Pages:
Author

Topic: piyasanın gelecek haftaki yönü nasıl olur? - page 4. (Read 906 times)

member
Activity: 462
Merit: 10
15 22 ekim arasında inişli çıkışlı bir hafta olacağını düşünüyorum güzel alım fırsatları ve iyi satış seviyelerini gmreceğimizi düşünüyorum. Bugün bitcoinin 6300 seviyesinden haftaya 7400 seviyesiyle girip ilk günden tekrar boynunu bükmesi bir örnek
member
Activity: 378
Merit: 11
Tether haberı cıktı fud yayıldı btc 1200 dolar yukseldı falan 2 saatte yanı bu piyasada neyın ne olacagını kestirmek imkansız arkadaşlar. 6200 den malı alıp 7200 den satanlar buyuk kar yaptılar yıne
member
Activity: 252
Hocam size vereceğim tavsiye şudur ki piyasanın geleceğine ilişkin yapılan tavsiyeleri çok da fazla dikkate almayın. Yatırım yapacak veya yapmayacak olan sizsiniz o yüzden sizin ne düşündüğünüz daha önemli. Bir de tabi şöyle bir durum var ne olacağını kimse bilemez.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Bu hafta güzel kazandırdı bazı coinler. Gelecek hafta bi kıpırdanma bekliyorum btc'den. Olgunlaşmaya başladı piyasa. Sadece bir kıvılcıma ihtiyaç var.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bu hafta altlarda pumpları yaşadık.Bunlar yeni yatırımcı çekecektir altcoinlere.Bu haftada artmamış altcoinlerin artışını görebiliriz.O yüzden güvendiğiniz altcoinleri takip etmekte yarar var.Yükseliş başladığında durdurmak çok zor oluyor.Kaçırmamak lazım.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Gelecek hafta kısmen toparlanma olması ihtimal dahilinde. 7000 dolara ilerleyen Bitcoin pazara bir haftalık soluk aldırır. Sonrasında kayıpları aşan kazancı korumayı başaran yatay piyasa göreceğiz.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
ABD kripto para piyasasını bitirmek istemiyor Google yasağının kalkmasından anlayın onlar sadece kendi kontrollerinde kripto piyasası istiyor bu da mümkün değil. Merkezi olmayan kripto piyasası kontrol edilemez.
member
Herşey yolunda gibi görünürken çıksa abd bir açıklama yapsa veya sec dese abd merkezli kripto borsalarını kapatıyoruz alın size dump öyle bir düşerki kimse tutamaz btc ve altcoinleri, gerçi altcoinlerin büyük bir kısmı ölü durumda
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
BTC 6300 usd Ether 200 usd. gelecek hafta BTC 7000 usd Ether 230 usd fiyatlarına doğru yükselme gösterir. Pazarın hızlı çıkıp hızlı düşmesini istemem bence yavaş yavaş yükselen pazar insanlara güven verir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
ne bok yediklerini kestirmek zor..2 ileri 1 geri gitmeye devam ediyor..mehter takımına döndü piyasa iyice.ne fudları bitiyor ne hackleri bitiyor..aslında şu futures midir nedir btc nin anasını o belliyor sanırım..bu aptal kısır döngüden ne zaman ve nasıl çıkılacak merak ediyorum
member
Ben bu hızla 6k ya düşer diyordum ama 6.2 den hızlı döndü ve 6.3 de tutunuyor, gerçi altcoinlere oldu yine olanlar btc %3 düşerken altcoinler %10+ düşüyorlar gerçekten anlamak imkansız wanchain 1 ayda kazandığını 2 saatte geri verdi
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
1 hafta değil 1 saat sonrasını bile kimse doğru tahmin edemez. zaten tahmin edebilsek ona göre alım satım yapıp zengin olurduk. çünkü çok fazla öngörülemeyen olaylar oluyor.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
piyasalar o kadar hareketli ki gün içersinde bile ani değişiklikler olabiliyor.
member
Activity: 633
Merit: 15
Kripto piyasası o kadar anı yayaşayan bir piyasa ki, 1 hafta sonrası değil 1 gün sonrası için öngörünüz tutmayabilir.

Her şey 1 habere ve sürü psikolojisine bakar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
valla şöyle bir gerçek var. bu gece şelale gibi kıpkırmızı düşüş yaptı. bunun gibi yükseliş yapıp da amorti etmezler ise hadi gelişecek bir, iki kötü haber daha 5000'lere yolculuğun kapısını aralar.

ben artık ya sonuna kadar kandırıyorlar ve en nihayetinde 6000'lerden başlayacak ralli olduğunu düşünüyorum.

ya da ortada bitcoinleri, etherleri birilerinin eline vermek ve piyasayı müthiş düşürmenin ilk taşlarının yeni başlayacağı günlerde olduğumuzu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Bırakın gelecek haftayı değil yarını bile kestirmek mümkün değil. Piyasanın gelecek haftaki yönünü bilen insan yok kripto para sektöründe. Ben dikkatli bir şekilde ticaret yaparak kötü dönemi atlatma çabasındayım.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Yine ne olduğunu bilmediğimiz bir düşüşle karşılaştık. Bu piyasada her şey olabiliyor hocam bunu bugünde gördünüz o yüzden kimse net birşey söyleyemez. Yatırım yapmak istiyorsanız sadece kendinizi dinleyin.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Gelecek hafta bu haftanın aynısı olur pazar düşme trendini aşmayı başaramadı fiyatlar belli dar aralıkta sıkıtı. Anahtar çok olumlu bir haber de olacak mesela SEC EFT onayı kararı gibi aşırı iyimserlik oluşturacak bir karar.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Yine sağ gösterip sol vurdular  Grin artık kahkaha atasım geliyor deliriyormuyum ne oluyor bende bilmiyorum ama gerçekten çok kötü oldu tam herşey biraz olsun pumplanmışken bizde biraz kuma yatalım dedik meğer sadece kafamızı kuma gömmüşsüz Smiley
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
26 Ekimdeki ETF kararı çok önemli.Eğer red gelirse piyasa artık ne kadar dip yapar tahmin edemiyorum.Ama eğer onay gelirse sanırım büyük yükseliş başlar.
Pages:
Jump to: