Pages:
Author

Topic: [PRE ANN] RISE | ICO 1 Mayısta başlıyor - page 7. (Read 12371 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
0.00000918 BTC/RISE güncel ico değeri olmuş.her gelen yatırımcı ile bu rakam yukseliyor ama suan icin cok dusuk. suan imzaya katılanlar ancak 3-5dolar alırlar. umarım yukselir imzalarınıza deger

O nedir öyle gerçekten 3-5$ düşüyorsa sıkıntılı olcak gibi duruyor bakalım 24 haziran son gün o güne kadar bekleyelim durum ne olcak.
0.00001088 BTC/RISE 4 günde 150 satoshi artmış. 24ü ico bitiyor diye hatırlıyorum. ya son gün abanacaklar yada  acaip dump pump coin olur bundan...

toplam 950 btc olmuş, son gün yüklenmezlerse, ufak bir miktar atmayı düşünüyorum.  benimde tahminim sağlam pump-dump potansiyeli olacağı yönünde.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
0.00000918 BTC/RISE güncel ico değeri olmuş.her gelen yatırımcı ile bu rakam yukseliyor ama suan icin cok dusuk. suan imzaya katılanlar ancak 3-5dolar alırlar. umarım yukselir imzalarınıza deger

O nedir öyle gerçekten 3-5$ düşüyorsa sıkıntılı olcak gibi duruyor bakalım 24 haziran son gün o güne kadar bekleyelim durum ne olcak.
0.00001088 BTC/RISE 4 günde 150 satoshi artmış. 24ü ico bitiyor diye hatırlıyorum. ya son gün abanacaklar yada  acaip dump pump coin olur bundan...
hero member
Activity: 882
Merit: 507

hero member
Activity: 868
Merit: 502
ya bu ımzaya kabul edılıp edılmedıgıumıze nerden bakıyoruz bı turlu bulamadım oruc kafaya vurdu galıba sevabına bırı lınk verebılır mı Cheesy

6/6/2016 21:21:18   gorkem   Full Member   483   Accepted   1.5
tesekkurler dostum
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
ya bu ımzaya kabul edılıp edılmedıgıumıze nerden bakıyoruz bı turlu bulamadım oruc kafaya vurdu galıba sevabına bırı lınk verebılır mı Cheesy

İmza kampanyası konusu: https://bitcointalksearch.org/topic/rise-signature-campaign-launched-300000-rise-for-participents-1458796
Katılımcı listesi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rAVABvrWBejoGK6467r7HBGL_dHuqENAVwCq5jZQFpo/edit?usp=sharing

6/6/2016 21:21:18   gorkem   Full Member   483   Accepted   1.5
hero member
Activity: 868
Merit: 502
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
rise ico da bonuslar ve sosyal medya boutyleri eklenen var mı? yada nezaman ekleneceğini bilen.
sr. member
Activity: 406
Yobitte erkenden göreceğimizin garantisi var gibi Smiley
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
borsalara ne zaman açılacağıyla alakalı bir açıklama var mı?
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
bu riseden bisey çıkmaz bence....
Proje olarak bilemem fakat 24 hazirana kadar alımlar en fazla ikiye katlanırsa çok fena ötesi pump yer diye hissediyorum ben diyeyim 10x sen de 30x Smiley
ytd
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bu riseden bisey çıkmaz bence....
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Her gelen yatirimciyla deger yukseliyor ama coin miktari dusuyor. O yuzden yukselmesinin bir anlami yok gibi sanki
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
az önce imzama ekledim haftalıkmı ödenicek aylıkmı vede mesajları hangi bölümde kabul ediyor?

İmza için geç kaldınız 14'ünde alımlar kapandı.
full member
Activity: 140
Merit: 100
az önce imzama ekledim haftalıkmı ödenicek aylıkmı vede mesajları hangi bölümde kabul ediyor?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sr. member
Activity: 378
twitter kampanyası için forum rütbesi gereklimi arkadaşlar.ben katılabilirmiyim.katılabiliyorsam eger
birde kardeşim var forum hesabı yok o twitter kampanyasına katılabiliyorumu .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Rütbe fark etmiyor, katılabilirsin. En az 20 takipçin olması gerekiyor. Kardeşine de forum hesabı aç. Twitter hesaplarını Rise ICO hesabına bağlayacaksın.

Twitter kampanyası nedir? Nasıl faydalanılıyor? Ben eklemiştim ico hesabıma, başka birşeye gerek var mıdır?

hocam bildigim kadarıyla katılamamışssınız ne yazıkki
buradan forum doldurulacaktı ama katılım bitmiş sanırsam: https://docs.google.com/forms/d/1itdZHlPpwgmkPZ4NO1u9pN98LRL7DwypwA5cTx7db5w/viewform
burdanda forum kullanıcı adınızı kontrol edicektiniz : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vgjI5uSi7naVWogPkpgpoHfOQDC9LoEIYLI20mqKweE/edit?pref=2&pli=1#gid=446245713
sr. member
twitter kampanyası için forum rütbesi gereklimi arkadaşlar.ben katılabilirmiyim.katılabiliyorsam eger
birde kardeşim var forum hesabı yok o twitter kampanyasına katılabiliyorumu .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Rütbe fark etmiyor, katılabilirsin. En az 20 takipçin olması gerekiyor. Kardeşine de forum hesabı aç. Twitter hesaplarını Rise ICO hesabına bağlayacaksın.

Twitter kampanyası nedir? Nasıl faydalanılıyor? Ben eklemiştim ico hesabıma, başka birşeye gerek var mıdır?
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Bence Rice in şansızlığı çok güçlü projelerle aynı anda çıktı. Bu yüzden yeterli ilgiyi göremedi. Tabi belli olmaz daha vakti var bir çok coin son 1 - 2 günde talep patlaması yapıyor. İyi reklam yaptılar. Herkesin imzasında da var. İlgi görüp görmeyeceği konusunda karar vermek için erken.
sr. member
Cok umut veren bir coin olsa daha fazla ilgi cekerdi sanirim. Ben ufak bir miktarla katildim ama cok fazla bir beklenti olusmadi bu coin hakkinda
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Ya benim rise.visiondaki ico hesabımda 890 satoshi vermisler bu ne icin oluyor ki acaba ? Ayakbastı parasımı Smiley

O şu anda 1 RISE'ın maliyeti. ICO'ya yatırım geldikçe elinize geçecek RISE miktarı düşecek. Toplam 100 milyon RISE piyasada olacak. 1 BTC'lik yatırım geldiyse 1 RISE = 1 satoshi olur. 2 BTC'lik yatırım geldiyse 1 RISE = 2 satoshi olur.
Pages:
Jump to: