Pages:
Author

Topic: [PRE ANN] RISE | ICO 1 Mayısta başlıyor - page 2. (Read 12384 times)

hero member
Activity: 882
Merit: 507
Twitter dağıtımlarında bir sıkıntı mı var? 2 gündür gelen giden olmadı.

Mesaj cektinmi eğer cekmediysen gelmez.  Bende daha bakamadım mesaj çektim ama gelen giden varmı bilemiyorum kısıtlı internet var.
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
Twitter dağıtımlarında bir sıkıntı mı var? 2 gündür gelen giden olmadı.
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Baska bir odul falan dagitimi olacak mi ? Ona gore bekleyelim ondan sonra alayim?
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Arkadaşlar sabredin bekleyin. Eninde sonunda pumplanacak bu Rise. Ne zaman olur o konu karışık ama sabreden kazanır... 0.42 btc karşılığı aldığım Rise şuan 0.30 bile yapmıyor. Bekliyorum , uzun vade de birileri şişirecek fiyatını.
full member
Activity: 256
Merit: 100
Rise bence gelecek vaat eden bir coin kısa vadede degil belki ama geliştiricileri
yan çizmesse uzun vadede lisk ten iyi ve degerli bir coin olacak.
hero member
Bula?mak isteyenler bence uzak durmali. Sifira dogru gider bu coin

Hiç belli olmaz bana kalırsa ara ara düşer ama çıkışlarıda olur hangi coin bugüne kadar sıfırı gördü bu görsün.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Bula?mak isteyenler bence uzak durmali. Sifira dogru gider bu coin
sr. member
Activity: 406
Follow me to the Profitland.
yatırım fiyatının neredeyse yarısı fiyatına gelmiş sizce almalı mıyım ? Bu düşüşün nedeni ne ?

Önce imza şimdi de twitter bountyleri dumplanıyor. Olağan dışı bir durum yok. Klon ICO'ların fiyatının sonu SIFIRdır.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
yatırım fiyatının neredeyse yarısı fiyatına gelmiş sizce almalı mıyım ? Bu düşüşün nedeni ne ?
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Ben de şimdi istedim.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
İstedik bakalım hemen gönderecekler mi.
full member
rise twitter ödülleri 100 150 arası gelir demiştim 176 adet gelmiş
iyi gelmiş sanırım.
sr. member
Activity: 378
twitter kampanyası bonus riseleri gelmeye başlamış arkadaşlar bana
176 rise gelmiş az ama katılım çoktu zaten fiyattta çok düşük, imzadanda 700 kusur gelmişti dursun kenarda bakalım ilerde ne olacak:)
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Twitter ödülleri Sanırım bugun dagıtıma başlıyacaklarmış

TWITTER BOUNTIES

What you've all been waiting for.  Cool

TO CLAIM: Send a PM to RiseTwitter here https://bitcointalksearch.org/user/risetwitter-875840

Provide your RISE address and link to your Twitter page. We will begin paying bounties shortly.

Anladıgım yukardaki hesaba pm atılacak Twitter sayfamızın baglantısı ve cüzdan adresimizle birlikte.
 bu mesajdan sonrada twitter adresimizi teyit için twitter den karşılıklı mesaj mı atılacak nasıl olucak orasını anlamadım.sanırım öyledir.
hero member
Ben Rise ları hala ico sayfasından withdraw yapmadım. Daha walletini kurmadım ayrıca. Bir sıkıntı olur mu sizce ico panelde rise'ların kalması??

Ico sayfasında nasıl tutuyorsun ben direk Riseları Bittrex adresine gönderdim orda duruyor. Bittrexde tutman daha mantıklı bence eğer bozdurmayı düşünüyorsan tabi.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
246.60912454 rise gelmis
az degilmi yahu ? Gözüm cıktı sadece topigi takip edecem diye..

Rise bagıslarınız kabul edilir  Grin Grin
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ben Rise ları hala ico sayfasından withdraw yapmadım. Daha walletini kurmadım ayrıca. Bir sıkıntı olur mu sizce ico panelde rise'ların kalması??
hero member
twitter rise ödüllerini bu gün dagıtmaya başlayacaklarmış 5 temmuz demişler. bakalım ne gelicek ordan
tahminimce 100 150 civarı gelir fazla bişey gelmez 1200 üzeri katılımcı vardı çünki.

Allahtan bugün twitter ödülleri dağıtılcakdı ama Alty bugün gelmedi bir şey söylenmedi ne zamana dağıtılcak kim bilir bakalım ne olcak. 100-200 arası benimde tahminim.
full member
twitter rise ödüllerini bu gün dagıtmaya başlayacaklarmış 5 temmuz demişler. bakalım ne gelicek ordan
tahminimce 100 150 civarı gelir fazla bişey gelmez 1200 üzeri katılımcı vardı çünki.
hero member
Şu anda riseda yükseliş var sanırım yada bana öyle geliyor. Acaba bu pump etkisimi anlamadım açıkcası. Ama yine hızlı bir düşüş yaşayabilir gibi geliyor.

Dün gece bu değerleri görmüştüm. 0.00001650 Şimdi 0.00001450 bu değerlere düşmüş durumda.
Tamam da bu liskin kopyasi diyolar. oyle ise hic toplam hacmi 100 milyonu bulmaz dimi cunku suan lisk bile 30 milyonda ?

Bulurmu bulmazmı bunu bilemem bunu zaman göstercek bakalım rise ne kadar değer görücek. En azından kısa zaman diliminde hızlı bir yükselişe geçiceğini düşünmüyorum.
Pages:
Jump to: