Pages:
Author

Topic: [PRE ANN] RISE | ICO 1 Mayısta başlıyor - page 3. (Read 12384 times)

hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
Ben Aldığım Bir Miktar Rise 'ı Yastık Altı Yaptım Topu Topu Yaptığım Yatırım 20 Dolarlık Bir Yatırım.
newbie
Activity: 19
Merit: 0
Şu anda riseda yükseliş var sanırım yada bana öyle geliyor. Acaba bu pump etkisimi anlamadım açıkcası. Ama yine hızlı bir düşüş yaşayabilir gibi geliyor.

Dün gece bu değerleri görmüştüm. 0.00001650 Şimdi 0.00001450 bu değerlere düşmüş durumda.
Tamam da bu liskin kopyasi diyolar. oyle ise hic toplam hacmi 100 milyonu bulmaz dimi cunku suan lisk bile 30 milyonda ?
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Şu anda riseda yükseliş var sanırım yada bana öyle geliyor. Acaba bu pump etkisimi anlamadım açıkcası. Ama yine hızlı bir düşüş yaşayabilir gibi geliyor.

Dün gece bu değerleri görmüştüm. 0.00001650 Şimdi 0.00001450 bu değerlere düşmüş durumda.
newbie
Activity: 19
Eger rise liskin kopyasiysa hic bi zaman 100 milyon dolar hacme ulasamaz degil mi cunku lisk bile daha 30 milyon. yanlis mi dusunuyorum ?
newbie
Activity: 32
Nasil rise alabilirim? Ilk once btc turke para yatirip bitcoin almam gerek sanirim. Sonra bitcoinle nereden rise alacagim?
şuan sadece var bittirexte btc leri bittirexe gönderip rise alabilirsin
Buna yatirim mantikli olur mu?
Arkasinda saglam bir ekip, kitlesi olan bi ico mu?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Nasil rise alabilirim? Ilk once btc turke para yatirip bitcoin almam gerek sanirim. Sonra bitcoinle nereden rise alacagim?
şuan sadece var bittirexte btc leri bittirexe gönderip rise alabilirsin
newbie
Activity: 32
hero member
Twitter facebook ödülleri ne zaman verilecek bilgisi olan varmı
imzadaki gibi birine pm mi atıcagız acaba yoksa direk panele eşleştirmemi açılacak.
bilgisi olan varmı. ayrıca rise fiyatı çok düşük ben satmadım, tutuyorum düşermi fiyat daha acaba .

twitter için yeni hesap oluşturulacak, dm ile rise adresi göndericez,ama daha hesap yok ortada sanırım,  face kampanyası yoktu sanırım

Hocam cevabınız için çok teşekküredrim ,yani Twitter den mesaj olarak rise cüzdan adresimizi göndericegiz.ama şuan yeni hesap açılmadı ve  twitter ödülleri dagıtılmaya başlamadı daha sanırsam
 yeni hesap açacaklar sadece bonus dagıtım için anladıgım kadarıyla.

Şu anda durum onu gösteriyor ama ne zamana yeni hesap açacaklar bakalım ben daha riselari çekmedim bile inşallah patlamazda twitter ödülü ile birlikte alacam bakalım.
Kac rise aldin? Kac dolar ediyor toplam ? bu ico ya girmek imza kampanyasina girmekten daha cok kar getiriyor galiba

300 rise yakın aldım sakız parası ediyor şuanda o konumda 0.0033 btc etmesi lazım en son baktığımda böyleydi. Şu anda ıcoya göre en düşük rateli imza kampanyaları daha karlı durumda.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
İmza kampanyasından ne aldıkki bakalım Twitter kampanyasından ne alıcaz. Belkide hiç belli olmaz twitter kampanyasından daha iyi alırız.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
rise twitter kampanyası ödemeleri 5 temmuzda başlıyormuş açıklama gelmiş bountylerle ilgili

https://bitcointalksearch.org/topic/m.15444587
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
RISE/BTC endeksi bittrex de 0.00001086 ya kadar düşmüş. Iyice zıvanadan çıktı. Yarı yarıya düştü fiyat. Durduk yere 1000tl bi tarafıma battı gittim rise a gömdüm son ico günlerinde...  Geliştiriciler desen bir sürü dolap çeviriyorlar... Olmaz böyle.
bunların icolardan bu kadar btc toplayabilmelerine şaşıyordum doğrusu anlaşılan sizin gibi durduk yere gömenleri hedefleyerek girmişler bu işe adamlar mantık abidesi  liski alıp sadece logo değiştirerek 1.8k btc topladılar ellerinden öpmek lazım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
RISE/BTC endeksi bittrex de 0.00001086 ya kadar düşmüş. Iyice zıvanadan çıktı. Yarı yarıya düştü fiyat. Durduk yere 1000tl bi tarafıma battı gittim rise a gömdüm son ico günlerinde...  Geliştiriciler desen bir sürü dolap çeviriyorlar... Olmaz böyle.
newbie
Activity: 25
imzadaki gibi birine pm mi atıcagız acaba yoksa direk panele eşleştirmemi açılacak.
bilgisi olan varmı. ayrıca rise fiyatı çok düşük ben satmadım, tutuyorum düşermi fiyat daha acaba .

twitter için yeni hesap oluşturulacak, dm ile rise adresi göndericez,ama daha hesap yok ortada sanırım,  face kampanyası yoktu sanırım

Hocam cevabınız için çok teşekküredrim ,yani Twitter den mesaj olarak rise cüzdan adresimizi göndericegiz.ama şuan yeni hesap açılmadı ve  twitter ödülleri dagıtılmaya başlamadı daha sanırsam

Şu anda durum onu gösteriyor ama ne zamana yeni hesap açacaklar bakalım ben daha riselari çekmedim bile inşallah patlamazda twitter ödülü ile birlikte alacam bakalım.
Kac rise aldin? Kac dolar ediyor toplam ? bu ico ya girmek imza kampanyasina girmekten daha cok kar getiriyor galiba
hero member

sr. member
Activity: 378
Merit: 250

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

sr. member
Activity: 378
Merit: 250
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Benim riselarım gelmemis. 0 görünüyor ico adresimdede cuzdanımdada. Napmam gerekir arkadaslar daha vakit varrmı ? Ayın 1 i oldu dagıtım 29 haziranda baslıyacaktı diye biliyorum ama.. Birde bu ico sayfasında edit details dedigimde OTP key diyor.. Bu nedir acaba?

İco sayfasından değil ayrıca sen beklemicen risesignature mesaj atman lazım diğer türlü olmaz.

https://wallet.rise.vision adresinden rise adresi alıp mesaj atman lazım daha sonrasında riselar gelicek.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Benim riselarım gelmemis. 0 görünüyor ico adresimdede cuzdanımdada. Napmam gerekir arkadaslar daha vakit varrmı ? Ayın 1 i oldu dagıtım 29 haziranda baslıyacaktı diye biliyorum ama.. Birde bu ico sayfasında edit details dedigimde OTP key diyor.. Bu nedir acaba?
hero member
Biz nerde bozdurcaz bu riseları arkadaş 700 rise gelmiş banada bounty ödülleri herhalde yansıtılmadı sanırım.?
suan bildiğim kadarıyla sadece bittrexte var. ama baya bir dumplandı 1100 satoshi civarında. acelen yoksa bence beklet.

Bittrexden depozit adresi alıp orayamı göndercez riseları acaba? Dediğin gibi bekletelim o zaman zaten çok bir acelem yok. Ama ne kadar beklesekde bize bir şey kazandırırmı orasını bilemem.
Pages:
Jump to: