinci planda kalacağı gelecekteki gerçek ekonomi noktasına taşıma amacına hizmet edecek.
full member
Activity: 344
Bugünden yarına Bitcoin'in tüm ödeme kanallarında kullanılan kripto para birimi olmasını bekleyen kimse yok. Sürecin uzun olacağını ve pek çok sıkıntılardan geçerek sinir uçlarımızı tahrip etmesini tahmin etmek zor olmasa gerek.
Pages:
Jump to: