Twitter'da balina falan yok, onlar en fazla 5 btc si olan yaygaracı ergenler. Balina önce yeterli miktarda coini alır cüzdana, sonra 30 btc alım desteğini koyar, sol tarafa da 10btc lik satışını koyar, kendi satış duvarını satın ala ala duvar eriyor algısını verir, sonra sen ben allahım duvar eriyor diyerek başlarız zaten pumplamaya, yani pump yapanlar bizleriz. Bu adamlar sadece ilk fişeği ateşliyor, sağ elinde destek, sol elinde satış, jonglörün labutu elinden atıp diğer eliyle tutması gibi sağ-sol aktara aktara fiyatı yukarı çekiyor. Fiyatın yeterince yükseldiğine inanınca da önceden hazır ettiği cüzdanda bekleyen parayı yavaş yavaş eritiyor. sonra kazandığı parayla başka coinlerde aynı şeyi yapıyor yine.
Ben ne dedim? Önemli olan ilk fişeği ateşlemektir ben hemen peşinden girin dedim.
Sana göre öyleler bu forumda Ethereum'a bir milyarlık çöp denilirken ben takibimi yapıp yüklü miktarda ethereum aldım, aynı şekilde yüklü miktarda Ripple aldım ve paramı neredeyse ona katladım. Bütün analizlerimi sosyal medyayı takip ederek yapıyorum. Bu para birimleri ne kadar çok konuşulursa, ne kadar çok talep varsa o kadar değerleniyor. Kendi konumda 12 Mayıs'ta yazdığım Nem coin aynı şekilde bugüne kadar %250 katladı.
Sosyal medya sadece Twitter değildir, Reddit'tir, Facebook'tur, Bitcointalk'tır, Linked'indir, Whatsapp'tır, Google Keywordslerdir, Haber sitelerinin yapmış olduğu haberlerdir hepsini takip etmekte fayda var. Birkaç Bitcoini olupta yaygara koparan adamlar Twitter'da hemen kendini belli ediyor. Bazı adamlar varki ekonomi alanında yıllardır nokta atışı yapıyor.
Buda Ripple ve Ethereum'un sosyal medya grafiği;
Siz hiç Ethereum'un Ripple kadar yükselip alçaldığını, pumplandığını gördünüz mü?
O zaman birde Ripple ve Ethereum'un Twitter'da konuşulma oranlarını kıyaslayalım.
Şimdi bu coinlerin neden Twitter'da konuşulduğunu, pump öncesi zemin hazırlandığını ve tespit ettiğiniz balinanın hemen ardından siz girerseniz paranızı ikiye üçe katlayabileceğinizi gördünüz mü? Ethereum asla Ripple kadar yükselip alçalmadı çünkü Ethereum yazılımını konuştururken Ripple balinaları konuşturuyordu. Benim için önemli olan hangi coinin pumplandığı ya da geleceği olup olmadığı önemli değildi. Önemli olan bir coinin bana ne kadar para kazandırabileceği, paramı en kısa sürede ne kadar katlayabileceğimdi.
Evet işte bende bundan bahsediyorum. Benimde takip ettiğim balinalar var eğer bu balina hesapları forumda kendi aramızda bir başlık altında birleştirebilirsek aynı bugün Amerikalıların kopardığı gibi aslan payını koparabiliriz.