Pages:
Author

Topic: Pundi X Tehlikesi - page 2. (Read 1523 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
July 25, 2018, 04:56:03 PM
Hack hesaplarının satmasıyla olacak iş değil bu kardeşim. Hacim olarak en iyi borsaya giren coinin geldiği noktaya bakın. Fiyatın artmasını kendileri istemiyor galiba. Artık 50 ethlik alım yapacağız laflarına da kimse inanmıyor.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
July 25, 2018, 03:33:41 PM
Pundi x bugün biraz da olsa toparlandı. Ama değeri Binance'ye giriş değerine göre hala çok düşük. Hack sonrasında Pundi x ve Sys coin (Binance hack) hala kendilerini toplayamadı.
full member
Activity: 378
Merit: 102
July 25, 2018, 01:06:16 PM
Bu pundix ne çekti şu hack olaylarından arkadaş ya, başka coin mi yok sürekli borsa hackleniyor hacklenen borsada da pundixler çalınıyor, onların da etkisiyle fiyatını daha fazla koruyamadı hypeı da kaybedince.
member
Activity: 294
Merit: 10
July 25, 2018, 11:41:57 AM
Ben eldeki Pundi X lerin hepsini satmayi mantikli bulmuyorum anca parca parca satis ve alim yapilabilir. Asansor coin diye tabir edebiliriz cok fazla inis ve cikis gosteriyor. Uzerinde alim-satim yapilabilir. Bence kazancli bir coin. Binance da listelenmis olmasi da bir avantaj.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
July 25, 2018, 07:36:26 AM
PundiX CEO'su Pundix'e karşı trade eden bir şahıs veya grup var ve fiyat üzerinde büyük baskı oluşturuyor diye tweet attı, bazı sahte emir yaratan hesapları borsayla konuşup

sildirdiğini de açıkladı. Son zamanlardaki hack girişimlerinde hedefte hep NPXS vardı, bunların satışıyla ilgisi olabilir, bu gibi olaylardan sıyrılınca tekrar sert yükselebilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
July 25, 2018, 07:12:42 AM
Pundı buyuk bır borsaya cıkana kadar 2-3 ay boyunca bırılerı tarafından sureklı pumplandı, evet guzel proje falan ama bır bınancea cıkabılmesı bıle cok zor oldu, dırekt gırseler boyle 10 15 kat yapamazdı o yonu de var tabı takımın ısıne gelmıstır baya reklam oldular.
full member
Activity: 980
Merit: 152
July 25, 2018, 05:13:30 AM
Zamanında çıkanlara güzel para kazandırdı, bende zamanında çıkanlardan biriyim. Şu içinde bilmem kaç milyon dolarlık pundi olan cüzdan beni kıllandırdığ için erken sattım, şu andaki seviyesine bakınca pişman da değilim. İşin bir de başka bir yönü var, pundi binancede ve orada olduğu sürece zaman zaman pump yiyeceği de aşikar. Ekibin yeni bir haber uçurmasına kaldı iş.
member
Activity: 392
July 24, 2018, 07:51:40 PM
Normal yani birilerinin toplaması parası çok olan toplar balina kimse onun sözü geçer ileridede tepeden yavaş yavaş çıkar adam napıcak kullanmak için mi alıyor sanıyorsunuz millet bu tokenleri kar yapmak için alıyolar
member
Activity: 742
Merit: 19
July 24, 2018, 04:59:10 PM
Boğa için daha vakit var gibi.BTC'nin etf kararının ertelenmesi boğayıda biraz erteledi gibi.Ufak hareketler görürüz altcoinlerde yukarı doğru ama boğa için bir kaç ay daha bekleyecek gibiyiz.
member
Activity: 462
July 24, 2018, 04:49:42 PM
pundi, dent yanlış zamanlarda almış biri olaraktan fena elimde patladılar Sad umarım altlara boğa gelir daha da ezilmeden.
full member
Activity: 392
Merit: 107
July 24, 2018, 03:55:56 PM
bu binance artık icolara zarar vermeye başladı bence. burda listelenen herşey takır tukur dökülüyor resmen.  ben halen çözemedim bu işi ama insanlarda psikolojik olarak böyle bir algı oluşmaya başladı. valla artık tuttuğum bazı coinlerin binnace ta listelenesini istemiyorum. çünkü uzun vadede beklentim yükselmeleri yönünde.  kenardaki kıyıdaki borsalarda daha yüksek rakamlara ulaşıyor coinler resmen. pundixte bu akımdan etkilenmiş olmalı. binnace pundixe iyi gelmedi.
full member
Activity: 602
Merit: 118
July 24, 2018, 03:51:54 PM
bütün coin ya datokenleri alırken satarken uygun yerden girip uygun yerden çıkmakta fayda var. tabi pundix binanceye girecek ve çoğu token gibi pump yemesi beklenirken bu ciddi dump yedi. benim en çok şüphe ettiğim bu işin içinde acaba takımın parmağı var mı? ilk başta gerçekten iyi şişirdiler. bu kadar kısa sürede düşmesini beklemiyordum doğrusu. Allah tan 65 iken hepsini elden çıkarttım.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
July 24, 2018, 03:23:02 PM
215 satoshi değerden 32 satoshiye kadar düştü. Kimileri en az 5 kat kar elde ederken kimileri de 5 kat zarar etti. Daha da düşme ihtimali var. Yatırımcılarına sabırlar dilerim.
full member
Activity: 672
Merit: 110
July 24, 2018, 02:58:55 PM
kesınlıkle gırmeyın yatırım tavsıyesıdır.pundıx bınanceye gırdıgı gun bıtmıstır
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
July 24, 2018, 02:48:49 PM
Pundix gerçekten tehlike.Harbi siz uzak durun.Zaten neler yapmış ki bu coin.Hiç bir şey.Wan,qtum,xem anlaşmaları falan yok bunların yalan.zaten ıco fiyatınında baya aşağısına düşmüş.Harbiden bu kadar kötü coini niye shilliyor ki bazı tipler.Almayın uzak durun.600 milyar suppyl olan bir coin.Her ay yüzde 50 bedava veriyor.Aynen uzak durun.Birazda ben fud yapayım.İroni falan da yapayım.BTC'de shit coin dimi.Üç beş kelime öğrenmişler düşünce bir coin kötü çıkınca iyi.sonra buraya gelip ağlarlar coin delist olunca scam çıkınca.Güvenmiyorsanız uzak durun.Pundix tehlikeli mi.BTC kadar tehlikeli.Burası kripto piyasası.Herşey tehlikeli.

Fud değilde ironi yapmışsın, sinir olmuşsun birazda ama insanların lafı muhtemelen sana değil. Sadece 150-200 sat ile Binancedan satın alan arkadaşlara, 300 olacak - 500  olacak deyip de şimdi ortalıkta görünmeyenlere laf ebelerine sinir oluyoruz. O kadar şillediler ki, yemin ederim sanki dünyayı kurtaracak. Ekip çalışıyor tamam.. Airdrop yapıyorlar % 7-8 oranında o da tamam.. Ama gel gör ki airdrop yapan şirket, coinin supplysini bir türlü net açıklamıyor ve devamlı yeni coin piyasaya sürerek airdrop yapıyor, yani birşey eksilmiyor şirketin elindeki token sayısından. Ayrıca çok iyi çalışan şirket her nedense birkaç kez borsalarda gerçekleşen "Çalınma" hadiselerine teknik olarak açıklama yapamadı ve bu durum İDEX borsasında PundiX'in kara listeye alınması ile sonuçlandı.

Sonuç olarak bende PundiX tutan biriyim ve malesef bu olumsuz gelişmeler beni de üzüyor. Üzülerek belirtmeliyim ki, bu coinden soğumaya başladım.

Tavsiyem, Siz siz olun hiç bir Coine Aşık olmayın. Alın ve kâr görünce satın. Tutkunu olmayın.. Herkese bol kazançlar..
full member
Activity: 462
Merit: 107
July 24, 2018, 02:35:53 PM
ico fiyatina gore hala yukardayken nasil dip diyebiliyorsunuz. bi de telegramda grup kurmuslar insanlara 100 sat civarlarindan aldirmislar. insanlar parasinin %60ini pundixte kaybetti. yazik gunah ya.
member
Activity: 476
Merit: 31
July 24, 2018, 02:34:02 PM
Arkadaşlar elbette bir miktar yakım yapacaklar bence hala bu seviyelerden alım yapılabilir bir token bana göre tabii siz bana göre fiyat biçmeyin paranızı uzun düşünüp ona göre yatırım yapın
member
Activity: 519
Merit: 16
July 24, 2018, 02:27:53 PM
Dibe düştüğünü düşünürken almıştım, sonrasında %20 daha düştü. Bitcoin artmaya devam ettikçe daha da düşecek gibi.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
July 23, 2018, 01:20:42 PM
Kore'nin 3.büyük borsası Okcoin'de listeneleceği duyuruldu bugün.Ekip çalışkan ilerleyen zamanlarda bu fiyatlar çok aranacak.Bu fiyatlardan bir hesap 16 milyar toplamış.Twitter'da adresi var.Birileri panikle satarken birileride iyi topluyor.

balına oyuncagına döndü iyice, supplyın fazla olmasının eksileri bunlar hep, satoshı olarak degerı az oluyor ve dogal olarak % sel oynamaları da fazla oluyor, ve balınaların sevdıgı seyler bunlar, sonra ben scam dıyınce kızıyor ınsanlar Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 23, 2018, 01:06:12 PM
Kore'nin 3.büyük borsası Okcoin'de listeneleceği duyuruldu bugün.Ekip çalışkan ilerleyen zamanlarda bu fiyatlar çok aranacak.Bu fiyatlardan bir hesap 16 milyar toplamış.Twitter'da adresi var.Birileri panikle satarken birileride iyi topluyor.
Pages:
Jump to: