Eğer sisteminiz minimum çekime kadar neredeyse kusursuz çalışıyorsa bunu denemek gerekir diye düşünüyorum. Sadece faucet miktarıyla sürekli minimum çekime ulaşılırsa stunna nereye kadar bu hesaba izin verecek merak ediyorum. Böylece sitenin provably fair olmadığını da kanıtlayabiliriz.
Denemelerde bol bol faucetten yardım aldım. Bir noktada günlük fauceti kuruttun diye mesajlar gelmeye başlıyor. Günde 40-50 gibi bir sayı olması lazım. Bu durum birkaç kere tekrar ederse haftalık limiti doldurdunuz diye mesaj çıkıyor. İşte o noktadan sonra PD sapıtmaya başlıyor. Taş koyma noktası 1.
Botu yazarken PD üstünde de bol bol deneme yapmıştım. Bir tanesinde bir kullanıcı üstünde sürekli çalışan bir sistem vardı. O kullanıcıya x miktar tip gönderdiğinde %10 arttırıp 1-2 dk içinde geriye gönderene tipliyordu. Bu işlem alarm zillerini çaldırıyor ekibin. Blockladılar falan, sonra patrona yazdım, dedim böyle böyle. O zamanlar biz halktan kişilerle ilgileniyordu
Tamam açıyorum ama yapma böyle şeyler dedi. Oysa ki tamamen eğlencesine yapıyordum
Taş koyma noktası 2.
Yine botu yazarken hızlı işlem yapmaya kalktığında PD durduruyordu. Hala da öyle. Nasıl yapıyor anlayamadım, keza bir hata mesajı döndürmüyor ama tüm istekler buharlaşıyor. Sanıyorum spam engelleme sistemiyle karışıyor bir noktadan sonra. Taş koyma noktası 3.
Asıl ve benim ciddi bir şekilde huylandığım bir nokta, bet miktarı büyüdükçe işler ters dönüyor. Biraz da bu yüzden sıfırdan başlayıp 1'e gitmek istedim. Hangi seviyede ne oluyor görebilelim diye.
Ama PD'da çalışmak gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı. PD'da 1 bet yapabilirken JD'da 4-5 bet yapabiliyorum. Bu sebeple JD'a döndük sistemi kontrol edelim diye.
Şöyle ki;
Bu birkaç saatlik grafik, JD'a geçtiğimden beri. PD'da 1 günlük iş bu.
Tüm bunlara rağmen şu ana kadar benim karşıma çıkan tüm dice algoritmaları provably fair. Ama provably fair demek gerçekten fair bir oyun oynatılıyor anlamına gelmiyor bence. Belirli şartlarda gelecek olan sonucun gerçekten o olduğunu kanıtlıyor olmak fair demek değildir. İşin asıl numarası o seed takımlarında diye düşünüyorum.
Bu arada tüm dice siteleri bir tarafa JD diğer tarafa. Eğer hükümetten gol yememiş olsaydı bence şu anda bir numaraydı. Teknik olarak, mantalite ve yaklaşım olarak hepsinden birkaç gömlek üstün.