Pages:
Author

Topic: piyasanın gelecek haftaki yönü nasıl olur? - page 3. (Read 906 times)

member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Artık piyasanın hareketlenmesini istiyorum ama bekleye bekleye bir haller olduk resmen. Ha geldi ha gelecek derken neredeyse bir yıl oldu ama tık yok. Arada ufak bir gösteriyorlar ama elletmiyorlar. Önümüzdeki haftada birşey olmayacak gibi gözüküyor keşke olsa
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Asagi olur bilader asagi olur.  Elindeki tetherleri daha da beklet,  aman sakin bitcoin filan alirsiniz fiyat biraz yukselir zakin yapmayin. 
Yahu arkadaslar kim nereden bilsin bunu,  al hodl yap.  Boyle seylere kafani yorma.
member
Activity: 448
Stabil olur ne olcak yükselmezde düşmezde kaç haftadır 208 şle 210 arası gidip geliyor yükselmiyorda artmıyorda böyle gider çok büyük haberler gelmediği sürece yani stabillll
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Böyle devam eder gibi duruyor şimdilik. Ama ne zamana kadar grafiğe gorede sıkıştı kaldı ya aşağı yönlü fena bir çalışma olacak yakın zamanda. Yada yükseliş başlayacak. Herkes zaten bunu merak ediyor. Keşke hemen yükselse.
member
Activity: 240
yükseliş olacağını sanmıyorum bir süre bu trendde hareket edecek gibi %10+- gibi iyi bile dayanıyor şuanki olumsuzlara göre
full member
Activity: 567
Merit: 148
Geçmiş hafta bu hafta gelecek hafta pazar aynı. piyasa gelecek hafta öngörülemeyen yeni pozitif haber gelmediği takdirde aynı noktada kalacak. Aksiyon bekleyenler sabırlı olsun.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
son zamanlarda 7200-7500 civarına yükselip yükselip 6200'lere geliyor. şuanda yatay seyrediyor ama boğadan önce 1 kere daha 7500 görüp gerileyebilir
member
Activity: 280
Bitcoin 7500 $dolar civarını kırmakta zorlanıyor, kırarsa 8 k civarında yükseliş tetiklemesi gerçekleşebilir. Her yatırımcı gecen yıl sonu gibi bir hareketlilik olacağını düşünerek hareket edecektir. Piyasa Ekim sonuna kadar rölanti de devam edecek gibi görünüyor
full member
Activity: 387
Merit: 186
Dolarizasyonun sonuna geldik mi doların hakimiyetini kripto para birimleri kıracak mı boğa gelmesi buna bağlıdır. Gelecek hafta olumlu haber olursa değişiklik olur olumsuz haber olursa marke t yerinde kalır.
member
Activity: 378
Merit: 11
Dolar düşüyor ve bitcoin tl karşılığıda düşüşte bu günlerde ben su an biraz tl koydum kenara ve 30bin tl gibi fıyata düşerse almayı beklıyorum 15 bın tl koydum alış yazdım belli olmaz 1k dolarlık bir dump ile alım yapabilir.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
yükseliş bekleniyor ama anlaşılmaz bir şekilde beklemede piyasa ama kopma an meselesi diyor yorumcular
jr. member
Activity: 476
300-500 dolar aşağı 300-500 dolar yukarı gidip duracağını düşünüyorum. Snra sında da büyük bir hareket gelecek 5000 dolar yolculuğu ya da yükseliş başlangıcı.
jr. member
Activity: 81
Merit: 1
2019 ilk çeyreğinde piyasanın yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Market 2 aydır durağan sanki kımıldamak istemezmişçesine hareket kabiliyeti olmayan felçli biri gibi. Olumsuz haberin bile etkisi sınırlı olarak yansıyor pazara. Gelecek hafta bu haftadan farkı olmayacak.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Sert artış sonrasında piyasa durağan hale geldi, Bitcoin vadeli işlemlerin yükselmesi ilginç haber. Altlarda yoğun olmasa bile hareket var eşil olan alt sayısı beni al sat yapılabilir dönemde olduğumuza dair düşündürüyor.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Ben artık kısa süreliğine de olsa düşüş olmayacağını düşünüyorum. Sıkıştı sıkıştı sıkıştı ve yukarı hamle yapmaya başladı. 7000'i göstermediler garibana ama çok değil birkaç gün içinde 7000 bandını geçecektir ve geçtikten sonra 9000'e uzanır. Sadece tetherden kaçış değil bu geçen yıl da tether sıkıntısı çıkmıştı ondan sonra bir yükseliş başladı bu seferde tethere birşey olmayacak bence. Geçen sene ki gibi yükseliş bekleyenler varsa eğer etf olumlu olmadan o yükselişin geleceğini sanmıyorum. Etf onaylanırsa da bu yazdığımız miktarlar az kalacaktır.
jr. member
Activity: 476
Bu piyasada gördüğümüz gibi hiçbir şeyi tahmin etmek mümkün değil. ' gün önce herkes kan ağlarken şimdi boğaya mı girdik diyor. Olan gelişme de tetherin patlaması.
member
Activity: 546
bugünkü bitcoindeki yükselme gerilse bile 6300'ün altına geçmediği sürece en azından olumlu seyir sürüyor demektir. ama bu tetherdeki spekülasyonun sırf daha pahalıdan bitcoin ve türevlerini satmak için kullanıldığını da düşünmeden geçemiyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 103
6 - 7 arası gidip gelicek yine ne olacağını sanıyorsunuz haftaya 20k mı yoksa 25 mi  Grin o kadar kolay değil bu işler  Roll Eyes yoksa kolay mı  Huh benimde kafamı karıştırdınız arkadaş ya neyse herşey olacağına varır diyip bekleyelim bakalım
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben 1 hafta boyunca tekrardan stabil olacağını düşünüyorum sonra tekrardan düşüş. Son 2 aydır falan hep böyle oluyor. 1 hafta kırmızı 1 hafta yeşil
Pages:
Jump to: