Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 15. (Read 4039 times)

newbie
Activity: 64
Merit: 0
Arkadaslar ilk defa karşılaştığım için soruyorum, pasaport fotografı göndermek ne kadar mantıklı? Herhangi bir sorunla karşılaşmayalım sonra.
full member
Activity: 266
Merit: 242
WePower yenilenebilir enerji proje finansmanları ile başlayarak, dekarbonizasyon, demokratikleşme ve merkezsizleşmenin temel ilkelerine dayanan yeni kamu hizmeti şirketleri haline gelebilir

TR saatine göre 1 Şubat saat 15:00 ICO başlangıç tarihi
full member
Enerji sektöründe gerçekten çok iyi para toplanıyor icolarda, diğer proje neredeyse ön satışta hardcap yapacaktı ve durdurdular ön satışı ico için altlimiti kaldırdılar yarın başlayacak hızlıca tükenecektir çok birşey kalmadı. WePower 5 saat içinde hardcap yapacaktır muhtemelen

"WePower ICO, noktadan noktaya ticaret ve, heyecan verici bir finansman modeli ile enerji ödülleri kullanarak blok zincire yenilenebilir enerji getiriyor" - Crypto Lark, WePower'ın kripto topluluğuna yaptığı incelemesini sunuyor.
Şuna bir göz atın!

member
Activity: 135
Merit: 10
1-2 ay içinde x10 yapar. power ledger'ı referans alabiliriz.
full member
Activity: 350
Merit: 100
whitelistte çok katılım oldu ve kişi başına düşecek Wepower haliyle kısıtlı yer alacak. Hardcap yükseltilmesi gibi bir durumda söz konusu değil. İşi sıkı tutuyorlar. Hardcap neredeyse kesin olmasına karşı her tarafta harıl harıl reklamlar dönüyor. Harika bir iş başardılar, devamını da getirirlerse süper olur.

İyice abarttılar artık bu kısıtlamaları pre-ico dan early investor olarak girmezsen hiçbir kıymeti yok artık projelerin. Geçenlerde bir projede 0.1-1 et arası yatırım hakkı vardı şaka gibi.
full member
Activity: 742
Merit: 112
whitelistte çok katılım oldu ve kişi başına düşecek Wepower haliyle kısıtlı yer alacak. Hardcap yükseltilmesi gibi bir durumda söz konusu değil. İşi sıkı tutuyorlar. Hardcap neredeyse kesin olmasına karşı her tarafta harıl harıl reklamlar dönüyor. Harika bir iş başardılar, devamını da getirirlerse süper olur.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
icosuna girmek istesemde firsat birakmayacaklar alim icin o yuzden pas geciyorum bu projeyi.
full member
Activity: 350
Bu projede de acayip bi hype var. Zaten artık telegram grubunu göre yorum yapmak doğru gelmiyor hepsinde en az 10 bin kişi var Smiley
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Projenin yapısı itibariyle 1 senelik süreçte aşırı bir beklentim yok . Ekip işini sağlam bir şekilde başlatıp götürürse 1 senelik süreç sonrası çok iyi yerlere gelecektir diye düşünüyorum . O yüzden bir miktar ICO sonrası toparlayacağım.
full member
Kisesel cap 5 saat sureyle olacak zaten. Buyuk ihtimal orada hardcap gelecektir katilim cok cunku bizim bile telegram kanalimiz 200 kisiyi gecti daha once actigim hic bir telegram kanalina bu kadar ilgi olmadi bir tek hdac vardi ondada 50 kisi falan oldu en fazla
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Ben bu projeden ciddi pumplar bekliyorum. Reklam işini ciddiye almışlar bu da benim sözlüğümde pump demek. Alanlar biraz hold yapabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Hardcap yükselmezse yatırım yapan, özellikle çoklu hesaplarla katılım yapabilenler çok fazla para kazanır diye düşünüyorum. Bu proje Envion ile çok benzer ve gelecekte değerlenebilir.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Peercoin benzeri bir şey sanırım. 22.01.2018 tarihi itibariyle peercoin 5,66 $. Airdrop yapılacak mı? Bounty de destek verdiğin kadar mı verecekler?
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ekip hardcap miktarını şuan yükseltse yine istediği parayı toplar gerçi bu saatten sonra hardcap miktarını artırmak projede bir güven sorunu meydana getireceği için belki ters tepebilir.Kısaca ben wepower'ın hardcap için gerekli parayı çok kısa süre içerisinde toplayacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Zaten kisisel cap belirlenecek herkes katilsin diye 35 milyon hardcap olacak ve adam basi ilk 5 saat en fazla 1 ether olacaktir buna gore kisisel max.cap
full member
Activity: 196
147984 kişi token satışını bekliyor yazıyor sitede. Minimum katılım tutarı 200 dolardan hesapladınmıydı 30 milyon dolara yakın birşey ediyor zaten. Daha fazla almak isteyenlerde olacaktır tabiiki. Hardcapi yükseltmeye kalkarlarmıki acaba.  Saatler içinde hardcap yapacağını sanıyorum kolayca.

Eğer ki gerçek verilerse 150 K ' ya yaklaşmış durumda . Oldukça yüksek bir katılımcı sayısı . Hardcap ' i kısa sürede tamamlayacaklar gibi geliyor bana da . Projeyi sağlam buluyorum . İnşallah yanıltmaz bizi .
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
147984 kişi token satışını bekliyor yazıyor sitede. Minimum katılım tutarı 200 dolardan hesapladınmıydı 30 milyon dolara yakın birşey ediyor zaten. Daha fazla almak isteyenlerde olacaktır tabiiki. Hardcapi yükseltmeye kalkarlarmıki acaba.  Saatler içinde hardcap yapacağını sanıyorum kolayca.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
aylardır reklamını gördükten sonra nihayet icosuna eriştik. Smiley

takım gerçekten etkileyici bir şekilde bu zamana kadar çalıştılar. yatırımcılarına da adaletli bir şekilde yatırım imkanı sunmaları önemli bir adım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Üst limit koymuş olmaları proje ekibinin ,hardcap için gerekli olan parayı toplayacaklarına olan inancını açık bir şekilde ortaya koyuyor.Umarım ico sürecinden sonrada böyle çalışmaya devam ederler. Smiley
member
Activity: 135
Merit: 10
ilk 5 saat üst limit 0.5 eth olacak sanırım. ilk 5 saatten sonra da saniyeler içinde geri kalan tükenir zaten.
Pages:
Jump to: