Pages:
Author

Topic: Pundi X Tehlikesi - page 5. (Read 1523 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
July 14, 2018, 03:16:07 AM
Bence de güzel proje ama toplam miktarı acayip yüksek.280 milyar ne demek . Bence de yükselecek ise bu çok yavaş olur artık. Boğa sezonu gelirse pundix için iyi olabilir. Elindekilerin hepsini satmıştım. İki gün önce binanceye airdrop gelmiş. Sadece onu tutacağım. Artık pundix e yatırım yapmayı düşünmüyorum
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 14, 2018, 02:12:22 AM
Pundix proje ve ekip olarak farklı bir coin.Topluluğu güzel oluşturdular.Bundan sonra çıkışları daha az ama emin olur.Boğa sezonunda güzel paylama yapabilir.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
July 13, 2018, 05:40:07 PM
PundiX'in giderek Shitcoine evrilmesine mi yanayım, elinde tutanların 130-150 bandından aldıklarını ve HODL dediklerine mi yanayım. Twitterda şöyle coin böyle amanin tarzı paylaşımlarla övenlerin şimdi ortalıktan kayboluşuna mı yanayım neye bilemedim.. Pundix tutanlara Allah sabırlar versin
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
July 13, 2018, 05:22:22 PM
Baya bir dip yaptı bir ihtimal buradan toparlanabilir. Ben elimde ne varsa sattım bir süre daha uzak durmayı düşünüyorum
member
Activity: 462
Merit: 10
July 13, 2018, 03:42:53 PM
Pundinin de boku çıktı her yerde konuşuluyordu verdiler milletin eline INS gibi olmaz umarım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
July 13, 2018, 12:51:14 PM
Adam burada gördüğünü paylaşmış, zaman geçince de doğru olduğuda ortaya çıkmış.
Forumun çok bilen indikatör üstadları ilk sayfalarda demediğini bırakmamış.
full member
Activity: 672
Merit: 100
July 13, 2018, 10:14:49 AM
Binanceye girecek fiyat uçacak diye milleti gazladılar. Sonra herkesin eline verdiler. Ben böyle dolandırılma görmedim desem yeridir. Ekibin parmağı bile olabilir.
member
Activity: 933
Merit: 10
July 13, 2018, 09:23:07 AM
pundi de rekt oldu demek kalmadı o 1 ay önce ki hype yine millete aldırdılar elinde patlattılar. uzun vadeli hiç bir şey tutmamak lazım bitcoin harici bir yerden kar varsa satıp realize etmek şart.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
July 13, 2018, 08:51:30 AM
hep yapılan hata yapıldı gene. tepeden almak Cheesy bazıları amacsızca coın fıyatı arttıkca alın alın alın demeye basladı burada gene. su an cet e oldugu gıbı Cheesy pundı de 150 lerden alanların elınde patladı su an.
newbie
Activity: 81
Merit: 0
July 13, 2018, 07:34:16 AM
Google trends'e bakarak doğru analizler yapabileceğinizi sanmıyorum zaten yükselişti artar her coinin aranma sayısı ama yükseliş olmadan önce değil olduktan sonra artar
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
July 13, 2018, 07:14:35 AM
Şaka olduğunu düşünüyorum. Scam de olabilir ama bunu Google trendsten anlayamazsınız ya da ne kadar satış yapıldığını. Kaldı ki pundixin uzun vadecisi çok diye düşünüyorum sanmam.
newbie
Activity: 70
July 12, 2018, 06:59:21 PM
Evettt geldik bir aşkın daha sonuna pundiciğimiz güzel bir coindi giyinmesini iyi bilirdi ama artık giyinmesini unuttu belki ileride yine giyidirir insanları Allah razı olsun vuran vurmuştur takip edenler fark etmiştir kendini iyi katlamıştı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 12, 2018, 06:51:17 PM
Burada projenin scam olmasına değil fiyatın şişmesine dikkat çekilmek istenmiş sanırım. Bitcoin 17.000$ olduğunda yine böyle tartışmalar oluyordu ve herkes kızıyordu FUD yapmayın diye. Bitcoin scam mi? Değil. Ama sonrasında önce 6.000$ sonra 10.000$ oldu. Ayrıca Türkiye'de çok konuşulduktan sonra Bitcoin düşüşü başladı. Bence mantıklı ve güzel bir konuya değinmiş arkadaş.
Bitcoin'in düşmesini Türkiye'de çok konuşulmasına da bağlayan gördüm ya şu forumda, gözüm açık gitmem Cheesy

Ee öyle? Doğru söylemiş. Türkiye vb. 3. dünya ülkelerinde konuşulana kadar bir şey çoktan ayağa düşmüştür sonra da balinalar tokatladı tabi.. Türkiye gündemine göre hareket ettiğimizde her zaman geç kalmış sayılıyoruz mesela biz Ethereum yatırımı yaptığımızda 15 dolardı ve Twitter'de tek bir kişi bile Ethereum hakkında Tweet atmamıştı.. Dilimiz İngilizce değil, Reddit gibi platformları kullanmıyoruz bize haberler hep geç geliyor bundan dolayı tepe fiyattan almayı seven bir milletiz. Şu fiyattan Pundi X alınır mı? Saçmalık, alınmaz..
Aynen bu fiyattan Pundi X alınmaz saçmalık.2k, 3k olsun öyle alırsınız.Eth yani 15 dolardan birden 850 dolara mı çıktı.Var mı böyle bir dünya.Yavaş veya hızlı çıkar.Burada önemli olan projedir.Givenirsin güvenmezsin.Proje zaten bir işe yaramıyorsa isterse çok ucuz olsun bir süre sonra sıfırlanır yine zarar edersin.Çok çıktı çok indi diye değerlendirilmez bir proje.Böyle değerlendirenler bundan dolayı hep kaybetmeye mahkum olurlar.

Oldu mu 2-3 k kardeş hayirli olsun, insanlara aldirdiginiz fiyata şimdi 4 kat Pundi x aliniyor. Bizde de vardi Pundi X ama 80 satoshide ciktik, şişmis bir seyi 150 satoshilerden insanlara al al çekmek.. bilmiyorum harbiden 150 sattan al diyenler iyi niyetli değilsiniz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
July 12, 2018, 06:43:42 PM
Pundi X Türkiye'de millete çakılmış bir tokendir. Şimdi gelip piyasa şöyle bilmem ne diye konuşurlar. Ayrıca Bitcoin'de Türkiye'de çok kişiye çakıldı. 3-4 sene sonra şuan takip etmeyen bir şeyden haberi olmayanlara satılmak için toplanacak bu coin ve tokenler.
10'dan alıp 200'den satanlar kime "çaktı"? BU kısıtlı bakış açısı ne alaka? Türkiye'de diyerek kısıtlamak ne kadar saçma. Alan aldı satan sattı. Tepeden alan bekleyecek. Kaçarı yok. Zararına satmak herkesin kişisel tercihi.
3 eth'lik endor aldım son düşüşten önce, şu an 1 eth ediyor. Satıp kurtulayım mı? Hayır tabii ki. Nasıl olsa yine en kötü 3 eth edecek bu.

Treni kaçıranlar FUD başlatmış. Bu yüzden de düşüş olmuş Smiley Bu bakış açısını mı benimseyelim. Türkiye diye kısıtlamamın 2 sebebi var. Birincisi google trend ikincisi Pundi X tarafından irtibata geçilen Twitter fenomeni. 180-230 satoshi iken buradan da mı girilmez diyen bir adam.

Şimdi alınır mı? Evet. Herkes sessizliğe bürünmüş unutulmuş. Düşse de daha az zarar edilir.

''Çaktı'' diyerek ayıp etmişim özür dilerim. Kandırılan insanları görünce bazen sinirle böyle şeyler yazabiliyorum. Ama artık anlayın be kardeşim. Bir token çok konuşuluyorsa size satılmak için.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
July 12, 2018, 01:49:24 PM
Pundi X Türkiye'de millete çakılmış bir tokendir. Şimdi gelip piyasa şöyle bilmem ne diye konuşurlar. Ayrıca Bitcoin'de Türkiye'de çok kişiye çakıldı. 3-4 sene sonra şuan takip etmeyen bir şeyden haberi olmayanlara satılmak için toplanacak bu coin ve tokenler.
10'dan alıp 200'den satanlar kime "çaktı"? BU kısıtlı bakış açısı ne alaka? Türkiye'de diyerek kısıtlamak ne kadar saçma. Alan aldı satan sattı. Tepeden alan bekleyecek. Kaçarı yok. Zararına satmak herkesin kişisel tercihi.
3 eth'lik endor aldım son düşüşten önce, şu an 1 eth ediyor. Satıp kurtulayım mı? Hayır tabii ki. Nasıl olsa yine en kötü 3 eth edecek bu.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 12, 2018, 01:36:50 PM
Kucoin'e girmesi her zaman bir artı kazandırır.Ne kadar çok borsada olursa o kadar sağlam gelişir ve coin kendi değerini bulur.İlerisi için bu günler sadece basamak olarak anılacak.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
July 12, 2018, 01:33:39 PM
Pundi X Kucoin'de listelenmek için düzenlenen telegram oylamasında şuan 201 oyla onsekizinci sırada. Elinde token olanlar oylamaya katılabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 102
July 12, 2018, 12:20:42 PM
pundi x benlentininde üzerinde bir çıkış yaptı. yaklaşık x20 kadar artış gösterdi. şu ana kadar iyi kazandırdığını düşünüyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
July 12, 2018, 10:31:54 AM
Yüksek fiyattan millete alma desen de anlamıyor insanlar, baktım fomo olmuş insanla kavga edilmiyor boşver laf anlatma dedim, şimdi hepsi 2 kattan fazla zarardalar:) İnsanlar kaybedince anlar çok da şey yapmayın.
newbie
Activity: 70
July 12, 2018, 09:42:12 AM
Aslında pundi yeterince kazandıran bir coin oldu coinlere aşık olmamamız gerektiğini hepimiz biliyoruz 0 ken girmiş yakalayabilmiş olaraklara pundi çok kazandırdı belki ileri de yine kazandıracak ancak şu an uzak durulması taraftarıyım çok dump oldu ve piyasa bir türlü belini düzeltemiyor onunda etkisi çok fazla çünkü pundi kendini ayı sezonun da x20 yapmıştı ama tutunamadı boğaya denk gelseydi düşünemiyorum bile.
Pages:
Jump to: