Totthenham çok ağır bir mağlubiyet aldı bugün.Newcastle adeta gol yağmuruna tuttu Totthenham'ı. 21 dakikada 5 gol attılar ki bence bu inanılmaz.Totthenham gibi bir rakibe evinde 21 dakikada 5 gol atmak büyük bir başarı.Bu sene newcastle gerçekten mükemmel bir performans gösteriyor.Maçın geneline baktığımızda da ağırlığını koyduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Dün maç izlemeye fırsatım olmamıştı, eline cipsini kolanı alıp izlemelik maç olmuş kaçırdığıma üzüldüm. Tam bir Premier Lig maçı, canavar gibi top oynanmış bol bol gol atılmış. Bizim ligde 3 gol atıldı mı “Oo ne kadar gollü maç” diyoruz, adamlar 7 gol atmış
Newcastle seneye neler yapacak çok merak ediyorum şöyle 1-2 sağlam transfer getirmeyi başarırlarsa Avrupa yolunda da başarılı olabilirler. Her sene birbirine benzeyen takımları görmekten sıkıldık yeni bir yıldız takım izlemiş oluruz bahaneyle
Bende artık yeni takımlar görmek istiyorum sizin gibi. Newcastle United çok köklü bir kulüp. “Goal” filmleriyle onlara karşı sempati beslemeye başlamıştım. Beşiktaş taraftarı olmamama rağmen Newcastle United hayranlığı taşıyorsam, bunun renklerle alakası yok bunu öğrendim. Arapları sevmem ama paraları olduğu için yağmur gibi akıtıyorlar. Kim derdi ki geçen sene Selman almadan önce bu takım buralara gelecekti diye? Uzun süre düşme hattında kıvranıp durmuşlardı. Tottenham’ı yok etmişler. 21 dakikada 5 gol yiyen profesyonel arenada çok az takım vardır muhtemelen. Bu başarıyı Premier ligde bir de Şampiyonlar ligine gitmek için savaşan rakibinize karşı yapıyorsunuz üstelik. Tottenham’ın onurunun kırıldığı bir maç oldu.