Pages:
Author

Topic: piyasanın gelecek haftaki yönü nasıl olur? - page 6. (Read 906 times)

jr. member
Activity: 230
Merit: 9
% 50 %50  giriş yap  kası maralık ocak kesinlikde  yukarı çıkacak  10k dolar  bu ay  10 k dolar  kasım 10 k dolar aralık alım yap
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Gördüğünüz gibi gelecek hafta geldi ve fiyatta hiçbir değişiklik olmadı. Piyasa yatay seyrine devam ediyor. Lakin aslında tamda yatırım yapılacak dönemdeyiz. Bitcoin Kasım ve Aralık aylarında hep artış göstermiştir. Mesela elinizde 10.000 TL var diyelim. Her hafta 2.000 TL değerinde Btc alınabilir. Böylece önümüzdeki haftalarda Btc fiyatı düşerse maliyetinizi düşürmüş olursunuz. Yada fiyat artarsa zaten düşükten aldığınız için kardasınız. Nasıl yatırım stratejisi ama?
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
BTC şu günlerde işi zor gibi.İyici piyada sıkıştı.Btc'ye yansıyor bu sıkışma.Etf kararı açıklana kadar böyle gidecek gibi.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Şu anda btc kısa paslaşmalar yapıyor sıkıntılı bir darboğaza girdi bir aşağı yukarı hareket yapıyor ama kısa vadeli o yüzden şu an için bir şey söyleyebilmek güç.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bu tür piyasalarda hareketlilik çok yaşandığı için bunu söylemek zor olacaktır.Ancak kendş fikrimce bu aralar kazandıracağını ve artış göstereceğini düşünüyorum.Satış yapmayın bekleyin derim.Pişman olmayacağınızı düşşünüyorum.Ne kadar artar bilmem ama bence düşmeyecektir.Tabi son karar sizin.Şansımız yaver gitsin.
member
Activity: 630
Merit: 37
6 binlerde kim bilir daha ne kadar kalacak olumlu bir haber çıkmadan yukarı doğru hareketlenme çok zor
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Yatırımcılar ETF onayının gelmesini, Amerikan senatosundan kripto para ticareti düzenlemelerinin çıkmasının ve reklamların çoğalmasını bekliyor, parasını Tether  veya dövizde tutan insan sayısı çok hepsi ışığı bekliyor.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
yatay yönlü hareketlerin yaygınlaştığı bu dönemlerde yükseliş haberlerini bizlere sinyalleri iletmekte aslında.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Analiz yaparken yüzeysel kalmadan arkadaki gelişmeleri görmeliyiz aynı zamanda bir devrim yaratan kripto para piyasasına güvenin bunların hepsine bakarsanız araştırma yapın ve riski aza indirecek seçimi bulun.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bitcoin fiyatı uzun zamandır dar aralıkta hareket ederek sıkışmaya yol açtı. Boğa öncesi güven tazeleme döneminde olduğumuzu düşünüyorum açıkçası. Gelecek hafta yön ne taraf olur kısa zamanda bilebilmek imkansız.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
BTC grafiği artık iyice sıkıştı diye düşünüyorum. 6k altına inerse, ne olacağı belli olmaz ama burada biraz daha durursa sanki yukarı yönlü kıracak diye düşünüyorum. Artık kaça kadar çıkar orasını hep beraber göreceğiz.
member
Activity: 462
Merit: 42
tahminler varsa alabilir miyiz. bir miktar giriş yapmak durumundayım yönü kestirmeye çalışıyorum.
Pages:
Jump to: