Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 12. (Read 4039 times)

member
Activity: 135
Merit: 10
ilk 5 saatten sonra 10 ethluk alabilmek için gazı kökleyeceğim.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
MEW adreslerine otomatik eklemek isteyen arkadaşlar için ;

Set “Token Contract  Address”:   0x4CF488387F035FF08c371515562CBa712f9015d4
Set “Token Symbol”: WPR
Set “Decimals of precision”: 18

Bakalım gerçekten hızlı bir şekilde tamamlanacak Hardcap .
full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
full member
newbie
Activity: 2
Merit: 0
@aliyagiz207

teşekkür ederim...
full member

Zaman yaklaşıyor arkadaşlar, detaylı bilgi için telegram kanalına bekliyorum
https://t.me/WePower_TR
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
wepower projesine ayırdığım bir kaç ethereum'um var ama hitelist olayını bilmediğim için sanırım yatırım yapamayacağım. sağlık olsun diyorum, az karla borsadan satın alacağız artık düştükten sonra. şansım varsa ico fiyatı dolaylarından girer.
full member
günaydın 0.2 eth 'yi myetherwallet adresine gönderdim binance'dan alımı yaptıktan sonra wpr tokenları nereye gidecek myetherwallet'a mı yoksa kendi sitelerinde mi duracak yine ?
gunaydın
myetherwallet adresınızı whiteliste aldırdıysanız o adresle 0.2 eth gondereceksınız ve o adrese gerı gelecek tokenler
full member
newbie
Activity: 2
Merit: 0
günaydın 0.2 eth 'yi myetherwallet adresine gönderdim binance'dan alımı yaptıktan sonra wpr tokenları nereye gidecek myetherwallet'a mı yoksa kendi sitelerinde mi duracak yine ?
full member
Odaklanın: Topluluğun güvenliğini sağlayacak

full member
https://t.me/WePower_TR

Katılım talimatları

!!!!!! UYARI !!!!!!
Katkıda bulunma talimatları ve Katkı adresi, resmi Weapower web sitesinde wepower.network, resmi Telegram grubunda (49k + üye) sabitlenmiş mesaj, resmi YouTube kanalında (217k + video görüntüleme, 4k + abone) resmi adres açıklama videosunda sunulmaktadır.

!!!!!! UYARI !!!!!!
1 Şubat 12PM UTC'den önce gönderilen ödemeler iptal edilecek. Bu saatten önce herhangi bir işlem yapmaya kalkışmayın.

!!!!!! UYARI !!!!!!
Yalnızca yukarıda belirtilen üç kanalın hepsinde ortak olarak bulunan adrese güvenin. Katkı adresini, e-posta ve kişisel mesajlar da dahil olmak üzere başka bir kanalda paylaşmayacağız.
White Liste kontrol aracını kullanarak cüzdanınızın White Listeye eklenip eklenmediğini kontrol edin. Lütfen White Listeye eklenmiş bir cüzdanla katkıda bulunduğunuzdan emin olun!

Katkı talimatları
• Önerilen gaz limiti: 300.000
• Önerilen gaz fiyatı (1 Şubat'a saat 5 PM UTC'ye kadar): 23 GWei
• İlk 5 saat için bireysel cap: 0.2 ETH / 200 USD (daha fazla gönderilirse, fark otomatik olarak geri gönderilecektir)
• Kişisel cap, 1 Şubat saat 5 PM UTC'de sona erecek
• Coinbase ve Kraken gibi borsalardan para göndermeyin. Borsalar tokenlerinizi dondurur.
• Minimum katkı - 0.1 ETH / 100 USD (ETH döviz fiyatına dayanılarak güncellenecek)
• ERC20 Ethereum tokenlerini destekleyen MyEtherWallet, Mist, Metamask veya Parity gibi bir cüzdan kullanın
• Satıştan sonra tokenler oluşturulacaktır
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ilk 5 saatten sonra kalırsa eğer almaya çalışacak mısınız? ben 600 gwei + 700k gas limitle 10 eth göndermeyi düşünüyorum.
kardesım neden okumuyorsunuz kı ? yukarda ne yazmıs arkadaslar kişi başı maxımum 0,2  ether gonderebılecekmısınız.yanı 10 ether gondermen ımkansız hayal kurma Cheesy nacinaze tavsıyem azıcıkta okuyun yazılanları mumkunse

5 saatten sonra limit yok hocam siz anlamadınız sanıyorum, telegran grubunda pinned mesajda ilk 5 saatte 0.2 eth uzerı gonderımlerde gerı donecegi yazıyor sonrası sınırsız
full member
Activity: 672
Merit: 110
ilk 5 saatten sonra kalırsa eğer almaya çalışacak mısınız? ben 600 gwei + 700k gas limitle 10 eth göndermeyi düşünüyorum.
kardesım neden okumuyorsunuz kı ? yukarda ne yazmıs arkadaslar kişi başı maxımum 0,2  ether gonderebılecekmısınız.yanı 10 ether gondermen ımkansız hayal kurma Cheesy nacinaze tavsıyem azıcıkta okuyun yazılanları mumkunse
member
Activity: 135
Merit: 10
member
Activity: 378
Merit: 11
Yarın büyük gün demekki, umarım sıkınısız bir ico alımı yapabilirim. 2 borsaya netleşmiş büüyklerle iletişim sürüyormuş hala 20-30x yapmadan satmak yok
full member

WePower, insanlara güç vermek gibi temel bir düşünceyle yaratılmıştır. Özellikle yeşil geleceği ve aynı zamanda en güçlü destekçilerimiz olacakları bu vizyonu paylaşan insanlar bu işi ve gerçek arkadaşları ölçeklendirmeye yardımcı olurlar.
full member
Wepower sayfasına bir ara baktığımda 1 ethere 4-5 bin token yazıyordu. Şu anda 1 eth 8 bin token olmuş. Tokenin değeri düşmüş. Ether fiyatı ile alakalı olsa gerek. Bu kadar ilgili olacağını bilselerde belki havuzu daha geniş yapmak isteyebilirlerdi.

Whiteliste katılan bir yatırımcı içinde az önceki arkadaşa katılarak oldukça kişi başına küçük rakamlar düşecek. Olay whitelisti patlatan balina varsa orada kopacak. Yine de borsada dump yaşanır ise üzülenler için fırsat var. Her ne kadar enerji projeleri revaçta olsa da bir vakit sonra inandırıcılığı ortadan kaybolup farklı bir alanda projelere ilgi artmaya başlar.

Wepower diğer birkaç enerji projeleri ile gibi bu sene parlayacaktır. Borsaya giriş zamanı tahminen 2,3 ay içinde olur diye düşünüyorum. Belki de daha erken.

Toplam 10 milyon dolar kalmış zaten satılmayan token oda adam başına 0.2 eth balina bu saatten sonra bişi yapamaz, bu arkadaşlar melek yatırımcılardan aldılar aldıklarını zaten. 27 milyon kadar presale ve tge arasında özel satışlardan toplandı. Bence çok güzel gelişecek bir proje
full member
Activity: 630
Merit: 101
Ben Hydrominer ile kıyaslıyorum borsaya çok hızlı girmişti kaldı ki Wepower reklam kampanyasını daha ciddi yapıyor yada daha fazla yapıyor diyeyim. Ortalama bir fiyattan giriş olur. ICO da balina hareketi olursa fiyatın çakılmasına izin vermezler çakılsada sıkıntı yok balinalar pumplatır. (YTD)
Pages:
Jump to: