Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 6. (Read 3128 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
Yönetim grubundaysan sinyali sen veriyorsan oynanır ama diğer türlü saniyelik bir olay kaçırırsan elinde patlama ihtimali yüksek. Bence bulaşılmaz.
jr. member
Merit: 1
Böyle gruplara falan gitmeyin arkadaşlar elinizdeki paranızın olursunuz bunlar kendileri en alttan alırlar sizlere de satarlar sana sinyali verdiğinde satacağım diye uğraş dur yazık edersiniz emeğinize...
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Bu riskli piyasada bir de böyle kumar oynayan gerçekten ya çok hayalperesttir veya boşa akıtacak parası çoktur. Kumar gibi eninde sonunda kaybedeceksin ister küçük yatırım yap ister büyük yatırım yap.
newbie
Activity: 126
Bu piyasa zaten kendisi büyük riskli bir de bu gruplarla riski daha da arttırmanın pek anlamı yok, kaybeden sayısı çok fazla sürekli başkaları için çalışıyor olmak can sıkıcı
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Pump gruplarında sadece manyeli veren ve yakın çevresi kazanır daha sonra eli interneti pc si hızlı olan ucundan kazanır diğerleri kaybeder o yüzden bu ilk iki statüden değilsen büyük oynayıp büyük kaybedersin
member
Activity: 322
Merit: 12
Burada çok fazla tavsiye olur hangisine uyacaginizi bilemezsiniz ama bu işi tadında bırakarak uzatmadan yapmanız iyi olmuş. Kar veya zarar ettiniz o önemli değil ama kısa sürede olmuş olsa görmüş oldunuz.
jr. member
Activity: 103
Kendileri önceden alttan toplarlar. Coin bir seviyeye geldiğinde sinyal verirler. Zaten kar etmişlerdir. Sinyal ile karlarını katlayacaklar ve sizi kesinlikle mağduriyete sokacaklardır.

Başkasının ipi ile kuyuya inilmez. Öncelikle coini araştırın. projeleri , fork u. Exhance girişi varmi bakın. Cüzdan yenilemesinden whitepaper ina kadar inceleyin. Teknolojisi ve özellikle yatırımcısı varsa o coine yüksek girebilirsiniz. Yoksa arkadaşınızıns söylediği, yada forumlardan gruplardan duyduğunuz coine kesinlikle yüksek girmeyin.
newbie
Activity: 34
Kıbrıs'ta masaya oturmak daha risksiz, en azından bir şansın olur.
newbie
Activity: 45
Tehlikeli bir olay bu pump grupları. Hani rezil de eder vezir de denir ya bence öyle bir durum. Haydi diyorlar x borsasında y parasını alıcaz hurra. Anlık kaçırma durumunda var. Gerçi kendilerini kanıtlamış güvenilir gruplar da var tabi fakat  asıl büyüklere girilebilirse güzel bir gelir sağlanabilir. benim baktığım bir grup vardı mesela 2x i zor yapıyorlardı elemanlar Grin  sağlam gruplara da herkesi alırlar mı almazlar mı bilemem. işin özü ben tehlikeli buluyorum.
jr. member
Activity: 112
Değil büyük yatırım küçük bir miktarı bile bu gruplara güvenip girmem kimsenin tavsiyesiyle bir coin girmemeni öneririm en azından kaybettiğinde başkasını suçlamak yerine kendini suçlarsın böylece kabullenmek daha kolay olur:)
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Oynanmaz, oynanmamalı.

Nedeni basit, sizden önce o pump/dump işlemini yapacak kişi veya kişiler zaten pump yapılacak coini biliyorlar ve alımı yaparak zaten pozisyonlarını alıyorlar, siz alım yaptıktan sonra onlar belirledikleri kar oranına daha hızlı ulaşacakları için daha çabuk coinden çıkıyorlar. Bu işlem pump grubunun kalabalığına göre saniyeler içinde olabilir. Siz bir anda aldığınız coinler ile ortada kalabilirsiniz.

Bu bahsettiklerim tabi olasılık, çok da kazanabilirsiniz  Grin pek görülmemiş olsa da. Ben genelde pek tavsiye etmiyorum, fakat tercih meselesi sonuçta  Wink
member
Activity: 308
Merit: 10
oynanmaz yatırımın yüzde 50si ile bile oynanmaması gereklidir. Birde sinyali veren topluluk zaten alacağını almış artık karına bakıyordur. sizi felan düşündüğü yok yani
jr. member
Activity: 84
Bana göre pump gruplarındaki sinyaller önceden kestirilerek verilmiyor pumplama gibi düşünün bir sinyal veriliyor şurada al burada sat deniyor kitke büyükse zaten doğal olarak alım yapıldıkça yukarı ivmelenme olacaktır tamamen olay bu bence
jr. member
Activity: 182
bence çok büyük bir kumar. genelde bu tip gruplar öncelikle kendi üyelerinden çalıyor. Riske atılacak paranız varsa bilemem.
newbie
Activity: 86
risk sevmek yada sevmemek önemlidir. eğer risk seviyorsan büyük oynayp ya büyük kazanıcaksın yada büyük kaybedeceksin. geçenlerde ales sınavında vardı insanların %90ı tüh keşke öyle yapsaydım dermiş. %30u sadece tüh neden böyle yaptım dermiş. seçim ve karar senin. bana sorarsan büyük oynamak güzel. ama kenarda duran paran olsun Smiley
member
Activity: 308
Merit: 10
sinyal gruplarının önceden ucuzdan bir süre toplayıp sonra insanlara çıkacak demesiyle yükselttiğini biliyorsak uzak durmanın daha doğru bir tercih olacağını da biliyoruz demektir
full member
Activity: 398
Merit: 118
Başkalarının öneriylerine yatırım yapılmaz kendin araştırman yapman lazım yapıcagın yatırımları uzak durun şu pump gruplarından o grubu açanlar cebe indiriyor paraları sizin paralarınızı
jr. member
Activity: 239
Pump gruplarında mantık belli aslında grup sahipleri önceden düşükten toplarlar coini sonra herkese bi saat verip aynı anda aldırır yukarılarda bi yerde kendileri satarlar ama gruba hala artacak havası verirler elindeki 3 kuruş da gider
jr. member
Pump gruplarının dolandiricilikdan sahtekarliktan insanları kandirmaktan ceplerindekini çalmaktan ne farkı var, scam coin çok diyoruz bazi projelere fakat kendimiz fırsatını bulsak scam olacagiz, ha benim evime hırsızlık yapmaya girmişsin ha pump yapıp oltaya düşürmüşsün bir farkı yok benim gözümde, zaten böyle gruplara girenlerde  Dimyat`a pirince giderken evdeki bulgurdan da olurlar  Grin
member
Activity: 406
Merit: 12
Birileri kaybedecek ki birileri kazansın. Borsanın mantığı bu. Yani herkes kazanamayacağına göre o gruptanda yüksekten alıp elinde patlayanlar olacak illaki. O yüzden büyük oynamak bir yana işiniz olmasın pump falan. Fazla tecrübeli sayılmam ama bunu görmek zor değil.
Pages:
Jump to: