Pages:
Author

Topic: Pundi X Tehlikesi - page 9. (Read 1523 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
May 18, 2018, 04:37:20 PM
Güzel bir uyarı olmuş hocam elinize sağlık, bence de pundix de bazı problemler görüyorum bu sıralar, bana kalırsa alım yapılacak seviye değiller,  en güzeli alım yapmak için düşmesini beklemektir
member
Activity: 294
Merit: 11
May 18, 2018, 03:54:33 PM
Pundi x ile pundix arasındaki farkı bilmeyen adam gelip burada tespit sıçıyor. Kendisinin fikrine ters bir şey söyleyince hemen engelledi twitter'dan gerizekalı. Hayır yaptığı çıkarım da aptalca bir şey ortada veri yok bir bok yok. Google'da çok aratılması popüler olması demek sen ne saçmalıyorsun burada de ki şunu şunu dedi yapmadı bunu bunu dedi yapmadı. Scamcash'deki gibi ortaklıkları yalan falan de belgeleriyle anlarız ama yok googleda aratılıyormuş fazlaymış falan geç bunu. Bu kadar takipçi nasıl yakaladın ona hayret.

Hadi her şey bir yana diyelim ki %100 haklısın. Sana katılmayanları neden engelliyorsun twitter'dan koçum onu açıkla bakalım?

Not: Bugüne kadar ne pundi x aldım ne de sattım.
member
Activity: 224
Merit: 14
May 18, 2018, 03:46:24 PM
Doğru veya yanlış ortaya konan her veri değerlendirilebilir. Ben de çok shillendiğine inanıyorum ama bence pundix'in daha gidecek yolu var. Bunu çok kısa vadede başaracağını zannetmiyorum o yüzden al sat yapmaya devam ediyorum. Benim güvenimi sarsacak bir veri değil bu.
member
Activity: 196
May 18, 2018, 03:26:12 PM
valla pundix önemli koinlerden bir tanesi fakat fiyatı herkesin de bildiği gibi çok fazla arttı diye düşünüyorum, yani bu koinin geleceği sağlam olmakla beraber bu icoya katılan her insanın ama her insanın beklentisi çok yüksek
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
May 18, 2018, 03:13:33 PM
Hocam açıkçası şu sıralar pundi X de ben de bazı problemler görüyorum, proje bazlı değil ama alış satış bazlı problem görüyorum çünkü, pundix çok gereksiz şekilde bir yükselişin içine girdi, e bunun satışı da gelecektir diye dünüyorum ben.  zamanlaması önemli tabi burada
member
Activity: 490
Merit: 16
May 18, 2018, 12:10:54 PM
Google trends bir kaynak olarak kullanılamaz bence dostum Pundi X e gelirsek adamlar hayal satmıyorlar ki kaldı ki işlemlere başlayınca her bir işlemde Pundi yakılacak supply dolayısıyla düşecek ve hodl tutan arkadaşlardan kimisi AirDrop için tutuyor kimisi 2 senelik tutuyor uzun vadede iyi hedefleri var işleyen bir pos sistemi var en geçerli projelerden biri bence
full member
Activity: 770
Merit: 103
May 18, 2018, 11:08:29 AM
kimi scam demiş kimi fazla şişti demiş kimi o demiş bu demiş Smiley yahu bırakın bu işleri . adamlar projeyi canlıya almak üzere . teker teker diğer coinlerle anlaşmalar da yapıyorlar. en son wanchainle ortaklık yapıldı. pundix şu anda bir token olabilir ama üzerinde doğduğu etherum bile xpos sistemine dahil olmak zorunda kalacak.
full member
Activity: 490
Merit: 100
May 18, 2018, 10:03:44 AM
Pundix biraz fazla şişti o yüzden biraz dumplayacaklarını düşünebiliriz temkinli olmak lazım yatırımcıysan pundixe saati saatine takipte kal.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
May 18, 2018, 08:38:32 AM
Oooo çok büyük tehlike! Google analizleri token fiyatı ve alım/satım miktarlarını belirlemeye ne zaman başladı? Tam bir FUD örneği bu ya? Hayırdır millete elindekini sattırıp sen mi alacaksın? Bırakın bu işleri ya bekleyin ve görün. Çokta kurcalamayın. Bu kadar kurcalayıp kafanızı bulandıracağınıza çıkarın elinizden olsun bitsin.
member
Activity: 448
May 18, 2018, 08:38:28 AM
Bişey olmaz bu coine adamlar büyük şirketlerle anlaşmalar yapıyor genel itibari ile büyük oynuyolar türkiye etkilemez
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
May 18, 2018, 08:35:53 AM
Pundi X de olacak diye birşey yok ama hatırlayanlar mutlaka vardır. GVT nin Türkler arasında çok popüler olduğu ve alım yapıldığı ocak ayında sağlam bir dump gelmişti. Dumptan önce de google trends istatistikleri paylaşılıyordu.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 18, 2018, 08:25:16 AM
evet pundixde bence gereksiz bir HYPE var, yani pundixin geleceği çok ama çok açık, fakat geleceği çok açık diye de bu kadar fazla hype yapmayı doğru bulmuyorum ben.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
May 18, 2018, 06:57:48 AM
haha hüç gülesim yoktu yahu şimdi buna bakarak mı karar vereceğiz scam olduğuna, scam olduğunu düşünmüyorum pundi  X'in.hatta bana göre şu piyasadaki en iyi projelerden en azından adamlar ortaya somut birşeyler koydu ve çalışan ürünleri var.diğerleri gibi hayal satmıyorlar.ileride dahada değerlenebilir o gerçek ama elimde az kalan miktarla hold yapacağım ben.bu seviyeden girmeyi düşünmüyorum
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
May 18, 2018, 06:50:21 AM
Google trends indikatör değildir ama fikir verebilir.
PundiX i bizim forumda bilmeyen yok. Araştırmaların çoğu Türkiye ve Amerikadan yapılmış. Fiyatın yükselme sebebi olarak Amerika'daki alımlar düşünülürse alan adam bir noktada karı realize edecektir.
full member
Activity: 672
Merit: 110
May 18, 2018, 06:22:18 AM
bu pıc dun gece discord kanalında nerdeyse aglayacaktı hesabıma spam deyıp sıkayet edıyorlar kanalım kapancak dıye.bole bırısını agla kahale alacak ınsanlar varsa dıcek sozum yok.bunların tek derdı mıllet ne yogunlasırsa reklam yapmak ıcın onu kotulemek ya da övmektır.
twitterdakı fenomen denenlerın bır cogunun ısı gucu ıpnelık.ıstısnalar vardır tabı
ayrıca mılletın ekmegıne goz koyan bırını gorsem döverimde ...
newbie
Activity: 99
Merit: 0
May 18, 2018, 06:08:08 AM
Doğru veya yanlıştır, arkadaş bir tespitte bulunmuş.bir  dövmediğiniz kalmış.. bende heyecanla takip ediyorum pundix i, fakat coin şahsımın değil sonuçta. bu piyasa herşey olabilir. yalan veya doğru her haberin değeri vardır benim gözümde...
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
May 18, 2018, 05:46:39 AM
Twitterdaki birkac beyinsize inanarak alisveris yapiyorsaniz gecmis olsun. Baska yatirimlar dusunun pismannolmamak icin.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 18, 2018, 05:12:09 AM
Her yükselen coin ile alakalı ....Tehlikesi diye başlık açalım olur mu.Saçma sapan işler yapmayın arkadaşlar.Tehlike ise almazsın olur biter.Pundi X konusu var oradan takip edebilirsin tehlikeli mi  değil mi olduğunu.Bana göre şu an yatırım yapılacak tek coin Pundi X.Gerisi umurumda değil insin çıksın farketmez.Elimdeki miktarı airdroplarla arttırarak güzel bir boğa sezonunda hedeflediğim rakamdan satarım.Tehlikeli olduğunu düşünenler zaten almasın.Gitsin xvg alsın,ripple alsıntrx alsın.Onlar zaten şu an ıco fiyatına yakın baya.trx 16 satoshiye düşecek xvg 30 satoshi olacak dimi 5 ay önce o seviyelerdeydi.Açsana onlara da bir başlık.Millete tepeden aldırmayı bilirsiniz ancak.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
May 18, 2018, 05:04:47 AM
Böyle bir araştırma, bir emtia hakkında değerlendirme yapmak için göz önüne alınabilecek kriterler listesinde alt sıralarda yer alabilir, değişik bir bakış açısı olmuş ama tek başına, hatta birkaç unsurdan birisi olarak bile kullanılamaz. Dedim ya, atıyorum 20-25 değerlendirme kriteri vardır, birisi de bu olabilir.
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
May 18, 2018, 04:52:41 AM
Uçacak kaçacak Hali hazırda çalışan bir proje Pundi X e bişey olmaz
Pages:
Jump to: