Pages:
Author

Topic: Pundi X Tehlikesi - page 4. (Read 1523 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
July 21, 2018, 02:01:29 AM
Bithumb söyllentileri dolaşıyor.Büyük borsalardan birine girmesi bekleniyor.Zac ayın 21.'de açıklama yapacağım güzel bir haber için demişti.Geldik ayın 21'e.Pundix bu seviyelerden sonra çıkışına nasıl devam edecek göreceğiz.
member
Activity: 519
Merit: 16
July 21, 2018, 01:59:08 AM
Binance'ye ilk girdiğinde 215 satoshi'yi görmüştü değer olarak. Bugün değeri 42-45 satoshi arasında geziyor. Bu seviyelerden bir miktar alım yaptım. Elimde biraz da Crypterium var.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
July 21, 2018, 01:29:57 AM
Özellikle hackerlar çaldıkları tokenleri millete sattılar binanceye giriş yapmadan önce. Fiyatı neredeyse ilk çıkış yaptığı değere kadar düştü
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
July 21, 2018, 01:26:08 AM
Dün akşam haberleri izlerken bir baktım Pundi X. Fiyata etkisi olmazda ileride belki akılda kalıcılığı açısından iyi olur.

https://www.youtube.com/watch?v=gHrdgMW4ks8
member
Activity: 294
Merit: 10
July 17, 2018, 12:08:17 PM
ICOlar da planlanan projelerin cogu bir ise yaramayacak. Bu bir gercek. Ozellikle cogu proje gunumuze uyarli ve faydali olarak planlanamiyor. Gelecege yon vermesi acisindan faydali olacaklardir muhtemelen, ancak gunumuzde kullanilabilir olanlar genelde exchange projeleri, veya zincir projeler oluyor. Merkezsiz data center cloud projeleri de kullanimda ancak, kart, gozluk, vs benzeri utopik projeler icin henuz erken.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 15, 2018, 02:21:21 AM
Pundix kimine göre çöp kimine göre scam.Böyle düşünenler olabilir olacaktır.Fiyatın inöesi çıkması bir projeni  değerini göstermez öyle olsaydı en büyük çöp Btc demek lazımdı.19k dan verdiler milletin eline şimdi 6k.Fiyatın oynaması pek sağlıklı değil ama borsalarda durum bu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
July 14, 2018, 08:04:47 PM
Fena saldılar milletin eline, başlıkta enteresan olmuş ''Pundi X Tehlikesi'' zamanında uyarmış arkadaş başka ne yapılır. Kâr beklentimizi aşırı yükseklerde tutmanın sonucu hep zarar bir örneği de bu oldu.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
July 14, 2018, 06:30:59 PM
Pundi X'e shit değildir diyenler neyin kafasını yaşıyor, hiç kimseye satılamayan bir pos cihazı ne zamandan beri 350 milyon dolar ediyor? Bu piyasanın dot-com'a benzetilmesinin en büyük sebeplerinden biri de insanların hipnoz olmuş gibi davranması, dot-com balonunu araştırmanızı tavsiye ederim.
sr. member
July 14, 2018, 06:52:39 PM
Pundi X'e shit değildir diyenler neyin kafasını yaşıyor, hiç kimseye satılamayan bir pos cihazı ne zamandan beri 350 milyon dolar ediyor? Bu piyasanın dot-com'a benzetilmesinin en büyük sebeplerinden biri de insanların hipnoz olmuş gibi davranması, dot-com balonunu araştırmanızı tavsiye ederim.

En büyük shitcoin Bitcoin'dir bu mantıkla. Bir pos cihazı bile yok Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
July 14, 2018, 06:29:10 PM
PundiX shittir, çöptür diyenlere ellerinde tuttukları tokenlere bir bakmalarını tavsiye etmek lazım, hemen hepsi aynı seviyelerde projeler reklamı iyi yapan yükselecek, eleştirilecek tek konu var bence o da bunca tecrübeye rağmen fiyatı tepe yapmış tokene dalmak, bu nasıl bir cesarettir anlamıyorum.
sr. member
July 14, 2018, 06:27:28 PM
Sonuçta pundix e kimse çöp proje diyemez hangi coinin fiyatına bakılırsa bakılsın inanılmaz bir düşüş var tek fark pundi çok daha daha fazla yükseliş sergilemişti illaki bir yerde düzeltme yapması gerekiyordu sonra da piyasa böyle hal halınca ektra düşüş oldu tabi yine de boğada eski seviyelerini yakalayabilir.

Haklısınız kimse çöp scam falan demiyor. Ama fiyat şişmişti buradaki birçok kişide bunu dile getirdi zaten. Konu başlığında arkadaşın Google Trends tespiti de fiyatın çok şişmiş olması yönünde. Bir daha ne zaman pump olursa girenler yatırımını kurtarır artık.
member
Activity: 476
Merit: 75
July 14, 2018, 06:17:57 PM
PundiX ekibi her gün yeni bir anlaşma yeni bir haber yayınlıyor neredeyse bir ara OKex e girme durumu vardı iptal mi oldu nedir durum acaba?
full member
Activity: 462
Merit: 100
July 14, 2018, 02:56:06 PM
Sonuçta pundix e kimse çöp proje diyemez hangi coinin fiyatına bakılırsa bakılsın inanılmaz bir düşüş var tek fark pundi çok daha daha fazla yükseliş sergilemişti illaki bir yerde düzeltme yapması gerekiyordu sonra da piyasa böyle hal halınca ektra düşüş oldu tabi yine de boğada eski seviyelerini yakalayabilir.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
July 14, 2018, 09:28:35 AM
En çok para kazandıran ve yine aynı şekilde en çok para kaybettiren projelerden birisi oldu pundix. Shitcoin olduğunu düşünmüyorum ama çok fazla şişirildi. Şu anda bile o olması gereken yerin daha üstünde.
full member
Activity: 386
Merit: 178
July 14, 2018, 09:20:32 AM
Evet, gerçekten son zamanlarda Bitcoin cinsinden en çok kâr ettiren proje buydu fakat bu Pundi X'in bu piyasada olmazsa olmaz bir yeri olduğu anlamına gelmiyor. Şu ana kadar basit bir pos cihazı yapıldı ve bu cihazın nerelerde kullanılıp kullanılmayacağı belli bile değil. Her şeyden önce ekibin yaptığı saçma buy back politikası beni son derece rahatsız etti ve projeye olan güvenimi sarstı. İnsanlar 1 milyon dolarlık buy back için fiyatı milyar doların üzerine çıkarttı ve ben açıkçası 80 satoshi civarında Pundi X'ten tamamiyle çıkış yaptım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
July 14, 2018, 06:04:23 AM
bu coin çöp olacak demedi demeyin  buna yatırım yapmadım yapmayıda düşünmüyorum açıkçası daha kalıplaşmış coinlere yatırım yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam fikrinize saygı duyuyorum ancak bu coin çöp olacak diyorsanız bir iki neden yazmalısınız en azından. Şimdi coinin geçmişine bakalım en az 10 yaptı mevcut haki zaten 4x yapıyor. Eth gibi başat coinleri alırsanız hedefiniz zaten 2x veya 3x olur orta vadede he alırım 5 sene unututrum diyorsanız o başka. NPXS çalışkan bir ekibe sahip airdrop olayı projeyi çok hırpalıyor 2019 ocaktan sonra daha oturaklaşmış bir proje haline gelcektir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
July 14, 2018, 04:28:32 AM
bu coin çöp olacak demedi demeyin  buna yatırım yapmadım yapmayıda düşünmüyorum açıkçası daha kalıplaşmış coinlere yatırım yapmanızı tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
July 14, 2018, 03:47:19 AM
pundix cok iyi hypelanan bir scam coin dediğimde itiraz edenler vardı. coini 5 dakika inceleyince zaten o kadar hypelanacak bir olayının olmadıgını görebilirsiniz yeterki objektif bakabilin. bir iki kere daha mal yıkmak icin hypelarlar gibime geliyor
member
Merit: 42
Graphic Designer
July 14, 2018, 03:45:20 AM
Binance bile nasıl aldı onu bile anlamış değilim. Gerçekten fazla abartılan ve insanları içine çeken bir karadelik gibi pundiX.. elini veren kolunu kaptırıyor. Giren bir daha çıkamıyor. Stockholm sendromu gibi giderek aşık olmaya başlıyoruz ve giderek daha çok canımız yanıyor.. Dediğim gibi Allah sabır versin tutanlara. Ben çıktım kurtuldum.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
July 14, 2018, 03:26:36 AM
Kucoin'e girmesi her zaman bir artı kazandırır.Ne kadar çok borsada olursa o kadar sağlam gelişir ve coin kendi değerini bulur.İlerisi için bu günler sadece basamak olarak anılacak.
Kucoin'in oylamasına göre Pundi X'in Kucoin'de listelenmesi kolay gözükmüyor malesef. Şimdiye kadar sadece 454 oy alabilmiş ve 46. sırada.
Pages:
Jump to: