Pages:
Author

Topic: piyasanın gelecek haftaki yönü nasıl olur? - page 2. (Read 906 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Piyasaya gunluk veya haftalık olarak bakmamanız gerektigini tekrar hatırlatalım, pıyasa bunu zaten bolca hatırlatıyor ansızın bır vuruyorlar bın dolar dusuyor, uzun vade planlar yapmaya calısın yoksa kısa vadelıler canınızı sıkabılır durum ıyı degıl cunku.
member
Activity: 182
Merit: 10
ne yazık ki hiç iç açıcı olmadı büyük bir düşüş meydana geldi önümüzde ki haftalara bakacağız bakalım yükseliş ne zaman gelecek
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yatırım yapmak için tavsiye istemek en doğal hakkınız ama çoğu kişi farklı yorumlar yapmış konuyu açtığınız tarihe bakarsanız. Maalesef kimse ne olacağını bilemiyor, ben mesela forkun olumlu etkisi olur diyordum ama tam tersi oldu.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
ne yazık ki düşüş geldi beklenen yükseliş başka bahara kaldı düşüş ile birlikte bütün altlarda kızardı bakalım nasıl bir hareket gelecek yeni yılda
member
Activity: 76
evi sattın parayı yanlış adrese gönderdin elde ne kaldı nanay hack korkusu, pazarın ayı sezonundan çıkamaması işlem yaptığın borsanın batması gibi sebeplerle tüm mal varlığını kullanmana ciddi engel.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Bunu bilebilecek biri varsa zaten evi barkı satar yatırım yapar ama görünen piyasa biraz yeşilleniyor çok büyük kar bırakmasa da ufak ufak alınabilir sanırım.
Aynen ben de bu soruları anlayamıyorum pek, şu olcak bu olcak diye yorumlarda bulunanlar bukadar eminse satsınlar evlerini bassınlar madem. Yok bunu yapamıyorlarsa ki hiçbiri yapamaz, ozaman bu tarz kesin yargılar yazmasalar daha iyi, yanıltıcı olmaz.
member
Activity: 546
Bunu bilebilecek biri varsa zaten evi barkı satar yatırım yapar ama görünen piyasa biraz yeşilleniyor çok büyük kar bırakmasa da ufak ufak alınabilir sanırım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
gelecek hafta BTC etf kararı piyasayı sağlam yukarı taşır diye tahminim gerçek olursa uzun aylar sonunda biraz kar elde etmek gibi sevindirici müjde alırım. piyasanın yönü yukarı tarafa dönsün sabrımız tükeniyor azar azar.
full member
Activity: 721
Merit: 100
10 Kasım gibi altcoin marketcap ta uzun zamandır daralan üçgenin sonuna yaklaşacağız gibi duruyor tabi ki bir tahmin yatırım tavsiyesi değil ve buradan yukarı gitmesini bekliyorum.
full member
Activity: 413
Uygun bulduğunuz seviyelerden koin bazında alım yapmak, hodl yada al sat yapmak  herkesin kendi kararı olur bu dönemde, çünkü kimse hiç bir şey bilmiyor, fikir vermek yanıltıcı olur.
full member
Activity: 322
bi ateşlenecek bir hamle gelirse eğer yükselmeye yönelik eft yi bekliyorum o gelecek haberle beraber uçuşa geçeceğiz diye içimde bi his var yav nedense bekliyorum haber
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Umut ettiğimizi bekleyelim de kış ayları gelir ancak kripto para piyasası ısınır Bitcoin, Ethereum ve Ripple dahil olmak üzere bütün kripto para birimlerinin hacimleri büyür gerçek yatırımcılar pazarda artış olacağına inanır satın almak için borsalara giriş yapar.
member
Activity: 933
Durağan bir sürec olduğunu düşünüyorum önümüzde. Bu kışın durgun geçeceğini düşünüyorum ayrıca düşüşün az birşey daha devam edip sonra yükselişe yerini bırakır bence 2019 eylülü gibi artışlar yaşanacak
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Büyük ihtimal tekrar ertelenir.Red geleceğini sanmıyorum.Ama birkaç gün önce BitFinexe binlerce BTC transfer edildi.Umarım dump olmaz.
member
Activity: 336
Merit: 17
Pazartesi SEC in etf kararı ne olacak bu çok önemli. Sürekli erteleyip duruyorlar. Artık bı karar verecekseniz verin ya. Piyasa zaten kötü siz erteledikçe dahada kötü oluyor. Bakalım hele 5 kasım i bekleyelim ozman belli olur ne yöne gideceği. Artık yükseliş gelsin
member
Activity: 742
Merit: 19
5 Kasım etf kararı beklentisi altcoinleri olumsuz etkiledi.Şu an alım yapan yok artışlar durmuş gözüküyor.5 Kasım da ne olur hep birlikte göreceğiz.Yine ortalık karışacağa benziyor.Etf reddedilirse BTC'nin biraz düşmesi kabul edilirse fiyatın artması bekleniyor.Altcoinler ne tepki verir bu duruma göreceğiz.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Bilgi kaynağı olamaz kimse piyasanın ne zaman düşeceğini veya ne zaman yükseleceği hakkında tahminden ileri giden fikre sahip olamaz. 2019 ilk çeyrek beklenen gelişmeleri bizim hayatımıza sokacak mı?
jr. member
Activity: 196
2019 ilk çeyreğinde piyasanın yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

bilgi kaynağı var mı?
jr. member
Activity: 392
SEC ETF Kararını 5 Kasıma erteledi.Eğerki olumlu bir gelişme olursa belki bir ihtimal Bitcoin yukarı doğru bir hareket yapabilir.
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Gelecek hafta da hareketlilik olmayacak bence, çoğu coin bir miktar düşüp geri çıkarak olduğu yerde seyreder. Hareketsiz kalmak daha doğru şu sıralar. Yatırımlarını bekletin derim acele edip korkuya da kapılmasın kimse 2019 dan umutlu olalım yeter. Güzel bir iyileşme bekliyorum önümüzdeki sene.
Pages:
Jump to: