Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 9. (Read 3133 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bedava peynir fare kapanında olur dolayısıyla bu grupların ponzilerden farkı yoktur.
Sinyali erken görüp hızlı davranıp bir an önce satış gerçekleştirirken düşer bir şeyler ama kumardan farkı yoktur. 1 alırsın 2 alırsın 3 zarar edersin. Grup sinyal işi yapacağına araştırma yap analiz kas daha faydalı olacaktır.
member
Activity: 137
Merit: 10
Hala uslanmadı millet Smiley  O kadar uyarıyor herkes dikkatli olun diye, bedava peynir fare kapanında olur ancak. Bunu unutmayın.

member
Activity: 101
Merit: 17
Arkadaşlar, bırakın pump gruplarını, merkezi borsaların kendi içerisinde dahi çalışanlarının önceden duyum alıp, listeleneceğini öğrendiği tokenı başka borsadan alması, yedeklemesi yasak. Bununla ilgili coinbase ciddi yaptırımlar uyguladı çalışanlarına, böyle bir ortamda pump grubunun sizce ne kadar bilgisi, alakası ve paylaşma olanağı olabilir? Uzak durmak gerekir bu işlerden.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu sistem bana göre piramit şeklinde ilerliyor en baştaki adam ilk alıyor sonra ana grubuna dağıtıyor en son da pump grubu üyelerine artık kim kimi ezerse çoğu zaman hiç hacmin olmadığı coinlerde bu işleri yapıyolar  ama yakın zamanda pek görmedim öyle derin pumplar bir Via nın efsanevi pumpı vardı onunda sebebi belli . Bence en güzeli içini dışını bildiğin projesinin timelinenına bağlı projelere yatırım yapmak en azından gece rahat uyursun
member
Activity: 322
Merit: 16
Herkes oynanmaz diyor da eminim ufak veya büyük miktarlarda insanlar yatırım yapıyor. sadece pump gruplarından gelen bilgi ile değil pump grubundan twitterdaki saçma fenomenler grafikler paylaşıyor. o grafiklere itimat edilerek yatırım yapılıyor.
Artık büyük oyuncular var piyasada. Daha bilinçli hareket etmek gerekli.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
bu tarz grupların pump yaptığı koinler aniden dibi görebiliyor . bence büyük oynamak büyük risk almak üzülmeyeceğiniz rakamlar yatırın
newbie
Activity: 98
biraz fazla riskli, kişinin kendisinin araştırarak güzel bir planda ilerlemesi daha iyi geliyor kulağa, kayıp yaşandığı zaman iş işten geçmiş oluyor keşkeler havada uçuşuyor, bu konularda riske girecekse kişi kayıp yaşadığı zaman belini bükmeyecek miktarlarda olmalı..
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bunu kendin test edebilirsin. 1000 satoshilik coin buldun. kağıda yaz 100 tane alıyorum. pump başladı bak bakalım nereden satacaksın. o satış esnasında derinliği de kontrol et. alış kademesini yani. pump gruplarının aşırı riskli olduğu düşüncesi bende hakim ve kesinlikle katılmadım. ya kazanırsın ya paran rezil olur. bu kadar riske gerek var mı diye düşündürüyor.
member
Activity: 294
Olayı fark edip girene kadar iş işten geçmiş olur diye düşünüyorum ben. Burada küçük oynayıp çok kâr etmeye bakacaksın ki kaybettiğin zamanda da bu durum seni uzmeyecek.
member
Activity: 392
Kesinlikler oynanmaz bırak uygulamayı düşüncesini bile yakınından geçirme yoksa elindekindende olursun demedi deme
newbie
Activity: 123
Bana akıl almaz geliyor bunlara güvenmek. Kendi araştırmamı kendi yapıp en fazla lafına sözüne güvendiğim birkaç treadar'ı dinlemek daha mantıklı geliyor kendi adıma.
newbie
Activity: 78
Yaşayarak deneyimledigim bir olaydır. Dip diye aldirttiklari coin bir daha o fiyatlara ulaşmaz. Ben zarar ederken adminin kazandığı ve kazandırdığını iddaa edip birde bağış topladiği gruplardır.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Maalesef bu gruplara pek güvenmemek gerekiyor. İyi teknik analizlere sahip sayfalarda bile büyük yanılmalar olabiliyor.
full member
Activity: 336
Merit: 154
Sakın böyle bir şeye kalkışmayın. Eğer bu duruma düşerseniz aylarca çıkamazsınız işin içinden. Önceden ucuza aldıkları coini size satmaktan başka bir amaçları olmayan gruplar bunlar. Bedava peynir fare kapanında olur.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Çöpe atacak büyük paraların varsa neden olmasın. Kesinlikle uzak durun, tamamen tuzak bu işler. Zaten arkadaşlar açıklamış, önce dipten bir koini topluyorlar sonra ver gazı !
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Kesinlikle ve kesinlikle oynanmaz, pump grupları 3 5 kişinin diğer insanları kerizlediği yerdir.
Pump gruplarına bırakın büyüğü 0.001 bile oynanmaz adı üstünde pump kimin elinde patlayacağı belli değil.
Acele giden ecele gider misali
newbie
Activity: 29
Pump gruplarını tam bir kapan gibi görüyorum. İnsanları yönlendirerek yatırım yaptırıyorlar, kaymağını başkası yiyecek  Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Büyük oynanır. eğer ki paranın değeri yoksa gözünde batakhanede tombala oynamak yerine bu gruplarda takılabilirsin veya iddaadan futboldan hiç anlamadan 1000 liralık kuponlardan yapanlardansan fantazi olsun diye bir de burada para kaybedebilirsin.
member
Activity: 182
Şansına bağlı bu durum. Artista yakalarsan karı gordum mu hemen satman lazim yoksa kafasina vurarak indirirler elinde patlar.
member
Activity: 406
Merit: 11
pump gruplarının ana fikri altlardan toplayıp, sonra insanları gaza getirerek fiyatı yükseltmek sonra da hunharca satmak üzerine kurulu. adamların pump haberi vereceği shitcoinin marketine üye olana kadar, alıp satana kadar zaten zarar ediyorsun. çok anlamsız ve tehlikeli
Pages:
Jump to: