Pages:
Author

Topic: Primedice ve tüm gerçekler / Game of Dices: S02E02 - page 21. (Read 42029 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Eğer sisteminiz minimum çekime kadar neredeyse kusursuz çalışıyorsa bunu denemek gerekir diye düşünüyorum. Sadece faucet miktarıyla sürekli minimum çekime ulaşılırsa stunna nereye kadar bu hesaba izin verecek merak ediyorum. Böylece sitenin provably fair olmadığını da kanıtlayabiliriz. Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sisteminiz düzgün çalışıyorsa bence 1 BTC'yi beklemek yerine faucettan gelen miktarı her seferinde minimum çekim miktarına ulaşınca çekip sıfırdan başlayarak tekrarlayın. Böylece sıfır maliyetle garanti kazanç sağlarmış olursunuz.

İşte tam olarak o test, bu test Smiley
Eğer 1 BTC'ye gidersem ikinci etapta 1'den 40'a gideceğim. Bir kaç ömür boyu faucet toparlamaya bedel gibi bir şey yani...

Dipnot: Herhangi bir şans oyununda sürekli bir kazanç mümkün değil. Doğru yere denk gelip, kısa sürede olay mahalini terk etmedikçe kimse kazanamaz. Sırf bu sebeple faucet öneriniz gayet mantıklı aslında.
legendary
Sisteminiz düzgün çalışıyorsa bence 1 BTC'yi beklemek yerine faucettan gelen miktarı her seferinde minimum çekim miktarına ulaşınca çekip sıfırdan başlayarak tekrarlayın. Böylece sıfır maliyetle garanti kazanç sağlarmış olursunuz.
legendary
Macera filmi izler gibi izliyorum konuyu, enteresan gidiyor...

Korku filmi gibi de olacaktır süreçte Smiley
legendary
Gün 5.

Başlangıç: 2717 satoshi
Şu anda: 332846 satoshi
Dünden bugüne büyüme: ~ %16
Toplam büyüme: ~ 122 kat
Bu durumun gerçekleşme olasılığı: %0,81
Hedefin tahmini gerçekleşme tarihi: 20 Nisan 2017

Bugünü erken bitiriyorum. Yaklaşık 332K olduk. Başlangıçtan itibaren 122 kat büyüdük. PD'nin slow slow diye diye dilinde tüy bitti. Bol sıfırdan da sıkıldım biraz, dolayısıyla JD'a göçüyoruz.

Yeni başlangıcımız 3 Clam. Hedefimiz 1000 Clam. Günlük %20-%30 arası büyümede duruyordum, burada biraz daha hızlı gidebiliriz.

Grafikteki bet sayısı doğruyu yansıtmıyor, dikkate almayın.

Program şişmese grafiği resetlemeyeceğim ama epey yavaşlatıyor. Olabildiğince uzun tutmaya çalışacağım reset aralıklarını.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Macera filmi izler gibi izliyorum konuyu, enteresan gidiyor...
legendary
Çok güzel bir sistem. Canlı canlı izleme imkanım oldu eminim kısa zamanda stunna kaçacaktır : )

Ne dersin, gider mi 1 BTC'ye? Çok iddalı bir oran, yaklaşık 37 bin kat büyütmekten bahsediyoruz?
full member
Activity: 288
Merit: 100
Çok güzel bir sistem. Canlı canlı izleme imkanım oldu eminim kısa zamanda stunna kaçacaktır : )
legendary
Gün 4.

Şu anda: 286396 satoshi
Dünden bugüne büyüme: ~ %26
Toplam büyüme: ~ 105 kat
Bu durumun gerçekleşme olasılığı: %0,94
Hedefin tahmini gerçekleşme tarihi: 20 Nisan 2017

legendary
Just-dice sitesinde sanırım Faucetten olayı yok, yada ben göremedim. yinede heyecanla bekliyorum bu işin sonunu.

Evet faucet yok justdice da. Ama sonuçta bir faucetten başladık 2717 satoshi ile. Yöntem aynı olduğu sürece oradan oraya gezdiririz Smiley

Birazdan günün sonuçlarını paylaşacağım. Bugün hızlı gittik biraz.

Bu arada işin sonucunda 249999/250000 ihtimalle patlayacağız Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
konuyu baştan sona bütün yorumlarıyla okudum ve gerçekten ilginç mesajlara rastladım.
paylaşımlarınızı bekliyorum...

Konu başlı başına ilginç bir konu. Olasılık olayı hayranlık verici bir şekilde işliyor doğada.

Yeni bir challange ile konuyu canlandırıyorum: Faucetten 1 BTC'ye gidilir mi?

Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum özellikle primedice gibi rigged bir sitede site sahibi istemedikçe böyle bir şeyin olma şansı yok. Provably fair olmayan bir dice sitesinden bahsediyoruz. Bot otomatik çalışıyorsa sorun yok ama kendiniz oynayarak boşa zaman harcamayın.

250 binde 1 gibi bir ihtimalle başarılı olmam gerekiyor. Değerlendireceğim bu olasılığı Smiley
PD provable fair. Aksi hakkında herhangi bir kanıtımız yok. Ama gerçekten fair mı, bakın orasını hiç bilmiyorum işte.

- Bu arada, Stunna sevmedi sanırım bu tarzı, sürekli durduruyor beni. Just-dice'a geçebilirim. Doug hız sever.

Just-dice sitesinde sanırım Faucetten olayı yok, yada ben göremedim. yinede heyecanla bekliyorum bu işin sonunu.
legendary
konuyu baştan sona bütün yorumlarıyla okudum ve gerçekten ilginç mesajlara rastladım.

Konu başlı başına ilginç bir konu. Olasılık olayı hayranlık verici bir şekilde işliyor doğada.

Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum özellikle primedice gibi rigged bir sitede site sahibi istemedikçe böyle bir şeyin olma şansı yok. Provably fair olmayan bir dice sitesinden bahsediyoruz. Bot otomatik çalışıyorsa sorun yok ama kendiniz oynayarak boşa zaman harcamayın.

250 binde 1 gibi bir ihtimalle başarılı olmam gerekiyor. Değerlendireceğim bu olasılığı Smiley
PD provable fair. Aksi hakkında herhangi bir kanıtımız yok. Ama gerçekten fair mı, bakın orasını hiç bilmiyorum işte.

- Bu arada, Stunna sevmedi sanırım bu tarzı, sürekli durduruyor beni. Just-dice'a geçebilirim. Doug hız sever.
legendary

sr. member
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

Gün3: 227660 satoshi (x83, gerçekleşme olasılığı %1,19)

Kayda değer bir artış olduğunda grafiğe işletiyorum.

Not: OP'u güncelledim.

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
legendary

Gün3: 227660 satoshi (x83, gerçekleşme olasılığı %1,19)

Kayda değer bir artış olduğunda grafiğe işletiyorum.

Not: OP'u güncelledim.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Özelden mesaj gönderdim. Özelden telefon numaranı verebilirsen görüşelim.
legendary
Merhaba MorpheWQ,
Sanırım senin çözemediğin hileyi bugün 13 aylık denemenin üzerine çözdüm. Bu konuyu rastgele buldum. Tanışırsak karşılıklı olarak çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum. Kendi sistemimle son denememi yapacağım ama biraz para biriktirmem gerekiyor. Tanışabilirsek sevinirim.

Paylaşmak güzeldir Smiley
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Merhaba MorpheWQ,
Sanırım senin çözemediğin hileyi bugün 13 aylık denemenin üzerine çözdüm. Bu konuyu rastgele buldum. Tanışırsak karşılıklı olarak çok faydalı olabileceğimizi düşünüyorum. Kendi sistemimle son denememi yapacağım ama biraz para biriktirmem gerekiyor. Tanışabilirsek sevinirim.
hero member
Merit: 500
Acaba bu konuya devam etsem mi?

Konu basit ve net masa her zaman kazanır. Boşa kürek çekmeyin.
Pages:
Jump to: