Rashford gibi değerli bir oyuncuya sahipler ancak sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış durumda. Zaman zaman ismi diğer büyük takımlarla anılmaya devam ediyor. Manchester United'ın onunla bir an önce sözleşme uzatması kendi yararına olur.
Manchester City Arsenal’e yetişecek mi acaba diye düşünürken Manchester United bir anda puan farkını 3’e indirdi. Açıkçası ben beklemiyordum bu kadar iyi takipte kalacaklarını. Rashford’un senesi gibi bir şey oluyor United’da. Önceki sezonlarda da hızı ve kalitesi iyiydi ama ön plana çıkamıyordu şimdi kendini bulmuş. Bunda diğer oyuncuların Rashford’a göre yavaş olmasının da payı var. Yani takımda alternatifi yok kendi mevkiinde. Sözleşme konusunda sorun yaşamazlar çünkü yıllardır o kulüpte belli ki memnun. Yedekken bile laf etmiyordu. Yenilemesi hem kendisi hem de Manchester United için iyi olur bence. Gidip de uyum sorunu vs. gibi riskleri almaz.
Hocam valla Rashford'ı takımda tutmaları şart. Şu an zaten takımda forvet yok gibi bir şey aslında. Weghorst'u sezon sonuna kadar kiraladılar ama doğru düzgün verim alamıyorlar. Ciddi fırsatları harcadığını görüyorum lig maçlarında. Bu yüzden Weghorst oldukça sert ve alaylı bir dille eleştirilmeye başlandı bile. Zaten Manchester United'ın amacının asıl forvet transferini yazın yapmak olduğunu düşünüyorum.
Büyük ihtimal Weghorst ile sözleşme falan uzatılmaz. Osimhen, Kane gibi komple forvet diyebileceğimiz hedefleri var ama herhangi birini almaları gerçekten zor olacak. Çünkü başka büyük takımlar da şüphesiz bu yarışa dahil olacaktır.