Pages:
Author

Topic: Pundi X Tehlikesi - page 6. (Read 1523 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 280
July 12, 2018, 09:25:07 AM
Pundi X Türkiye'de millete çakılmış bir tokendir. Şimdi gelip piyasa şöyle bilmem ne diye konuşurlar. Ayrıca Bitcoin'de Türkiye'de çok kişiye çakıldı. 3-4 sene sonra şuan takip etmeyen bir şeyden haberi olmayanlara satılmak için toplanacak bu coin ve tokenler.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
May 22, 2018, 01:36:15 PM
Pundix güzel bir hype yakaladı fakat ben bir tron gibi büyük çöküş beklemiyorum, altını haberlerle doldurarak güzelce gittiler, son zamanlara kadar balinalar dadanmadı bile, bir de büyük borsa yapsalar iyice gidiceklerdir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
May 22, 2018, 01:22:47 PM
Pundi X fikir olarak uygulanabilir ve güzel bir proje ekip de fena değil, sadece trend aramlarda ilginin azalmasıyla bu proje batacak diye bir şey yok. İlerleyen zamanlarda belki çok daha iyi pozisyonlara gelecek.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
May 21, 2018, 01:05:07 PM
Pundi X ile ilgili durum projenin kullanılıp kullanılamayacağı. Proje eğer kısa sürede kullanıma geçer ve pos cihazları satılmaya başlar ise ilk 10'a bile girer. Eğer ekip yeterince para kazandıgını düşünüp işi savsaklarsa kaybolup gider.

Bu proje günlük kullanımda yer alacağını vaat eden ve bu yüzden değer kazanmış bir proje. Ya yürüyüp gidecek ya da kaybolup gidecek.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
May 21, 2018, 11:35:01 AM
Burada projenin scam olmasına değil fiyatın şişmesine dikkat çekilmek istenmiş sanırım. Bitcoin 17.000$ olduğunda yine böyle tartışmalar oluyordu ve herkes kızıyordu FUD yapmayın diye. Bitcoin scam mi? Değil. Ama sonrasında önce 6.000$ sonra 10.000$ oldu. Ayrıca Türkiye'de çok konuşulduktan sonra Bitcoin düşüşü başladı. Bence mantıklı ve güzel bir konuya değinmiş arkadaş.
Bitcoin'in düşmesini Türkiye'de çok konuşulmasına da bağlayan gördüm ya şu forumda, gözüm açık gitmem Cheesy

Ee öyle? Doğru söylemiş. Türkiye vb. 3. dünya ülkelerinde konuşulana kadar bir şey çoktan ayağa düşmüştür sonra da balinalar tokatladı tabi.. Türkiye gündemine göre hareket ettiğimizde her zaman geç kalmış sayılıyoruz mesela biz Ethereum yatırımı yaptığımızda 15 dolardı ve Twitter'de tek bir kişi bile Ethereum hakkında Tweet atmamıştı.. Dilimiz İngilizce değil, Reddit gibi platformları kullanmıyoruz bize haberler hep geç geliyor bundan dolayı tepe fiyattan almayı seven bir milletiz. Şu fiyattan Pundi X alınır mı? Saçmalık, alınmaz..
Aynen bu fiyattan Pundi X alınmaz saçmalık.2k, 3k olsun öyle alırsınız.Eth yani 15 dolardan birden 850 dolara mı çıktı.Var mı böyle bir dünya.Yavaş veya hızlı çıkar.Burada önemli olan projedir.Givenirsin güvenmezsin.Proje zaten bir işe yaramıyorsa isterse çok ucuz olsun bir süre sonra sıfırlanır yine zarar edersin.Çok çıktı çok indi diye değerlendirilmez bir proje.Böyle değerlendirenler bundan dolayı hep kaybetmeye mahkum olurlar.

Sonunda böyle bi yorum görebildik arkadaşlar bunları öne çıkaralım bu yorumları insanlar görsün, fiyat çok şişti diye yorum yapan tipleri gördükçe blockchainden tiksinmeye başladım. Adam parasını 3e 5 e katladıkça fiyat şişti diyo ne teknoloji biliyo ne okuyup araştırması var. Projeyi beğenmezsin işe yaramaz dersin o ayrı ama şişti çok arttı vs yorumları görünce insan foruma bile girmek istemiyo.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 21, 2018, 11:07:32 AM
Burada projenin scam olmasına değil fiyatın şişmesine dikkat çekilmek istenmiş sanırım. Bitcoin 17.000$ olduğunda yine böyle tartışmalar oluyordu ve herkes kızıyordu FUD yapmayın diye. Bitcoin scam mi? Değil. Ama sonrasında önce 6.000$ sonra 10.000$ oldu. Ayrıca Türkiye'de çok konuşulduktan sonra Bitcoin düşüşü başladı. Bence mantıklı ve güzel bir konuya değinmiş arkadaş.
Bitcoin'in düşmesini Türkiye'de çok konuşulmasına da bağlayan gördüm ya şu forumda, gözüm açık gitmem Cheesy

Ee öyle? Doğru söylemiş. Türkiye vb. 3. dünya ülkelerinde konuşulana kadar bir şey çoktan ayağa düşmüştür sonra da balinalar tokatladı tabi.. Türkiye gündemine göre hareket ettiğimizde her zaman geç kalmış sayılıyoruz mesela biz Ethereum yatırımı yaptığımızda 15 dolardı ve Twitter'de tek bir kişi bile Ethereum hakkında Tweet atmamıştı.. Dilimiz İngilizce değil, Reddit gibi platformları kullanmıyoruz bize haberler hep geç geliyor bundan dolayı tepe fiyattan almayı seven bir milletiz. Şu fiyattan Pundi X alınır mı? Saçmalık, alınmaz..
Aynen bu fiyattan Pundi X alınmaz saçmalık.2k, 3k olsun öyle alırsınız.Eth yani 15 dolardan birden 850 dolara mı çıktı.Var mı böyle bir dünya.Yavaş veya hızlı çıkar.Burada önemli olan projedir.Givenirsin güvenmezsin.Proje zaten bir işe yaramıyorsa isterse çok ucuz olsun bir süre sonra sıfırlanır yine zarar edersin.Çok çıktı çok indi diye değerlendirilmez bir proje.Böyle değerlendirenler bundan dolayı hep kaybetmeye mahkum olurlar.
full member
Activity: 546
May 21, 2018, 10:21:31 AM
Bu yaklaşım hem hiç bir bilimsellik içermemekte hem de bir kripto paraya olan ilginin onun yatırımcı çekmesiyle doğrudan ilişki olduğuna dair kanıtlar içermemektedir. Market hacmi yükseliş grafiği incelenirse daha mantıklı sonuçlar çıkarılabilir.
sr. member
May 21, 2018, 10:03:47 AM

Teşekkürler Matthias. Ben de muhtemelen uzun uzun böyle bir şey yazacaktım. Ayrıca 770 satoshiden Ripple almışlığım var. Türkiye'de adamlar biz yapmayın etmeyin dedikçe ''Bankalarla anlaşıyor bankadan büyük bir şey mi var dünyada.'' diyorlardı. Savunmaya bak Smiley Ne yazık ki her şey çok geç geliyor bize.

Daha neler göreceksin hocam dur bakalım  Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 21, 2018, 07:21:56 AM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
May 21, 2018, 07:19:39 AM
full member
Activity: 672
Merit: 110
May 21, 2018, 06:37:03 AM
yav arkadas de git allah askına.turkıye de cok konusulduktan sonra bıtcoın dusmusmus.ne yıyıp ne ıcıyorsunuz ? turkıyede ınsanlar bınlerce tl lık pahalıya alıyordu bıtcoını benım hatırladıgım bır ara 6-7 bın tl fark vardı.turkıye de btc yı dusurecek balına mı var mk
sr. member
May 21, 2018, 03:04:52 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
May 21, 2018, 02:20:43 AM
"Pundix" değil "Pundi X"

Bi kere bunda anlaşalım. Türkiyede herkes Pundix pundix dediği için o şekilde aramada ilk sırada Türkiye çıkması çok normal değil mi sevgili scam alertçi tayfa?

AYRICA!
Buyrun link
https://trends.google.com.tr/trends/explore?date=today%201-m&q=pundix

Son 1 ayda pundix aratınca bile ilk sırada güney kore çıkıyor.

Pundi X aratınca ?
https://trends.google.com.tr/trends/explore?date=today%201-m&q=pundi%20x
Buyrun.

Elinde çalışan ürünü olan projeye bile "scam" diyebilen o ünlü twitter fenomen(!)leri zamanında millete shillediği sonradna -10x yapan coinlerin hesabını versinler önce!
Şu an btc bazında 15x yapmış bir işten bahsetiyoruz. Kendileri alamadı kaçırdı, ver fud'u gitsin tabi....

PHI1618 hocam öncelikle bol kazanç dilerim.
Paylaşım ilgi çekici geldiği için paylaştım, benim elimde yok kimsenin zarar etmesini istemem.

analiz ile ilgili olarak;
Yapan kişi bitişik yapmış ben başlığı ayrı olarak açmışım orada bir karmaşa var.
Bende bugün baktım aramada ayrı yada bitişik çok farketmiyor kore, türkiye ve slovenya iki aramada da var.

Ayrı

[u rl=https://imgbb.com/][img]https://image.ibb.co/dDOvbT/ayri.jpg[/i mg][/url]

Bitişik

[u rl=https://imgbb.com/][img]https://image.ibb.co/cBtvbT/birlesik.jpg[/im g][/url]
Tabii ki herkese bol kazançlar.
Twitter'da bi kaç gündür oluşan bi anti pundi eylemleri var. Sanırım treni kaçıranlar başlattı.
10 satoshi iken 180 satoshi olmuş bir şeyden bahjsediyoruz. Alamayınca bi fud başlattılar gibime geliyor.
full member
Activity: 756
Merit: 104
May 20, 2018, 06:58:23 PM
Pundi X e doğrudan scam demek istenmemiştir heralde sadece fiyatının şiştiği konusunda bir uyarı olduğnu umuyorum. Ekip baya çalışkan ben bu çalışkanlıkla ekibin fiyatı 1000 satoshilere dayandırabileceğini düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
May 20, 2018, 06:47:33 PM
Son zamanlarda çok güzel artış olmustu ama düzeltme illaki olacaktı. Her zaman yükselecek diye birşey yok. Şöyle kendini bir toparlasin bakalım. Sezon daha yeni başlıyor. İnşaallah artık bu aydan sonra yükselişler gelmeye başlar. Piyasa kendini şöyle yukarıya yukarıya bir çeksin. Ortalık yesillensin. Pundix de bundan nasibini alır.
full member
Activity: 322
May 20, 2018, 03:50:10 PM
Ya pundixe scam demek kolay değil bayağı satın alıp bekleyen uzman kişiler var ki kolay kolay böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama bu aralar iyi artmıştı elbette düzeltme gelecek daha
member
Activity: 476
Merit: 12
May 20, 2018, 03:33:10 PM
Scam diyen arkadaş ekibin Amerika'da hangi seminere konuşmacı olarak katıldığını biliyor mu acaba ? Düşünün koskoca komite adamların scam oldugunu anlayamıyor ama sağolsun bu arkadaş hemen teşhisi koyuyor . Maşallah Smiley
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
May 20, 2018, 03:28:07 PM
Her çıkışın bir inişi vardır.  Elbet pundixte düzeltme olacak. Ama bu konuyu açan arkadaşın dediği gibi değil. Paylaştığı hesap ya ekibin yada borsanın hesabı
member
Activity: 140
Merit: 20
May 20, 2018, 03:13:21 PM
Google da aramaların artmasıyla bir kişinin pundi x topluyor kanısına nasıl vardınız.Büyük ihtimal bu aramaları artıran türklerdir bu aralar türk kripto camiasında pundi x baya popüler .
full member
Activity: 490
Merit: 193
May 20, 2018, 03:07:55 PM
Ben risk görmüyorum projede yani projede sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama fiyatı yükseldiği için kar satışlarıyla birlikte kısa vadede fiyatta düşüş belki olabilir.ama uzun vadeli olarak baktığımızda zarar ettireceğini düşünmüyorum.ayrıca google arama istatistiklerine bakılarakta böyle bir kanıya varmak bence doğru değil.gerçekten popüler olduğu için aranıyor olabilir ki bu iyiye işaret zaten
Pages:
Jump to: