Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 2. (Read 3128 times)

member
Activity: 140
Merit: 18
altcoin dünyasına yeni girenlerin ağzını sulandırabilecek ancak birkaç kişi dışında hiçkimsenin kazanamayacağı ve para kaybedeceği kesin olan oluşum. nereden biliyorum? çünkü bu işin aylar önce pek çok farklı grup tarafından yapıldığını çok gördüm, ufak bir miktar girme kerizliğinde de bulundum.

olacak olan şu: bir saatte bir coinin adı önünüze düşecek, harıl harıl girip açacaksınız ki bir bakmışsınız aa zaten %100 yükselmiş. oha deyip almaya çalışıp belki alacaksınız belki kaçıracaksınız. siz aldıktan sonra saniyeler içinde %200'e çıkacak ve -%100'e düşecek (büyük ölçekli bir pump grubu oluşturulabilirse diye konuşuyorum; ki türkiye'de bunun yapılabileceğini pek sanmıyorum, zaten bir grup denemişti yaz aylarında ve sıçıp batırmıştı). karlı satabilene kadar o coin yerin dibini görecek, siz de panikle aldığınızın (şanslıysanız) yarısına satacaksınız.

sonra gruba yazacaklar yarım saat sonra, evet beyler şahane bir pump oldu %500'ü gördük. zamanında ve organize bir şekilde giremediğinizi düşünecek ve yeni pump bakınacaksınız.

bu grupla ve düzenleyenlerle ilgili hiçbir bilgim yok; ancak en az 10 pump grubu görmüş biri olarak da söyleyebilirim ki şimdiye kadar gördüklerimin hepsinin 3-5 kişilik bir pre pump grubu var ve coin adı size gelmeden çok kısa süre önce onlara gidiyor. tabandan almıyorsunuz yani.

özetle, bu pump işinden büyük çoğunluk zararlı çıkar, ufak bir azınlık onların kayıplarıyla kazanır. işin ahlaki tarafını da bu açıdan, ayrıca tartışmak gerek. tavsiyem, girmeyin, araştırın, düşük market cap'li proje kovalayın.

iyi kazançlar.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
Yapmayın arkadaşlar. Kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer. O adamlar o kadar iyi olsalar evi arsayı böbreği dalağı satıp bu işe yatırırlar. Kazanıyorlar mı illa ki kazanıyorlardır ama o da sizin sayenizde. Siz o yönlendirmelere girmeseniz. belki de o fiyatlar bi anda öyle artmayacak. Havuza herkes bir kova su koymalı ki havuz dolsun.
member
Activity: 86
Merit: 10
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
pump gruplarına güvenmek  eldekini kesinlikle tehlikeye götürecek hareket olur
jr. member
Activity: 160
Merit: 1
Bu tarz telegramdan takip ettiğim 5k takipçili bir grup vardı.Özellikle bir borsaya yönlendiriyorlardı.Ve bahsettikleri coin gerçekten %80 civarı yükselip geri düşüyordu 15 dakikalık süre içerisinde.Ama cesaret edip giremedim.Yinede bu işten asıl karı bu tarz grupların başındaki adamların ettiğini düşünüyorum. Size bize düşmez.
member
Activity: 322
kesinlikle denenmesinin bile çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. zaten bu pump gruplarında para ile katılıp sinayli önceden alanlar para kazanıyorlar. yükselince girmeye çalışanlar maalesef yüksekten girip dump yediğinden düşükten satmak zorunda kalıyorlar:(
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Az bir meblağ ile bir denemem oldu. Ondada yuzde 50 zararla çıkmak zorunda kaldım. Kaybetmeye katlanabileceğiniz miktarla girdikten sonra denemekte sakınca yok bence, zira biz kendimiz deneyimlemeden sonuçlarını hayatımıza uygulayamıyoruz. Ben kendi açımdan dersimi aldım birdaha girmeyi planlamıyorum.
newbie
Activity: 27
Kendi başıma hep yanlış kararlar verdim. Yorumların iyi olduğu gruplara katılıp biraz olsun kazanmak istiyorum. Çok fazla telegram grubu var elbet birisi gerçekten kazandırmak için çabalıyordur
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Merhaba herkese,
Birkaç tane pump grubuna üyeyim ancak bir tanesi sürekli (açıldığından beri 3 kere) tutturuyor ve oluyorda.
Büyük miktarla bu sinyallere uyularak oynanır mı?
Yoksa küçüklerle oynamaya da değer mi?

Fikir, düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Uzun süre girmedim konu patlamış Cheesy Okuyorum hemen yorumlarınızı

Oluyor niye güvenipte çok alan olmadığından olmuş gibi oluyor. Yüklü bir sekilde girip aldıgınızda malı üzerinize devirecekler ve aslında olmuyor oldugunu farkedeceksiniz
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Tavsiye etmem çok çok hızlı olmanız gerekli yinede şansınız az. Neden diye sorarsanız pump gruplarında pastanın en büyük payını grup adminleri ve yakınları yer gruba para ödeyenler vs kademe kademe pump tapılacak coinin hangisi olduğu verilir kimleri 10 sn sonra alır kimileri 20 kimileri en baştan alır gruplardakilerde en son haber gelir tabi çoğu zirveden girip elinde patlar
jr. member
Activity: 98
Bu gruplara giripte para kazanan yoktur oynatan kazanır kardeş, tuzaktan başka birşey değil boşa heveslenmeyin, kaybedersiniz üzülmeyin sonra
newbie
Activity: 84
Ne olursa olsun uzak durmanızı tavsiye ederim. Pump olayının temel mantığı zaten başkasının parasını çalmak.
jr. member
Activity: 108
Bazılar çok güvenli ama şansında olması lazım.
member
Activity: 392
Merit: 11
Öncelikle hiçbir şekilde pump dump işine girmenizi tavsiye etmem. Ama girerseniz de az parayla girerseniz az kaybedersiniz az kazanırsınız çok parayla girerseniz iflas edersiniz ya da ihya olursunuz.
newbie
Activity: 3
benim bi arkadaşım pump gruplarından sinyal alıyodu kazanıyodu bi gün tüm birikimini kaybetti
newbie
Activity: 21
Boğa sezonuna yakın baslar bunlar..Aman dikkat alın terinizi kaptırmayın..
newbie
Activity: 129
grubu kuran kişilerle herhangi bir bağlantınız yoksa büyük batırır adamı haberiniz olsun.
member
Activity: 154
Deneyen bir çok kişi var kar edenler var zarar edenler var biraz da denk gelme işi diye düşünüyorum yani  her söylenen  olmayabiliyor ama bu demek değil ki hiç biri tutmayacak
newbie
Activity: 21
Pump olayıtamamen bir kumardır. o zaman şu soruları sormak lazım ...
* kumar için ne kadar para kaybetmeyi göze alabilirsin ?
* olası bir yüksek kazanç durumunda psikolojin bunu kaldırır mı ?
newbie
Activity: 112
arkadaşım bu pump gruplarındaki sinyaller devam sürekli kazandırmaz ve ona göre yatırım yapmak çok risktir. Sana daha açıklayıcı olsun diye şöyle diyeyim zaten piyasa yüzde 50 kazanma ve kaybetme riskin var bundan dolayı sen bile tahmin etsen şanssa 2 yada 3 defa bilebilirsin ama sonraki işlemler yada toplam yaptığın işlemlerde zararlı olursun onuniçin başkasının tahminleriyle işlem açma kendi analizini yap ve tekniz analizini geliştir..
member
Activity: 280
bir ara piyasa yükselişteyken bu pump dump grupları çok ama çok populerdi, bence  yavaş yavaş azalarak bittiler
Pages:
Jump to: