ETH macerası nereye kadar devam edecek ? Yükseliş trendine girdi gireli sağlam düzeltme de gelmedi şimdiye kadar.
ETH 0,095 kırarsa 0,06 kırarsa 0,0350. oraya gelirse birçok kişi intihar eder.
Yok daha neler ETH cidden 0.035 BTC olacaksa vay halimize yani naptın hocam ya. Öyle bir şey olmasını pek mümkün görmüyorum. En fazla 0.06'lara belki sarkma olabilir diye düşünüyorıum.
Bence sınırları zorluyorlar daha napacak btc'yi mi geçecek. Tamam değerli de para daha değerli. Ayrıca 0.0035 100 dolar o kadar da kötü bir rakam değil. 17 dolardan aldığımı hatırlıyorum.
https://i.hizliresim.com/BAEzog.jpgHayır tabiki de bitcoini geçecek hali yok ama potansiyel de taşıdığı kesin. Mantıken bitcoin eğer 4-5 bin dolarlara gitmeyecekse daha da fazla yükselmemesi gerekir. Ama coin piyasası kaç kere mantığa göre hareket etti ki.
Arkadaşlar, ETH yi aralık 2016 dan beri takip ediyorum ve ara ara küçük alımlar gerçekleştiriyorum. 10 doların altındayken daha takipteydim. Bütçeme göre, yatırdığım miktarlar basit ufak zaten. Eth için bir çok siteden güncel haberleri takip ediyorum, ethereum fanıyım yani. Tüm incelemelerdeki ortak kanı eth nin bu yıl sonunda 550 dolar seviyesini görecek olması. Karşıma hep 550 dolar barajı geliyor yıl sonu için. Şu sıralardaki yükselişe göre bu çok daha erken olacak diye düşünebilirsiniz ama eth için ara ara düzeltmeler mutlaka gelecek ve aşağıya inecektir ancak nihayetinde 550 dolar seviyesine ulaşması pek muhtemel. Şuanda kadarki tüm hedeflerini tutturdu. Btc nin tek rakibi, çok ciddi bir yazılım var arkasında. Bundan yaklaşık bir hafta önce Putin ile Eth nin kurucusu Buterin kısa bir görüşme gerçekleştirmişti.
https://www.cryptocoinsnews.com/ethereum-inventor-vitalik-buterin-met-russian-president-vladimir-putin/bundan dolayı yükseliş trendine geçti eth. Böyle bir haberin etkisi büyük olacak elbetteki. Tabi eth için sadece beklemek gerekiyor, güvenli bir liman olduğunu öngörüyorum. Bir de çok büyük pump dump yememesi de önemli. Ama tabiki de coin piyasası bu, neyin ne olacağı belli olmuyor, bu sadece benim öngörüm, siz yine kendiniz araştırın arkadaşlar, benim söylediklerm sadece kendi fikirlerimdir.
Az karlı al-satlar yaptığım tek para var, o da DOGE. Az oranlarda iniyor ve çıkıyor, mesela iki gün önce 117 den girmiştim, 124 ten çıktım, az kar getiriyor ama neredeyse hergün ortalama 110-127 aralarında gelip gidiyor. Yatırım yapmak önemli iştir, iyi düşünmek gerek. Herkese bol kazançlar