Öncelikle kimseyi yanıltmak istemem.
Bu kadar hacimden ve dalgalanmadan sonra 1700 üzerini tekrar rahat görür, 2000 leri bile görür gibi. Ben 1480 seviyesinden long girdim, bekleyeceğim, zarar olsa da sineye çekeceğiz, düşüğe satacağız artık. Ki kolay kolay long girmem bir coine hele bu seviyelerde ama bakalım. Kesinlikle YTD. Her koyun kendi bacağından asılır
1480den girdiğimi 1495 den sattım, daha sonra 2-3 defa 1350-1480 arası al sat yaptım. şimdi hala XRP'yi takip ediyorum. duruma göre al-sat yapmaya devam ederek.
normal zamanlarda 100BTC'yi görmezdi XRP hacmi. Bugün 14000BTC oldu, kimse sadece %30-40 için o kadar alım yapmaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu o kadarlık malı kime satacaksın, günlük hacmi 100BTC olan coinde. O nedenle yükseleceğini düşünüyorum hala, fakat üstüne basa basa YTD (yatırım tavsiyesi değildir) diyorum. Çünkü bu piyasada ne olacağı belli olmaz.
İşlem hacmi ile ilgili tespitiniz beni etkiledi küçük bir long da ben açtım bakalım.
bir süre bekleyeceğim bakalım zaman bize ne gösterecek.
900 küsürdeyken alacaktım başka pozisyona girmiştim kapatınca alırım dedim alana kadar fırlamış alsaymışım iyi kar bırakıyordu %50
steem,pink,horizon,bbr yi takipteyim.