Pages:
Author

Topic: piyasanın gelecek haftaki yönü nasıl olur? - page 5. (Read 906 times)

full member
Activity: 518
Merit: 100
Hıcbısey olamaz her hafta aynı olaylar boyle kaç hafta geçti uzerınden beklıyoruz hala Cheesy sene sonuna kadar ben bırsey beklemıyorum bu piyasada
full member
Activity: 504
Merit: 103
Haftalık tahmin vermek zor bitcoin 2-3 haftadır yatay seyrediyor bence bu hiç hayra alamet değil genelde böyle durgunluklardan sonra dump oluyor inşallah ben yanılırım da tam tersi olur.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Tam olarak kesin bir şey söylemek yanlış olur ancak kendi şahsi fikrim olarak Aralık ayından sonra yatırımlarınız konusunda daha dikkatli ve sağlam adımlar atmalısınız.Şu sıralar piyasa dalgalı gibi risk almayı seviyorsanız sizin haftanız ama garanti hiçbir şey söylenemez tabiki.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Yön herkese göre değişir bizde yönü kestirmeye çalışıyoruz devamlı, inşallah maşallah ile olmuyor bu işler ama başka denecek bir şey yok, inşallah yükselir diyebilirim. Dünyada finansal işler karışıyor, kripto piyasasına yatırım yapmak daha fazla cesaret ister hale geliyor.
full member
Activity: 448
Merit: 124
başkasına bu soruyu sorarken umarım yatırım tavsiyesi olarak alıp direk hareket etmezsiniz çünkü bence soyle bence boyle diye ifadeler eğerki bir dayanağı yoksa sizi yanlış yönlendirebilir
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
İnsanlar bunu bilseydi herkes milyoner olurdu zaten Cheesy sözünün ağırlığı olan kimse bu  şekilde bir tavsiye vermez sana.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
piyasada ki alt coinler x2  başladı eylülden beri   kası maralık x3 x4 x5  devam eder  2019  yıl başına büyük çıkış gözüküyor
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Şu an beklemedeyiz.Piyasa için olumlu bir haber görükmüyor.Olumsuz bir haberde yok.Yatay seyir devam ediyor.Artmamış altcoinlerde biraz hareket gözlemleniyor.Diğerlerinde pek bir hareket yok.Piyasayı dikkatli takip etmekte fayda var.Terste kalmamak için.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok dar alanda hareket ediyor. Ben kasım sonuna kadar uzun soluklu bir yükseliş beklemiyorum. 6000 - 6500 aralığında gidip gelebilir. Ama bu sene bitmeden boğaya girebilirz. YTD
member
Activity: 504
Merit: 12
Tahmin etmek zor ama uzun zamandır ilk kez hafta bazında bir yükseliş yaşandı bu yükseliş sürerse birkaç ay içinde 10k ile karşılaşabiliriz.
member
Activity: 462
Merit: 42
siz olsanız bunu bilseniz burada paylaşırmısınız bu durumu sadece merak ediyorum Cheesy yoksa toplamaya devam mı edersiniz

bu soruya cevap vermek çok kolay Smiley hemen söyleyeyim ben önce toplardım sonrada haber verirdim Smiley ikisini de yapardım yani. teşekkürler....
member
Activity: 392
Merit: 11
Bitcoin duraklama evresinde altcoinler nispeten daha rahat hareket ediyorlar ama elbet bitcoin bir hareket yapacaktır. Yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü bilemiyorum. Önümüzdeki hafta yapmazsa altcoinlerden para kazanmaya devam edilebilir.
sr. member
Activity: 1264
Merit: 306
Yükseliş olmayacağı kesin ama düşüş konusunda endişeliyim Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Hocam bu işe girecekseniz kimseden tahmin mahmin almayın. Kendinizi dinleyin o an ne yapmak istiyorsanız yapın. Zamanında başkasının tavsiyesiyle bir kaç coine girenlerin halini gördük hocam o yüzden canınız ne yapmak istiyorsa onu yapın.
member
Activity: 240
Merit: 10
siz olsanız bunu bilseniz burada paylaşırmısınız bu durumu sadece merak ediyorum Cheesy yoksa toplamaya devam mı edersiniz
full member
Activity: 301
Merit: 100
Herkes bir yerlerden bir haber bekliyor. Piyasa şu an çok durgun normalde Bitcoin yatay seyreldiğinde altcoinlere yatırım yapılıyordu ancak altcoinlerde durum vahim. 
newbie
Activity: 79
Merit: 0
Visual Designer (Future Whale)
2018 yılı düşüş yıl oldu diyelim 2019 yılı da sabit yılı olabilir kim bilir 2020'den sonra artık roket gibi fırlayacağından emin olabiliriz

Yaklaşan, yaklaşmakta olan "Kasım 2018 Krizi"nden sonra Dünya Ekonomi Krizi 2020'e denk geliyor bu olasılığa dayanarak yazdım.

Kasım'da aşk başkadır derler
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bence henüz ayıların baskısı devam ediyor ve yakın zamanda tekrar büyük bir dump aşanacağına inanıyorum, şu pazarda her söylenti gerçekleşti. Muhtemelen 4500-5000 dolar seviyelerine kadar düşecektir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bana kalsa her daim "to the moon" Cheesy ama uzun süredir bezdirme silkeleme devam ediyor, delistler de başladı artık resmen "zittirin gidin piyasadan, artacaz ama sizi istemiyoruz" demeye getiriyorlar. btc'nin stabilitesi, altcoinlerin btc'ye nispeten hareketli olmalarını sağladı, inşallah hep birlikte artış olur btc+altcoin de dibine düştüğümüz zarar çukurundan çıkarız artık...
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence btc düşecek bir türlü 6800 seviyesine çıkamıyor ve uzundur rutinde 100 dolar alt ve üst limitlerle seyrediyor. https://www.tradingview.com/chart/lEWZneoQ/ burada bitfinex btc-usd short grafigi var ve yakındır tekrar düşüş yaşanacak diye hissediyorum
Pages:
Jump to: