Pages:
Author

Topic: PayPal Yöneticisi, ‘Bitcoin Günlük Ödeme Yöntemi Olacak’ - page 4. (Read 738 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Günlük ödeme yöntemi olarak kullanılma ihtimali elbette var ancak bunun için daha erken olduğunu düşünüyorum. Lighting teknoloji gelişip yaygınlaştığında en büyük engel ortadan kalkmış olacak bana kalırsa. Umarım bu tarz gelişmeler artar ve bitcoini günlük hayatta görmeye başlarız.
member
Activity: 392
Pay Pal açıklamasında iyi söylemiş fakat eksik bilgiler vermiş, bu kripto piyasasına giren hemen hemen herkes zaten bitcoinin gelecekte günlük ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini bilmekte , fakat şu anda ki bitcoin yapısı günlük hayatta kullanımı için uygun değil bunu eksik bırakmış.
member
Activity: 196
Paypal, Western Union, Goldman Sachs ve diğerleri kripto paraların ihtiyaçtan doğduğunu ve yararlarının finans sektörüne katkı koyacağını kabul etti. Microsoft Bitcoini tekrar kullanıyor. Sırada Facebook Ico reklam yasağının kalkması var.
member
Activity: 350
Merit: 11
Elbet bir gün Bitcoin Günlük ödeme yöntemi olarak kullanılacaktır. Bunun öncesinde block chain de biriken işlem sayılarını çözmeleri ve aldıkları fee oranlarını revize etmeleri gerekiyor ,bu sorunları halletmeden çok zor .
member
Activity: 173
Merit: 50
ne olursa olsun güzel açıklamalar gelmeye başladı diye yorumluyorum yakın gelecekte buna benzer açıklamaları yoğun olarak göreceğimize eminim.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Pay pal yönetici Bitcoin günlük ödeme yöntemi olması için acaba yapılması gerekenleri biliyormu ? Şu anda ki Bitcoinin mevcut sistem yapısı itabari ile bu mümkün gözükmüyor, ileriki zamanlarda olabilir . İlk yapılması gerekenlerden Lightininge geçilmesi .
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoin günlük ödeme yöntemi olabilir. örneğin preev sitesindeki rakamdan 500 dolar aşağısına sizden bitcoini alır ve öyle bir sistem kurarlar ki dolara geçmek için anlık exchange sitesinden satışını gerçekleştirirlerse onlar açısından da risk kalmaz.

fee sorunu o çözülecek gibi LNT ile. transfer sorunu o da LNT ile çözülecek gibi yani biraz daha zaman lazım. LNT, Segwit gibi değil daha dobra geliyor. İşi batırmazlarsa iyi

Paypala gelince Türkiye ile son durumunu bilmiyorum. Türkiye'deki online alışveriş sitelerinde halen geçiyorsa işlevselliği var.

İkinci olarak Payza'dan gidecek olursak 10'dan fazla kripto para destekliyor. Geçen gün debit kart siparişi vermek istedim şu an aktif değilmiş. yoğunluktan olsa gerek zaman zaman açıyorlar ve 20 dolar ücreti var.

Yani tek alternatif paypal değil. hatta debit kart alabileceğiniz sitelere yoğunlaşın. doların 4 dolar üzerine yükseleceği yazılıp, çiziliyor, paranızı bankamatikten dolar olarak çekip saklama gibi yani size kalmış hepsi.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
Bitcoin daha iyi günleri görecek bencede ama markette bakkalda ödeme aracı olarak kullanmayı mevcut durumda insanların tercih edeceğini zannetmiyorum

neden böyle vizyonsuz bakıyor çoğunuz anlamıyorum. yakında lightning network devreye giriyor, saniyelerle aktarım olacak. hadi onu geçelim, öyle sistemler olacak ki, size 0.1 bitcoin toplu olarak bir sisteme yatırım yapacaksınız kontorlü kart gibi bakkalda orda burda kullanabileceğiz. anında ödenerek. günlük hayattaki etkisi de böylece çok yaygınlaşabilecek.
member
Activity: 126
Günlük kullanıma elbet gelebilir hatta bir yerden sonra bu işlerin kripto paralarla yürüyeceğini düşünüyorum ama bitcoinin transfer hızını arttırmaları lazım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
PayPal Yöneticisine  katılıyorum Bitcoin günlük ödeme yöntemi olacak bir gün, ya da o gün Bitcoin yoksa bir başka kripto ya da kriptolar. Bunun ne zaman olacağını tahmin edebilen yok henüz belkide çok uzun sürmeyecek, bizde görebileceğiz. Bunun gerçekleşmesi yerleşmiş ve düzenini kurmuş gemisini yürüten pek çok kurumu rahatsız ediyor tabii.
newbie
Activity: 280
   Sanal uygulamaların sanal para ile ödenmesi normal olarak başlayacaktır Bununla birlikte birçok sektör de bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlandı
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bitcoin de şuan ki yüzyıllardır kullanılan para değerlendirmesinin üstüne getirelecek en uygun sistem bence. Dünya da teknoloji sürekli ilerlemekte ve oluşacak ihtiyaçlarıda yakında kullandığımız sistem taşıyamayacak duruma gelecektir. Bitcoin için bu noktada yardımcı bant görevi ardından sistemi ağlarıyla kaplayan kaliteli bir yeni dönem açıcağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 217
kimse kusura bakmasın.gündelik hayatımda coinlerimi harcamam.her gün değer kazanacak olan bir şeyi neden gündelik şeyler için tüketeyim?ihtiyacım olmadıkça coin bozdurmayı düşünmüyorum.çok mantıksız.
member
Bircok kişinin gelecek hayali de bu yöndeydi. Artık gelse de rahat hızlı ve ucuz bir şekilde kullanmaya başlasak o dönemlere gitsek çok güzel olacak.
member
Activity: 336
Merit: 11
Bitcoin lightning network ile en büyük eksiklerinden birisini halleti sayılır. Bu sayede bitcoin çok hızlı ve ucuz bir şekilde transfer edilebilecek ve günlük ödeme için kullanılabilir hale gelecek. Yine de insanların gözündeki en büyük sorun yatırım aracım o benim niye harcama yapayım diyorlar. Bu da çözüldüğü zaman fazla bir engeli kalmıyor gibi
full member
Activity: 196
Merit: 100
Bu fiyatlarla bu nasıl mümkün olacak acaba? Roll Eyes Yani böyle açıklamalar güzel bir hayalin mahsulüdür. Bu haberlerin tek iyi tarafı Bitcoin'in yukarı yönlü hareketini tetikleyebilir.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bitcoin günlük işlemlerde kullanılmaya pek uygun değil zaten öyle bir amacı da yok ama transfer ücretleri düşerse swift yerine kullanılabilir.. Bakkalda kullanmayız ama ev satın alırken kullanırız mesela? Araba satın alırken kullanırız, kredi borcu öderken, fatura öderken vs vs.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Valla madencilerinin mikinin keyfini bekliyoruz eğer isterlerse Bitcoin'in transfer ücreti de düşer, transfer hızı da artar bana göre uygun zaman kollanıyor herhangi bir olumsuz habere karşı fiyat düştüğünde neredeyse 0 transfer ücretli btc ile karşılaşabiliriz.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bitcoin de fiyat istikrarı olduğu sürece günlük ödeme yöntemi olma ihtimali var. Güncellemeden sonra transfer ücreti düşmeye başladı. Transfer bekleyen onaylanmamış işlem sayısı azaldı.
newbie
o uzun süre ne kadar bir süre?bence hiç bir zaman gerçek paranın yerini almayacak.her zaman bir yatırım aracı olarak kalacak ve devam edecek.
Pages:
Jump to: