Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 7. (Read 3133 times)

newbie
Activity: 66
Merit: 0
Belirli gruplar harici girilmesi gerektiğini düşünüyorum o gruplara da girmek hayli zor zaten  Smiley
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Boyle gruplar cok hizli ve sert hareketlere neden oluyor. Yakalayip dogru zamanda satmaniz cok zor. Eger yatirdiginiz parayi kaybetmek size dokunmayacaksa once bir izleyin sonra deneyin derim.
jr. member
Activity: 126
Selam Dostum.

Pump grupları çok iyi güzel de sonuçta giden para da senin kazandığın para da senin. Gruplar sana bilgiyi verir, projeyi araştırmak, projeyi oluşturan kişileri araştırmak yol haritalarına bakmak sana kalıyor. Zaten projenin yükselmesinin baş mimarı bunlar. Bazı pump grupları projeyi veriyor ama araştırma yapmadan veriyorlar. Bence yüksek girmeden önce çok iyi araştır.
member
Activity: 182
Merit: 11
Bence piyasada dayanağı olmayan bir çok pump gruba var açıkçası bunlardan gelen sinyallere göre kazanılması mümkün olsa bile hangisi doğru bilinemiyor
newbie
Activity: 38
Aslında bu gruplar hep iyi niyetlerle oluşturuluyor. Herkesin aklından geçiyor piyasa küçük belli bir miktar toplanırsa manipule edilebilir. Hemen harekete geçiliyor bakılıyor ki kar herkese yetmiyor sonrasında malum baştakiler kendileri kazanma hevesine giriyor
full member
Activity: 350
Merit: 102
bu gruplar sadece sizin paranıza çökmek için kurulmuştur. farzedelim 100 kişi aynı işlemi yaptı 5-6 sı kazanır geri kalanlar hep kaybeder. yani şans işi tamamen ve çook kısa sürüyor herşey. zaten sinyali verenler önceden hazırlıklarını yaptıklarından size kırıntılar kalır. işin özü bu oyunlara gelmeyin.
member
Activity: 238
Merit: 10
pump gruplarindaki coinlere oynamayi gecin o gruplara uye bile olmayin.
newbie
Activity: 98
daha geçen gün buna benzer bir konuda arkadaşımla sohbet ettik kendisininde ilk zamanlarda gruplardaki gelişmelerle çok iyi kazanacağını düşündüğünü ama sonra Allah tan yüksek meblağlarda olmasa da bir zarar yaşadığını falan anlatmıştı aslında bana mantıklı gelse de yani ya çok iyi araştırmak lazım anlamak lazım yada bilen birilerinden akıl alarak ilerlemek lazım Sad
newbie
Activity: 112
Ben düşünüyorum açıkçası demekten zarar gelir tabi ama yine de denemek istiyorum ya tutarsa
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Evet olur nasıl olur anlatayım mantıkları bellidir belirli bir kitleyi oluştururlar vip grup kurarlar tabi bu grupta olanlar eccük taşşaklıdır bunlar önceden bir coinden dip fiyattan bi miktar alırlar ve grupta yazdıklarında ise adamlar bir miktar yükseltecek düzeyde alım yaparlar gruptakilerde almaya başlar yırmağa gideyrum diyen adamın hızı gibi yükselir ve pumpun geldiğini gören kerizlerde alışa başlar ancak bu vip elemanlar ekmeklerine balın sürüldüğünü anladığında eldekileri çıkarmaya başlarlar tabi bizim bu kerizler farkına varamadan alış fiyatının altına inerde iner keriz silkeleme olayı olmuştur . Evet çalışma mantığını anladık peki büyük nasıl oynanır böyle bir sistemde analinizi yaparsın sağlam taşşaklı bi grup bulursun paşa paşa verirsin vip ücretini girersin ( dikkatli ol o keriz silkelemede sende güme gitme Cheesy ) başlarsın büyük oynamaya ama etik bir olay değil ve birgün artık iyi kazanç olmamaya başlayınca grubun başındaki vip grubundakileri sikertirse o zaman görürsün birşeyleri Cheesy

Öyle sağlam bir grup arıyorum bende, yada kendi grubumu kurucam yüksek miktarlı sağlam 50-100 kişiyle beraber.

O zaman ne diyoruz " G*te giren şemsiye açılmazmış " Cheesy Buna hazırlıklı ol moruk  .

Açılmadı çok şükür Cheesy
Biraz ortadan bir coine girdim yükselmesini bekliyorum gelecek vaad ediyor, böylesinin daha güzel olduğuna kanaat getirdim.

bu sinyallerle oynayanın aklı yoktur. büyük oynayanın hiç hiç yoktur.

Kral naptın ya Sad Hemen akılsıza çevirdin Cheesy

Pump grubundaysan ve eğer bot kullanıyorsan iyi kazanabilirsin. Önceden hızlıca alıp yükseliş trendiyken de satarsın birkaç dakika içinde en az %50'lik kazanç sağlayabilirsin ama elinin hızlı olması lazım.

Bot kullananlar BAN HAMMER! yiyor tüm borsalarda. Biraz zarar riski var dedikte elimizden avucumuzdan olmayalım Cheesy

Hangi pump grubu hocam sen bize de ilgi ver böylece daha güzel yorumlayabilelim Smiley

Big Pump Signal t.me/bigpumpsignal size diyim hiç girişmeyin, ben birkaç kere girdim kar aldım çıktım
newbie
Activity: 98
Kısa vadede kazanmanın tek yolu bu görünüyor. Ama riski de çok çok büyük. Büyük risk alıp girilirse loto oynar gibi ya da iddaa oynar gibi ya kazanırsın ya kaybedersin. Şansa kalmış artık
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
oynanmaz hocam 1 tutururlar 2 tutturrular 3. de siz oynadığnıızda tutmaz ters taklaya gelirsiniz bence uzak durun böyle gruplardan eksinlikle
member
Activity: 588
Merit: 18
Pump gruplarına bulaşmanın hiçte mantıklı bir hareket olmadığını düşünüyorum. Hele büyük oynamak ve büyük risk almak bildiğin düpedüz kumar olur. Kendiniz araştırarak seçerseniz yatırım yapacağınız kripto paraları daha fazla kazanç sağlayacağınızı düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
Gündüz konuştuk bu mevzuyu arkadaşlarla. Bunlarla uğraşmak yerine geleceği olan coinlere yatırım yapıp beklemek daha mantıklı geliyor. İşe yaramayan bir coini yüksekten alırsan birde elinde kalırsa yapacak bir şey kalmaz. Günlük kazanç yerine uzun dönemi daha makul buluyorum.
newbie
Activity: 101
Ben olsam büyük girmem. Başkalarına ne kadar güvenilir ki? Size sinyal verme sebepleri sizin üzerinizden bişeyler kazanmaksa çok kaybınız olur
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Ne kadar hızlı kazanmak istersek , o kadarda hızlı kaybedeceğimizi unutmamak gerekiyor . Banko maç satan grupları aklıma getirdi bu olay .  Cheesy
member
Activity: 112
Şu işe girdiğimden beri en çok karşılaştığım sorulardan biri bu diyebilirim. Aman arkadaşlar uğraşıp 3 5 bir şekilde kazandığınız paraları pump için yatırmayın. Unutmayın kasa her zaman kazanır. Girersiniz scam coinlerden birine elinize verirler pump derken dump yersiniz yaşama sevinicinizi kaybedersiniz.

Her zaman araştırıp düzgün ekibe ve sağlam projelere sahip coinlere yatırım yapın derim şahsen.
jr. member
Activity: 196
Ben hiç takip etmedim tavsiye eden kimseyi de görmedim.
member
Activity: 179
şahsen ben pump gruplarından hoşlanmıyorum terste kalma ihtimalide var o yüzden yatırım yapacağım coini kendim inceleyip analiz yapmayı daha çok seviyorum
full member
Activity: 571
Merit: 113
Milletin ipiyle kuyuya inilmez arkadaş  adamın elinde yüklü miktar vardır sizede alın der tepeden satmak için yani kim kime sebepsiz yere yardım ederki bence saçmadır
Pages:
Jump to: