Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 13. (Read 4039 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
Wepower sayfasına bir ara baktığımda 1 ethere 4-5 bin token yazıyordu. Şu anda 1 eth 8 bin token olmuş. Tokenin değeri düşmüş. Ether fiyatı ile alakalı olsa gerek. Bu kadar ilgili olacağını bilselerde belki havuzu daha geniş yapmak isteyebilirlerdi.

Whiteliste katılan bir yatırımcı içinde az önceki arkadaşa katılarak oldukça kişi başına küçük rakamlar düşecek. Olay whitelisti patlatan balina varsa orada kopacak. Yine de borsada dump yaşanır ise üzülenler için fırsat var. Her ne kadar enerji projeleri revaçta olsa da bir vakit sonra inandırıcılığı ortadan kaybolup farklı bir alanda projelere ilgi artmaya başlar.

Wepower diğer birkaç enerji projeleri ile gibi bu sene parlayacaktır. Borsaya giriş zamanı tahminen 2,3 ay içinde olur diye düşünüyorum. Belki de daha erken.
full member
Activity: 266
Merit: 242
WePower ICO'ya nasıl katılabilirsiniz?

https://medium.com/wepower/how-to-participate-in-wepower-ico-2ed29b9c8025

a. Individual cap for a single wallet is 0.2 ETH. (max. 0.2 eth gönderin)

b. Minimal contribution is 0,1 ETH. (en az 0.1 eth gönderin)

c. Recommended gas limit is 300,000. (önerilen gaz değeri)

d. Recommended gas price is 23 GWei.( önerilen gaz ücreti)
member
Activity: 135
Merit: 10
35M USD hardcap var. Bu çok ciddi rakam. Hemen yakalarlar mı bilemiyorum. Whitelist' e bakmayın, oraya kayıt olanların çoğu ICO zamanı uyuyacaktır bana göre. Yıldırım hızıyla olmasa da yavaştan hardcap yapabilir proje.

yarın sadece 10 m usd satılacak. geri kalan kısmını şirketlere satmışlar.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
35M USD hardcap var. Bu çok ciddi rakam. Hemen yakalarlar mı bilemiyorum. Whitelist' e bakmayın, oraya kayıt olanların çoğu ICO zamanı uyuyacaktır bana göre. Yıldırım hızıyla olmasa da yavaştan hardcap yapabilir proje.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Kişi başı 0.2 vereceklerine airdrop yapsalardı coinfi projesi gibi daha mantıklıydı. o kadarlık yatırım yapıp ne kazanmayı bekleyecek bu insanlar...
member
Activity: 378
Merit: 11
2 güne başlıyor ico arkadaşlar ve 0.2 eth gerçekten dalga geçer gibi oldu gizliden 30 milyon dolar topladıysanız o zaman bıze kalan 10 mılyonu arttırmalıydınız daha çok para daha çok hizmet olarak geri dönerdi
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
" 194050 people already waiting for wepower token sale "

2 gün var takriben bu bekleyenlerin sayısı da 200 bini geçecek gibi duruyor . En hızlı hardcap yapacak projelerin başında olacak gibi duruyor resmen . Whitelistine katıldım bakalım neler yaşacağız .

full member

Daha fazla yenilenebilir enerji santrali geliştirmek istiyoruz ve WePower'ın yenilenebilir enerji kaynaklarının finansmanı için yeni bir yol yarattığı için memnunuz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Resmen şaka gibi bir yatırım tutarı ben yatırımcıyım kardeşim 0.2 ether nedir şu an ethereum yükseldi şimdi daha da düşmüş olma ihtimali bile var
full member

Benim için WePower'ın en etkileyici özelliği, çevrimiçi işlemlerle yenilenebilir enerjiyi demokratikleştirebilme yeteneğidir. Aynı zamanda şeffaflığı ve güvenliği arttırmaktadır
full member
wepower ve arcblock whitelist ve kyc konusunda yarışıyorlar gibi. yani tamam anlıyoruz 2 projede çok kısa sürede hardcap yapacak ama dağılımın adil olması gerekmez mi ? yani icoların bu gas savaşına bir son vermesi lazım. adam belki 0.1 etherle katılmak istiyor icoya. sizce bu adamın gas savaşından çıkması mümkün mü ? tabiki değil. tek işleme 100 dolar fee vermeye hazır bir kitle var.  bu anlaşılabilir değil.

Iyide gaz savaşı olmasın diye WePower kişisel cap yaptı zaten 0.2 ether birsey cap hazırlandı ilk 5 saat. Sonrasında zaten savaşların olması kaçınılmazdır.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
wepower ve arcblock whitelist ve kyc konusunda yarışıyorlar gibi. yani tamam anlıyoruz 2 projede çok kısa sürede hardcap yapacak ama dağılımın adil olması gerekmez mi ? yani icoların bu gas savaşına bir son vermesi lazım. adam belki 0.1 etherle katılmak istiyor icoya. sizce bu adamın gas savaşından çıkması mümkün mü ? tabiki değil. tek işleme 100 dolar fee vermeye hazır bir kitle var.  bu anlaşılabilir değil.
full member
member
Activity: 135
Merit: 10
ilk 5 saatten sonra kalanları toplayabilmek için 700 gwei 900.000 gas limit düşünüyorum.
full member

WePower, enerji alıcılarını (son kullanıcılar ve yatırımcılar) doğrudan yeşil enerji üreticileriyle bağlar ve piyasa oranlarının altında enerjiyi önceden satın almak için bir fırsat yaratır
full member
Topluluğa açık belge: Hard Cap, Bireysel Cap ve ön satış sonuçları

full member
Ben bunun whitelistine girdim ama kyc yi tamamlamadım kyc yi şimdi gönderme gibi bir şansım var mı?
Son 24 saate kadar girebilirsiniz 1000 kişilik bir çekiliş olacak şu an 49bın kısı hazır ve 70bınden bıraz fazla bir başvuru olmuş. Demekki 20-25bın kısı arasından 1000 kişi seçilecek ve ilk 5 saat dedigim gibi bireysel cap 0.2 ether olacak
sr. member
Merit: 279
Ben bunun whitelistine girdim ama kyc yi tamamlamadım kyc yi şimdi gönderme gibi bir şansım var mı?
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
WePower aynı Envion ve Restart Enegry gibi hardcap yaparak tamamlanacaktır fakat önemli olan borsada ne kadar değerli olacağı? Envion ve Restart Energy ile birlikte borsalar yenilenebilir enerji projelerine doyacak en son WePower girecek.. Bu yenilenebilir enerji olayını yeni bir akım olarak görüyorum, popülerliği bitecektir.
full member
28 Ocak Pazar, WePower'ın CANLI AMA etkinliğine katılarak kuruculara istediğinizi sorun!
https://www.facebook.com/events/2054283384816813/

Pages:
Jump to: