Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 8. (Read 3128 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Aslında ben de denemek istiyordum ama yorumlar pek iç açıcı değil. Korktum biraz daha takip edeyim kendi gözlerimle göreyim nasıl işlediğini
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
yönetici değilseniz o işe girilmez ama coini veya tokeni siz belirliyorsaniz güzel iş yapilir  Grin
member
Activity: 62
Merit: 10
asla böyle bir şey yuapmayın. o herifler sadece sizin paranızı alırlar. kalakalırsınız ortada. hepsi planlı şeyler.  sinyal minyal hikaye. kendi analizini kendin yapacaksın.
member
Activity: 101
Merit: 17
Bot ve pump grubu aynı anda ne demek biliyor musunuz? 10 tane redbull içip, üstüne bi 70'lik rakı içmek gibi bir şey... Bulaşmayın lütfen arkadaşlar, inanmayın, indikatör nedir, support (destek) ve direnç (resistence) çizgileri nedir, bunları araştırın. En üstteyken değil, en alttayken, yeşilken değil, kırmızıyken alın. Bu kadar basit.
member
Activity: 302
Merit: 12
Aman deyin arkadaşlar.Bot kullanmayacaksanız sakın bulaşmayın.Alım fırsatı zaten vermiyor.Yüksekten alıyorsun bu seferde elinde patlıyor.1 kere kar ediyorsan 5 kere zarar ediyorsun.
newbie
Activity: 49
Genelde 600-700 $ ile oynarım %20-%50 arasında kazanç elde ederim bigpumpsignal grubundan. Merak eden varsa özelden mesaj yazsın işlem geçmişini gösterebilirim. Ancak tavsiyem botla oynayın yoksa kaybedersiniz.
Şuan kullandığım bot yarım saniyenin altında alış emri giriyor daha diğerleri altcoini ararken almış oluyorum bile Smiley Bu yüzden kazanç ihtimali çok yüksek.

Büyük oynamadan önce mutlaka küçük miktarlarla test etmelisiniz.

Sinyali geç alırsanız ya da bağlantı kesilirse zarar edebilirsiniz. O yüzden çok iyi bir internet bağlantısına sahip olmalısınız.

Botun kullanımı:
https://www.youtube.com/watch?v=ZhLDKCm6O7g

Satın almak için:
https://bit.ly/2JDOhCo
member
Activity: 179
Pump grupları bana göre değil belki birşeyler kazandırır ama sizi bir terste bırakırsa kardan çok zarar olur bence uzak durun
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
O grubu oluşturan kişiler dışında kazanabilen varmıdır sanmam, kendileri dipten alıp sonra millete yukarıdan satıyorlar sen bı bakmışsın paran çöp olmuş hadi güle güle...
member
Activity: 392
çok paran var ve kaybetmek istiyorsan girebilirsin . sana coin gelecekte alacanda satacanda bu işler saniyelik işler ve balinalkar senden önce alıp senden önce satmış olacak
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
merhaba,
ben pump gruplarına giren kişilerden hep kaybettiklerini duydum, zaten bir coine pump yapılabilmesi için, hacminin düşük olması gerekmektedir.
shitcoin diyoruz biz bunlara, e zaten bu pump grubunu kuran kişi veya kişiler önceden düşük fiyattan topladıkları coini size aldırmayı teşvik ederler ve sizde  ben biraz kar edeyip derken çıkamazsanız ellerindeki coinleri satarlar, sizde zararına satamaz ve batmış olursunuz..
benim düşüncem bu yönde.
member
Activity: 210
Buyuk oynarsan buyuk kaybedersin kardesim bakarsin 1 2 kez kazandirir ama birde bakarsin o kazandigini hem kaybetmis hemde zarar etmissin. Anlik olur hersey.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
büyük tutarı geçtim küçük tutarla bile oynamam. benim gözümde kumarım farkı yoktur. 3 kere küçük oynarsın tutar. lan dersin gider bütün birikimini koyarsın saçma bir sinyale yarım saat sonra bir bakmışsın %80 zarar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
oynanmaz hocam hatta mumkunse hepsinden uzak durun.
jr. member
Activity: 157
Merit: 2
Aman abi kucuk parayala tecrube et en az 10 defa ondan sonrasi kendi kararin
newbie
Activity: 150
Hangi pump grubu hocam sen bize de ilgi ver böylece daha güzel yorumlayabilelim Smiley
member
Activity: 490
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Çok tehlikeli. Ve tamamen birilerinden para çalmakla eş değer görülebilecek bir uygulama. gece gündüz balina diye hitap ettiğimiz, fiyatı bir aşağı bi yukarı yaptırarak ve bize para kaybettirerek kazanan kişilerden farkı olmayan bir uygulama. Yani o balina kendi başına al sat talimatlarıyla bunu yapıyor, gruplar ise birleşerek. Ama çok tehlikeli. Geç kalır veya hatalı bir işlem yaparsanız rekt olmanız işten değil. Bence pump yaparak kazanmak yerine elinizdeki 3 5'le yetinin daha iyi. saniyelik gecikme sizi çok kötü zarara sokabilir bunu da sakın unutmayın. Pump grubuyla aldığını coini satarken de başkasının parasının organize bir şekilde elinden almak olduğunu unutmamak gerekir.
member
Activity: 519
Merit: 16
Kademe kademe pump grupları ve  bu pump grubu yöneticileri tarafından yönetilen çok katılımlı ücretsiz signal grupları vardır. 5- 10 katılımcılı elit grupta sinyal verilir ve alım yapılır. Aynı signal bir üst kademede tekrar paylaşılır ve onlar tarafındanda alım yapılır. Son olarak ücretsiz sinyal grubunda paylaşım yapılır. Ilk giriş yapanlar en az 2× kazanır. Malesef döngü böyle devam eder. Olan ücretsiz sinyal grubundakilere olur.
member
Activity: 588
Merit: 18
Kendi başına araştırıp bilgisine ulaşmadığın bir şeye yatırım yapmak tam anlamıyla kumar oynamaktır. Bu sinyal grupları resmen milleti kekleyip onlar sayesinde düşük piyasa derinlikli kolay yönlendirilebilecek bir shitcoin'i pumplatıp cebini dolduruyorlar. Birde milletten üyelik ücreti topluyorlar. Tam win - win durumu yani. Zaten büyük coinlerin haberlerini ve önemli gelişmeleri takip ettiğinde yükselme ve alçalmaları takip etmek çok zor değil. Biraz daha mantıklı davranmak gerek.
newbie
Activity: 168
sinyali görürsün sonra döner bakarsın grafiklere vay anasına girmiş olsaydım şimdi 3e katlardım diye düşünürsün.
Sonra ki sinyalde girersin bir bakmışsın zarar ediyorsun. Lan ne oluyor? orada ki 3 dk bile önemli. sana haber geldiği zaman zaten pump son demlerini yaşıyordu. telegram grubu yöneticileri kazandı zaten. Onların satışıyla da sen bakmışsın ki sermaye eriyor.
member
Activity: 280
kesinlikle uzak durulması gerekiyor. bu tarz gruplara sonradan katılmak sdece zarar getirir..
Pages:
Jump to: