Pages:
Author

Topic: [PRE ANN] RISE | ICO 1 Mayısta başlıyor - page 6. (Read 12384 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
https://wallet.rise.vision/dashboard

Bu nasıl bir wallet ilk defa böylesini gördüm. Wallet açtım 12 kelimelik şifreyi mi kaydetmeliyiz bir yere? Ne bir mail yazılıyor ne bir telefon numarası. O 12 kelimeyi kaybettiğinde cüzdanı kaybetmiş mi oluyorsun?
mnemonic password sadece kelimelerle login olabiliyorsunuz ilk kez gördüğünüze göre lisk kullanmadınız bazı walletlardada backup ve restore için bu mnemonic kelimeler tercih ediliyor anahtarınız o 12 kelime kaybederseniz giremessiniz.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
https://wallet.rise.vision/dashboard

Bu nasıl bir wallet ilk defa böylesini gördüm. Wallet açtım 12 kelimelik şifreyi mi kaydetmeliyiz bir yere? Ne bir mail yazılıyor ne bir telefon numarası. O 12 kelimeyi kaybettiğinde cüzdanı kaybetmiş mi oluyorsun?
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Diger ICO'lara oranla cok daha az para ile cok daha iyi isler yapacaklar eger planlarinda soyledikleri seyleri gerceklestirebilirler ise. Sahsi fikrimdir...
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Imza listesi uzerinde oynama yapiyorlar sanirim hesaplama yapiliyor. Erisim kapali listeye.tahminime gore 300-400 rise anca gelicek degmedi imza kampanyasi
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
bittrex eklemiş cüzdan açılmış iyi ama key nerede?? nasıl gireceğiz cüzdana ico sayfasında bir şey yok.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
token hatası alıyorum arkadaşlar napacam
hero member
Activity: 896
Merit: 515
İmza kampanyası odulleri ne zaman dağıtılacak ve nasıl olacak
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
rise hesabınıza girebiliyormusunuz? sifre hatalı diyor.sifreyi değiştirdim hala hatalı diyor. biri kontrol edebilirmi?

Sıkıntı gözükmüyor. Şifreni tekrar dene bakalım. Bu arada 2 gün önce 0.42 btc karşılığı 36590.76 Rise vermişti. Şimdi 22422.10 Rise'a düşmüş. Son 2 günde güzel para yapmış adamlar. Ama Dao,Lisk ve Waves'in hala çok gerisinde kalmış. İçimden bir his bu Rise'ın diğerlerine inat farklı bir çıkış yada pump göreceğini söylüyor.
hero member
rise hesabınıza girebiliyormusunuz? sifre hatalı diyor.sifreyi değiştirdim hala hatalı diyor. biri kontrol edebilirmi?
bende bi sıkıntı olmadı direk girdi
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
rise ico bitti. 1625 btc toplanmış, maliyet oin başına 1847 satoshi olmuş, ico sonrası mainnet direkt açılmış.

https://blockchain.info/address/3466r4y8FuVUE6FHuCShshQkCYZY3xaqdG

https://wallet.rise.vision/
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Saçmalamak ne zor şeymiş.
Sabahtan beri imzanın 40 mesaj kuralı tamamlansın diye kasıp duruyorum Smiley
Şükür bitti.
Bakalım ne verecekler imza için
5-6 dolara razıyım pek bi şey beklemiyorum
İmza süresine 24 ü dahil mi
hero member
Şükür bitti.
5-6 dolara razıyım pek bi şey beklemiyorum
sr. member
Şükür bitti.
sr. member
24unde bitiyordu
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Bugünmü bitiyor yarınmı.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
0.10 btc atmıştım bu gün 0.40 btc daha giricem bakalım dao,waves hayal kırıklıklarından sonra
belki rise güldürür yüzümüzü. imza ve Twitter kampanyası ne zaman ve nasıl dagıtılacak bilen varmı?
member
Activity: 68
Merit: 10
0.00000918 BTC/RISE güncel ico değeri olmuş.her gelen yatırımcı ile bu rakam yukseliyor ama suan icin cok dusuk. suan imzaya katılanlar ancak 3-5dolar alırlar. umarım yukselir imzalarınıza deger
az önce imzama ekledim haftalıkmı ödenicek aylıkmı vede mesajları hangi bölümde kabul ediyor?
İmzan yobit, rise degil. Yobit local kabul ediyor muydu?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
iconun bitimine 2 gün kaldı ve çok kararsızım biraz inceledim %100 lisk klonu olduğunu gördüm login anahtarları bile liskle aynı adresleri türetiyor sadece liskin sonunda L bunda R olmuş şaşıyorum doğrusu sadece logo ve renk ayarlarıyla oynayarak bin btc toplayabiliyorlar kimsede aga bu nedir dememiş herkes küçük küçük alıyor waves gibi elimizde patlamaz umarım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Sırf katılmadım dememek için 0.42 btc attım. Karşılığında 36590.76 rise verdi. Bakalım son zamanlarda başarısız icolardan olmasın insallah.
Pages:
Jump to: