Pages:
Author

Topic: [PRE ANN] RISE | ICO 1 Mayısta başlıyor - page 8. (Read 12384 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ya benim rise.visiondaki ico hesabımda 890 satoshi vermisler bu ne icin oluyor ki acaba ? Ayakbastı parasımı Smiley
full member
Activity: 256
Merit: 100
twitter kampanyası için forum rütbesi gereklimi arkadaşlar.ben katılabilirmiyim.katılabiliyorsam eger
birde kardeşim var forum hesabı yok o twitter kampanyasına katılabiliyorumu .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Rütbe fark etmiyor, katılabilirsin. En az 20 takipçin olması gerekiyor. Kardeşine de forum hesabı aç. Twitter hesaplarını Rise ICO hesabına bağlayacaksın.
cevabınız için teşekkürler
takipçi sorun degil fazlası var ama wavesede katılmıştık  ama kardeşim le aynı cüzdana istemiştik waveleri kardeşiminkileri sildiler
sanırsam saglam olması bakımından kardeşime bir forum hesabı birde ico hesabı açıcagız.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1000
twitter kampanyası için forum rütbesi gereklimi arkadaşlar.ben katılabilirmiyim.katılabiliyorsam eger
birde kardeşim var forum hesabı yok o twitter kampanyasına katılabiliyorumu .cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)

Rütbe fark etmiyor, katılabilirsin. En az 20 takipçin olması gerekiyor. Kardeşine de forum hesabı aç. Twitter hesaplarını Rise ICO hesabına bağlayacaksın.
full member
Activity: 256
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Rise ico sayfası ile ilgili çok alakasız bir soru olacak belki ama merakımdan soruyorum.

Hesabımıza giriş bölümünde de en altta password kısmının altında token diye bir bölüm daha var. Token dan kastı nedir?

Bilen var mı bende öğrenmiş olurum.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Neden olduğunu zaten yazmışlar. Toplamda yatırımcılara dağıtılacak 88 milyon RISE var, yeni yatırım geldikçe payınız düşecek. WAVES'de olduğu gibi son gün RISE miktarınızın yarıdan fazla düşmesini bekleybilirsiniz.

Her gün azalıyor coinler. 1 hafta sonra sıfırlanırız bu gidişle Smiley)
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Çok uzaklaşmıştım kriptoparalardan. Hadi tekrar dönelim bari
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Teşekkürler bende katıldım
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
imza kampanyası ile ilgili katılım linki şartları göremedim?
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Neden olduğunu zaten yazmışlar. Toplamda yatırımcılara dağıtılacak 88 milyon RISE var, yeni yatırım geldikçe payınız düşecek. WAVES'de olduğu gibi son gün RISE miktarınızın yarıdan fazla düşmesini bekleybilirsiniz.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
rise: rayz (yükselmek, artmak, güneşin doğması vs)
rice: rays (pirinç).
hero member
Activity: 714
Alenktrik Teknikeri
Ben 5 Dolarla Başlayıp Denemek Maksadıyla Katıldım. Zaman İçinde Küçük Miktarlarda Miktarı Yükseltirim.
Başlangıç İçin Düşük Ücretten Başladım. Bakalım Bu PirinçJeton 'un Durumu Ne Olacak.

Düzenleme: Yatırımı 11$ 'lık Olarak Güncelledim.
Rise = yükselmek anlamına geliyor senin dediğin Rice olmasın Smiley

Evet bencede yatırım miktarı az fakat  böyle böyle ilerliyeceğiz işte. Çok iyi projeler var aslında altında iyi fikirler yatan inovasyona dayalı , fakat adamların amacı para olduğu için belirli noktadan sonra boom. yinede eski scam coinler yerine artık insanlar bunları tecih ediyor , mantıklı olanıda bu madencilik işinin sona ermesi lazım artık.

Doğru Sonuçta Rice de Okunurken (Rays) Diye Okunuyor, Ondan Karıştırmış Olabilirim.
Şimdi Arkadaşlar Sormak İstediğim Bir Konu Var, Bu Rise 'nin Değeri Arttıkça veya Azaldıkça Estimated Tarafındaki Rise Artıp Azalma Durumu Var mı?
Dün Sanki Biraz Fazla Gibiydi.

Şimdiki Böyle
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Ben 5 Dolarla Başlayıp Denemek Maksadıyla Katıldım. Zaman İçinde Küçük Miktarlarda Miktarı Yükseltirim.
Başlangıç İçin Düşük Ücretten Başladım. Bakalım Bu PirinçJeton 'un Durumu Ne Olacak.

Rise = yükselmek anlamına geliyor senin dediğin Rice olmasın Smiley

Evet bencede yatırım miktarı az fakat  böyle böyle ilerliyeceğiz işte. Çok iyi projeler var aslında altında iyi fikirler yatan inovasyona dayalı , fakat adamların amacı para olduğu için belirli noktadan sonra boom. yinede eski scam coinler yerine artık insanlar bunları tecih ediyor , mantıklı olanıda bu madencilik işinin sona ermesi lazım artık.
hero member
Activity: 714
Alenktrik Teknikeri

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bekleyenleri de toplarsak şu anda 400 kişiyi geçti imza kampanyasına olan katılım. WAVES'te daha çok olmuştu sanki.
Dağıttıkları miktar da önemli tabi. RISE'ın topladıkları yatırım WAVES'e oranla çok düşük kaldı. Daha 2 hafta var ama bonus olmadığı için kalan yatırımların son bir iki gün içinde gelmesini bekliyorum.

Yatırım sıkıntı olmaz bence şu var dediğin gibi son 2-3 gün kala yatırım yağabilir gibi geliyor bana.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Bekleyenleri de toplarsak şu anda 400 kişiyi geçti imza kampanyasına olan katılım. WAVES'te daha çok olmuştu sanki.
Dağıttıkları miktar da önemli tabi. RISE'ın topladıkları yatırım WAVES'e oranla çok düşük kaldı. Daha 2 hafta var ama bonus olmadığı için kalan yatırımların son bir iki gün içinde gelmesini bekliyorum.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bizde katıldık bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyamete.
Bu nedir arkadaş heryere face, twit abonesi oldum yakında ico çöplüğüm olacak bence, hayırlısı bakalım.
Wavesdi rise di eggdi derken hergun beni bi 10-15 kisi takip etmeye basladi. Takip eden takip edilir hesabina dondum.
Yumurtaydi risedi alayim coinleri hesablarda saglam bir temizlik yapacagim.buyuk beklemtiler yok ama sole hepsinden toplam 0.2 btc falan gelse fena olmaz

Sadece Risedan o kadar gelirmi bilmem en son baktığımda 300 geçmişti katılım sayısı. Çok fazla rağbet gördü inşallah iyi bir şeyler düşer bahtımıza bende onu bekliyorum şahsen. Çoklu hesapmı kullanıyorsunuz hepsinden toplam 0.2 btc dediğinize göre bir veya birden çok hesabı ayrı ayrı imza kampanyasınamı soktunuz? Cheesy
full member
Activity: 208
https://rise.vision/stats

burdaki bonusları neye göre veriyorlar
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Bizde katıldık bakalım bindik bi alamete gidiyoz kıyamete.
Bu nedir arkadaş heryere face, twit abonesi oldum yakında ico çöplüğüm olacak bence, hayırlısı bakalım.
Wavesdi rise di eggdi derken hergun beni bi 10-15 kisi takip etmeye basladi. Takip eden takip edilir hesabina dondum.
Yumurtaydi risedi alayim coinleri hesablarda saglam bir temizlik yapacagim.buyuk beklemtiler yok ama sole hepsinden toplam 0.2 btc falan gelse fena olmaz
Pages:
Jump to: