Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 13. (Read 23317 times)

member
Activity: 322
Merit: 15
Binance'nin bu ay yapılacak yeni eklenecek koinler için yapılan oylamalarda pundix'te büyü ihtimal yer alacak. Twitter'dan bu konu hakkinda destek verebilirsiniz Binance'ye girerse rahat 2× yapar en az.

binance veya başka bir borsaya girmesinin vakti geldi artık. borsaya girmedikçe airdroptan hodl yapan insanlar çekilmeye başlayacak. twitter sayfasına bakıyorum da herhangi bir şeyden bahsetmemişler daha.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Umarım pump dump coini olmaz.eger yanlış görmedim 1 saat önce baktım 133 sats iken. 2 dakika önce baktım 94 sats a düşmüş. O fiyat farklılığı nasıl oldu anlamadım.

Binance oylamasına girecek galiba telegramda konuşulmaya başladı oylamaya girmesi dahi pump demek ona göre pozisyon almak lazım. Değerlendirilebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Umarım pump dump coini olmaz.eger yanlış görmedim 1 saat önce baktım 133 sats iken. 2 dakika önce baktım 94 sats a düşmüş. O fiyat farklılığı nasıl oldu anlamadım.
member
Activity: 182
Merit: 10
Binance'nin bu ay yapılacak yeni eklenecek koinler için yapılan oylamalarda pundix'te büyü ihtimal yer alacak. Twitter'dan bu konu hakkinda destek verebilirsiniz Binance'ye girerse rahat 2× yapar en az.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bit Z de işleme açılması ile belki fiyat nontralize olabilir düşüş beklentim yok ancak pump da gelmeyecek galiba, büyük borsalara giremediğini düşünmüyorum NPXS in bence başka bir sebeple ayak sürüyorlar. Garip gurup coinler hızlı hızlı listelenirken PundiX in oralarda olmaması çok saçma.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
İdex'te alım satım açıldıktan sonra nasıl bir fiyat aralığı bekliyorsunuz? Hala yatırım yapılabilir seviyedemi
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu olumsuz durumları ekip görüp biliyor sonuçta. Mutlaka bı hazırlık yapacaklardır diye düşünüyorum. Belki de bu kadar olumsuz haberlerden sonra belki olumlu haberler gelebilir. Ben her türlü bekleyeceğim. Zaten yatırım yaptığım parayı geri aldım şuan komple kar ile devam ediyorum. Patlayıp gitmesini istemiyorum umarım bu olumsuzlukları ekip bir an önce atlatır.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Son olaylar hiç iyi olmadı. Hacklenme, btc düşüşü, hack'in etkisini azaltmak için geçici de olsa delist edilme, girişi çıkışların kapatılması.
Sıkıntılı bir süreç geçiriyor Npxs. Yeniden swap söylentileri var bir de, hiç iyi olmadı bunlar...
member
Activity: 742
Merit: 19
Hacklenen borsa yüzünden BTC ve diğer altcoinler etkilendi düşüş yaşadı piyasa.Pundi x alım satımı kapatarak oalyı çözmeye çalışıyor.Bu yüzden alım satım olmaması fiyatın aşağı inmesini engelledi.Bu işten başarılı bir şekilde çıkarsa Pundi X güzel yol alır.Takip etmekte fayda var.
full member
Activity: 686
PundiX tokenlerini kilitlemişlerdi galiba, ben zaten göndermeyi falan denemedim böyle zamanlarda acil ihtiyaç yoksa hodl yapmak gerekiyor diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
coinmarketcap'de idex borsasında bir hacim görünüyor.
https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/#markets

Fakat borsaya giriyorum npxs göremiyorum. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir acaba?
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Komodo ICO dan sonra bir şekilde açık bulup komodo üretmişler ve birgün %50 aşağıya çakmışlardır. Şimdi geldiği duruma bakında insan almadığına üzülüyor . Pundix dede aynı şey olmayabilir fakat bu güzel bir örnek .
full member
Activity: 630
3 de 2 si kurtarılmış galiba öyle okudum telegramdan takip ettiğim kadarıyla, hackerlarında ne varsa direkt satacalarını sanmıyorum sonuçta hacklemekte zahmet işi öle fiyattan satmazlar heralde. Ayrıca düşüncem tamamını kurtaracakları yönündedir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Hack olayi en çok npxs i etkileyecek tabi çalınan tokenlerin kurtarılamaması durumunda sıkıntı büyük olacaktır. Son fiyata göre 17 milyon dolar az para değil
member
Activity: 406
Coin Rail IDEX ile birlikte Pundi X in en çok işlem gördüğü borsalardan biriydi. Hack olayı kötü olmuş, umarım telafi edilir.
member
Activity: 392
İyi çalmışlar ya pundix ten acaba ne gibibi önlem alcak takım bu çalınan coinler için az bişeyde değil çalınan coinler 2.7milyardı sanırsam iyi para
member
Activity: 202
Merit: 21
evet her coin gibi bi an yanıp parlıyor topic oluyor sonra millete tepeden yediriyorlar o yüzden konusulan coinlerden uzak durmayı tercih ediyorum her zamanki g.b.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
2018 yılını bitcoinin ya da cryptocoinlerin yükselişle geçeceğini umduğumuz ocak ayından beri geldiğimiz noktaya bakın. sec ve çeşitli hack olayları ile q2 yi zorla bitirdik. q3 oldukça zorlu geçecek, hayırlısıyla q4 e atabilsek kendimizi güzel olacak da bu yaz çok canlar yanacak.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Kimsenin haberi yok galiba 2.6 milyar npxs çalındı coinrail borsasından. Oradan idexe çekmişler şuan idexte işlemler kapatıldı . Resmi açıklama

https://medium.com/pundix/pundi-x-assists-coinrail-to-investigate-the-breach-incident-960c6a0e2c76

büyük ihtimal el konulacak tokenlere sonra coinrailde sahiplerine dağıtılacaktır.
Herkesin haberi var. Biraz yukarıları okursanız konuşulduğunu göreceksiniz.

Haberi olan varda klasik BTT mesajlaşma olayları oldugunda kimse iplememiş. Adam 2,6 milyar npxs calındı yazmıs altındaki yorumlar ;

güzel proje iyi bir cıkış yakalayabilir sonra efendime söylüm presalede almadıgıma pişmanım falan filan.

Başlığı okuyup hiç üşenmeden direk reply tusuna basıp kafasına göre döşüyor bu millet. Bu nedenle bu hayatta yapacagım en son şey gelip burdan ciddi bir konu hakkında tavsiye istemek olur çünkü içeriği kimse OKUMUYOR!!!  Grin Grin Grin
full member
Activity: 411
Merit: 134
Nedense yükselişte olan ve gelecek vadeden coinlerin başına bu geliyor hep. Nano'ya (eski adıyla RaiBlocks) aynısı olmuştu ve sonra piyasanın ritminde kendini yeniden toparlamıştı.Yatırımcısı değilim fakat yakın takip ettiğim Pundi X'te aynı süreçten geçiyor.Umuyorum kısa zamanda güzel ralliyle boğa piyasasına gireriz ve Pundi X dahil diğer kirpto para yaptırımcılarının da yüzü artık bir an önce gülmeye başlar.
Pages:
Jump to: