Pages:
Author

Topic: فارسی (Persian) - page 4. (Read 492844 times)

g2g
newbie
Activity: 6
Merit: 0
May 22, 2023, 12:57:03 PM
ولی جدا از این بحث شما با این تجربه ای که دارین یکم راهنمایی کنین کلا چکار کنیم چی یاد بگیریم ؟ Cool
بستگی داره هدف چی باشه. پول درآوردن؟ پول سریع و راحت؟
صد درصد پول جزی از هدفم هست ولی خوب نیاز نیست سریع باشه
راستش گیمو واسه این انتخاب کرده بودم چون خیلی راحت تر میشه کاربر تعداد بالا پیدا کرد
من یه ایده ای که داشتم البته کپی هست تا حدی و خیلی بزرگه ولی در مقیاس کوچک تر بتونم پیاده کنم خودش هدفه اصلیه ..
 که یه سیستم مثل کردیت که توی کشورهای خارجی هست پیاده کنم
سیستمی که حالا چه توی گیم باشه چه توی یه برنامه خاصی باشه
کاربر با توجه به یه سری رفتار ها و امتیازاتی که داره از یه سری امکانات استفاده کنه
با توجه به اطلاعاتی که از بلاکچین داشتم فکرکردم لازمه از این تکنولوژی استفاده بشه ..
البته شاید کامل نتونستم بگم ولی منظورم اینه که هدف کلی میتونه یه محیط اجتماعی با قوانین خاصی باشه
حالا میخواد گیم باشه یا نه برنامه سوشیال مدیا یا هر چیزی ..

بیشتر نیاز به راهنمایی دارم از دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن از کجا شروع کنیم ؟ چی یاد بگیریم ..
چقدر میخوای زمان بزاری؟ توی چه حوزه ای میخوای فعالیت کنی؟ اگه دوست نداری جزییات رو نگو فقط کلیات رو بگو
با همین توضیحات به نظرم شما اول با مفاهیم اولیه ی بلاکچین آشنا بشید بهتره. یعنی رمز نگاری غیرمتقارن و کلید عمومی/خصوصی، مفهوم هش یا تابع درهم‌ساز. و نحوه ارتباط بلاک‌ها
و بعد هم دیگه بستگی به حوزه ای داره که شما میخوای توش کار کنی. این دوتا که گفتم به نظرم اصلی‌ها هستن/

مفاهیم اولیه بلاکچینو بلدم در حدی که کدها در این لول را میخونم متوجه میشم ولی در کل خودم زود خسته میشم و بیخیال میشم
برای همین فکر کردم تو این فروم شاید همچین محیطی پیدا بشه که هم کمک بشه بیشتر یاد بگیرم و هم تیم باشه روی پروژه کار کنیم
jr. member
Activity: 46
Merit: 18
May 22, 2023, 12:39:59 PM
بیشتر نیاز به راهنمایی دارم از دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن از کجا شروع کنیم ؟ چی یاد بگیریم ..
چقدر میخوای زمان بزاری؟ توی چه حوزه ای میخوای فعالیت کنی؟ اگه دوست نداری جزییات رو نگو فقط کلیات رو بگو
با همین توضیحات به نظرم شما اول با مفاهیم اولیه ی بلاکچین آشنا بشید بهتره. یعنی رمز نگاری غیرمتقارن و کلید عمومی/خصوصی، مفهوم هش یا تابع درهم‌ساز. و نحوه ارتباط بلاک‌ها
و بعد هم دیگه بستگی به حوزه ای داره که شما میخوای توش کار کنی. این دوتا که گفتم به نظرم اصلی‌ها هستن/
legendary
Activity: 3472
Merit: 10611
May 22, 2023, 12:36:54 PM
ولی جدا از این بحث شما با این تجربه ای که دارین یکم راهنمایی کنین کلا چکار کنیم چی یاد بگیریم ؟ Cool
بستگی داره هدف چی باشه. پول درآوردن؟ پول سریع و راحت؟
نوآوری؟ مثلا اختراع یک پول جدید مثل بیت‌کوین یا فقط کپی کاری و توکن سازی؟
فقط علاقه به فناوری؟
راه اندازی یک بیزینس مثلا احداث صرافی آنلاین؟
ساختن یک برنامه مفید مثل کیف پول برای استفاده دیگران؟

مثلا من فقط علاقه داشتم خود فناوری بیت‌کوین رو یاد بگیرم برای همین بیش از یکسال زمان گذاشتم و تهش رو درآوردم. کمی هم علاقه به برنامه‌نویسی داشتم و با همون چندتا برنامه "عشقی" نوشتم مثل یک بات برای معامله در صرافی‌های آلتکوین و یک مدت هم باهاش کار کردم وکمی سود بعد ولش کردم به علت مشغله کاری.
g2g
newbie
May 22, 2023, 11:45:08 AM
*cryptikitties  Grin
** fundraising
Grinبله از این دیدی که میگین کاملا درسته که در یک دسته بندی نیست  ... ولی خوب کلاهبردای که ثابت نشه کلاهبرداری نیست و دوست های احمق هم بالاخره دلشون پاکه فقط میخوان یه جای اشتباه پول خرج کنن

دوست عزیز اگه یکم بیشتر توضیح بدی بد نیست. دوستان میتونن بهتر راهنمایی کنن.

الان که فکر میکنم ایده های خوبی نیست ..یعنی ایده نیست فقط کپی از چند چیزه  Grin Grin
legendary
May 22, 2023, 01:56:56 AM
ایده هم تو زمینه گیمینگ چندتا ایده دارم ولی خوب بنظرم یه چیزی که زیاده ایده هست چیزی که نیست امکان پیاده سازیش
بلاکچین و گیمینگ اصلا در یک دسته‌بندی قرار نمیگیرن. بلاکچین یک دیتابیسه و تو همون دسته‌بندی هم با بهره‌وری پایینه.
تنها دلیلی که برای پولی مثل بیت‌کوین جواب میده اینه که خاصیت غیرمتمرکز بودنش اون بهره‌وری پایین رو میپوشونه.

چیزهایی که تو اینترنت به عنوان گیمیگ در بلاکچین میبینی (مثل رمزپیشی*) یا کلاه بردارین برای خالی کردن جیب احمق‌ها یا درحال پول جمع کردن** هستن برای یک کار دیگه که اون هم یک جورهایی کلاه‌برداری به یک روش دیگه هست.

اگه در زمینه‌ای به غیر از ساخت توکن سوال داشتی من شاید بتونم کمک کنم. بخصوص بحث تخصصی درباره بیت‌کوین و زبان برنامه‌نویسی سی شارپ.

*cryptikitties  Grin
** fundraising
jr. member
May 15, 2023, 01:16:53 PM
دوست عزیز اگه یکم بیشتر توضیح بدی بد نیست. دوستان میتونن بهتر راهنمایی کنن.
 برنامه نویسی بلاکچین رو کمی دقیقتر توضیح بده. در زبان عامیانه برنامه نویسی خود برنامه بیت‌کوین‌کور میتونه برنامه نویسی بلاکچین محسوب بشه.
یا حتی سالیدیتی اتریوم هم میتونه برنامه نویسی بلاکچین محسوب بشه.
یا حتی ساخت یک کوین جدید هم میتونه برنامه نویسی بلاکچین محسوب بشه.
یا حتی ساخت یچیز شبیه کووِنانت اس‌کیو‌ال هم برنامه نویسی بلاکچین هست
همون قضیه که گفته شد، ایده ممکنه ساده باشه ولی پیاده سازی کمی پیچیده تره. هر کدوم از اینا یچیز جدا هست.

عبارتهای انگلیسی رو فارسی نوشتم چون چینش رو به هم میریزه همه چیز قر و قاطی میشه

ادیت: کسی میدونه چرا اینجا هنوز ویبالتین ۱۵ سال پیش استفاده میشه؟

g2g
newbie
May 05, 2023, 01:23:29 PM
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه  
کسی اینجا درزمینه برنامه نویسی بلاکچین فعالیت میکنه ؟ راهنمایی کنه یکم آپ شیم
ایده های جالبی میشه پیاده کرد تا چین نگرفته ایرانُ ...
اینجا بیشتر به کویر لوت شباهت داره، اگر بتونی شاید یه نفر علاقه نشون بده . البته اگر این ایده های جالب رو مقداری بیشتر توضیح بدین ممکنه افراد بیشتری تمایل پیدا کنن از لاکشون بیان بیرون .
والا میخواستم اول راهنمایی بگیرم برای یادگیریش اگه کسی از تجربش بگه بنظرم بهتر میتونیم استفاده کنیم
من درحد مقدماتی بلاکچین بلدم و الان دارم برنامه نویسی گو لنگ یاد می گیرم میخواستم بلاکچین هم همزمان باش یاد بگیرم
ایده هم تو زمینه گیمینگ چندتا ایده دارم ولی خوب بنظرم یه چیزی که زیاده ایده هست چیزی که نیست امکان پیاده سازیش  Grin
توی فروم انگلیسی افراد حرفه ای ای هستن. توی فروم انگلیسی هم میتونی فعالیت کنی و در این مورد تاپیک بزنی.
به نظرم جواب میگیری
در مورد ایده و پیاده سازی هم چیز جالبی گفتی. ایده زیاده ولی امکان پیاده سازیش نیست
خوب این رو در نظر بگیر که پیاده سازی ممکنه چیز ساده ای نباشه. مثلا ایده ساخت یک وبسایت ممکنه ساده باشه ولی در عمل با وب سرور اپاچی و پی‌اچ‌پی و هزار تا چیز دیگه ممکنه روبرو بشی. باقی ایده ها هم شبیه به همین.
اگر ایده داری تازه اول راهی
فروم فارسی جالب بود برای همین گفتم اول اینجا بنویسم شاید کسی با تجربه پیدا بشه راهنمایی کنه ولی در کل ایده که خودش به تنهایی مهم نیست این که افرادی باشن که دنیا را با دیدگاه بلاکچین نگاه کنند و بعد ایده بگن و این که تیم برای این کار پیدا بشه کمک میکنه برای پیاده سازی  هر ایده ای از ساده تا پیچیدش
jr. member
May 05, 2023, 12:23:49 PM
اینجا بیشتر به کویر لوت شباهت داره، اگر بتونی شاید یه نفر علاقه نشون بده . البته اگر این ایده های جالب رو مقداری بیشتر توضیح بدین ممکنه افراد بیشتری تمایل پیدا کنن از لاکشون بیان بیرون .
والا میخواستم اول راهنمایی بگیرم برای یادگیریش اگه کسی از تجربش بگه بنظرم بهتر میتونیم استفاده کنیم
من درحد مقدماتی بلاکچین بلدم و الان دارم برنامه نویسی گو لنگ یاد می گیرم میخواستم بلاکچین هم همزمان باش یاد بگیرم
ایده هم تو زمینه گیمینگ چندتا ایده دارم ولی خوب بنظرم یه چیزی که زیاده ایده هست چیزی که نیست امکان پیاده سازیش  Grin
توی فروم انگلیسی افراد حرفه ای ای هستن. توی فروم انگلیسی هم میتونی فعالیت کنی و در این مورد تاپیک بزنی.
به نظرم جواب میگیری
در مورد ایده و پیاده سازی هم چیز جالبی گفتی. ایده زیاده ولی امکان پیاده سازیش نیست
خوب این رو در نظر بگیر که پیاده سازی ممکنه چیز ساده ای نباشه. مثلا ایده ساخت یک وبسایت ممکنه ساده باشه ولی در عمل با وب سرور اپاچی و پی‌اچ‌پی و هزار تا چیز دیگه ممکنه روبرو بشی. باقی ایده ها هم شبیه به همین.
اگر ایده داری تازه اول راهی
g2g
newbie
May 05, 2023, 11:50:47 AM
ایده هم تو زمینه گیمینگ چندتا ایده دارم ولی خوب بنظرم یه چیزی که زیاده ایده هست چیزی که نیست امکان پیاده سازیش  Grin
copper member
Activity: 1330
Merit: 899
🖤😏
May 05, 2023, 08:41:33 AM
g2g
newbie
May 03, 2023, 04:46:47 PM
newbie
Activity: 24
April 17, 2023, 02:50:40 AM
میگم تاپیک پاکستانی ها چقدر فعاله تا الان نزدیک 650 صفحه رفته جلو
تاپیک فارسی 33 صفحه رفته جلو

enghad nistim ke har roz inja type konim, felanam faaliat ziad nist
jr. member
April 14, 2023, 02:07:26 PM
میگم تاپیک پاکستانی ها چقدر فعاله تا الان نزدیک 650 صفحه رفته جلو
تاپیک فارسی 33 صفحه رفته جلو
jr. member
April 12, 2023, 12:47:19 AM
اگه اینطوری باشه که 150 کشور از حدود 200 کشور دنیا هم فقط استفاده کننده هستند چون صدتاشون 0 نود و بقیه زیر 5 عدد نود دارن!
منظورم این بود که اون کشورهایی که شما گفتین توی نگه داری شبکه سهم چندانی ندارن و بیشتر از شبکه استفاده میکنن تا نگه داری دیتا
البته باز نظر شخصیه
jr. member
April 08, 2023, 05:48:46 AM
خوب چرا جمعش کردید؟ هزینه اضافی بود؟
مسئله هزینه نبود، لپ تاپم خیلی داغ میکرد بعد از چند ماه جمعش کردم، در کل هزینه زیادی نداره. اما خب ایران بیشتر از اینا نیاز داره .
آهان من فکر کردم روی سرور مجازی راه انداخته بودین
copper member
🖤😏
April 07, 2023, 07:03:07 AM
مسئله هزینه نبود، لپ تاپم خیلی داغ میکرد بعد از چند ماه جمعش کردم، در کل هزینه زیادی نداره. اما خب ایران بیشتر از اینا نیاز داره .
jr. member
April 05, 2023, 11:28:24 AM
خیلی جالب بود. ممنون
دفعه آخری که دیده بودم یک نود فعال توی ایران نشون میداد

ما توی این کشورمون این همه آدم و شرکت داریم که روی بیتکوین میلیاردی سرمایه گذاری کردن ولی حتی یک دونه نود بیت کوین هم توی ایران فعال نیست (حالا شاید یدونه باشه ولی بعید میدپونم دوتا بشه)
این یعنی ملت فقط استفاده کننده هستن و فقط سرمایه وارد میکنن. ولی توی قسمت فنی و نگهداری از شبکه کمک نمیکنن. حس چندان خوبی نسبت به این قضیه ندارم. نظر شما چیه دوستان؟
نظر من اینه که شما اطلاعاتت از منبع نادرسته، من خودم زمانی نود بیت کوین داشتم و در هیچ منبع آنلاینی نمیدیدم که آی پی من رو

legendary
April 05, 2023, 07:45:02 AM
ما توی این کشورمون این همه آدم و شرکت داریم که روی بیتکوین میلیاردی سرمایه گذاری کردن ولی حتی یک دونه نود بیت کوین هم توی ایران فعال نیست (حالا شاید یدونه باشه ولی بعید میدپونم دوتا بشه)
اتفاقا سه تا هست  Grin
https://bitnodes.io/nodes/?q=Iran,%20Islamic%20Republic%20of

تازه این الزاما همه "فول نودهای"‌ ایران نیست چون این سایت فقط قادر به نشون دادن نودهایی است که اتصال دریافت میکنند (نیاز به یک ساکت و سوکت باز و درحال گوش دادن داره که همه این کار رو نمیکنن).
به عبارت ساده‌تر تعداد نودهای ایران بیشتر از این حرفهاست.

همینطور که در این سایت میشه دید حدود ده درصد نودها در حال "گوش دادن" به اتصالهای دریافتی هستند.
https://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/historical.html
اگه همین درصد رو به عدد بالا اعمال کنیم میشه تخمین زد حدود 30 نود در ایران باشه که عدد بدی نیست.

این یعنی ملت فقط استفاده کننده هستن و فقط سرمایه وارد میکنن. ولی توی قسمت فنی و نگهداری از شبکه کمک نمیکنن. حس چندان خوبی نسبت به این قضیه ندارم. نظر شما چیه دوستان؟
اگه اینطوری باشه که 150 کشور از حدود 200 کشور دنیا هم فقط استفاده کننده هستند چون صدتاشون 0 نود و بقیه زیر 5 عدد نود دارن!
copper member
🖤😏
April 01, 2023, 01:22:04 AM
نظر من اینه که شما اطلاعاتت از منبع نادرسته، من خودم زمانی نود بیت کوین داشتم و در هیچ منبع آنلاینی نمیدیدم که آی پی من رو
 نشون بده، همون موقع فهمیدم منابع آنلاین مفت نمیارزن .  واینکه الان نود زیاد هست اما از وی پی ان استفاده میکنن کسی رد نزنه . در کل البته موافقم با شما، ما ملت همیشه در صحنه ملت حاضر خوری هستیم . 🤣
jr. member
March 29, 2023, 08:51:36 AM
Pages:
Jump to: