Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 14. (Read 23317 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Kimsenin haberi yok galiba 2.6 milyar npxs çalındı coinrail borsasından. Oradan idexe çekmişler şuan idexte işlemler kapatıldı . Resmi açıklama

https://medium.com/pundix/pundi-x-assists-coinrail-to-investigate-the-breach-incident-960c6a0e2c76

büyük ihtimal el konulacak tokenlere sonra coinrailde sahiplerine dağıtılacaktır.
Herkesin haberi var. Biraz yukarıları okursanız konuşulduğunu göreceksiniz.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Kimsenin haberi yok galiba 2.6 milyar npxs çalındı coinrail borsasından. Oradan idexe çekmişler şuan idexte işlemler kapatıldı . Resmi açıklama

https://medium.com/pundix/pundi-x-assists-coinrail-to-investigate-the-breach-incident-960c6a0e2c76

büyük ihtimal el konulacak tokenlere sonra coinrailde sahiplerine dağıtılacaktır.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bithumb ve Okex ile anlaşma yaptıklarını söyleyen arkadaşlar neye göre bunu söylüyor? Bithumb ya da Okex onayladı mı bunu? Pundi X bir pos cihazi üretti ortada müsterileri bile yok, her şey mış müş üzerine yürüyor resmen hype.. bu saatten sonra tren kacti.
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu an kısa sürede olsa bir düşüş yaşanabilir.Bu seviyeler güzel seviyeler alım için.Haziranda 1-2 borsaya girerse 200 satoshiyi rahat zorlar.Ama şu an bu hack olayına kilitlendi herkes.Bunu çözmeleri lazım.Yoksa güven kaybederler.Bu miktarla büyük dumplar yaşanabilir önleyemezlerse.1-2 gün içinde çözülecek gibi gözüküyor.Ekip anında müdahele edip hacklenen cüzdana ulaştılar.Bundan sonra atılacak adımlar önemli.
member
Activity: 490
Merit: 10
Kaç zamandır yatırım yapmayı düşünüyorum. 10x'i resmen izledim canlı canlı. Aklıma girdiğinden beri para durumum kötüye gidiyor. Eldeki portföyü bozmakta istemiyorum zarardayken. Napayım bilemedim.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Okex ve bithumb la anlaşma bence anlaşma yapıldı. Bilerek listeletmiyorlar. Şuan piyasa düşük sağlam etki yapmayacağı için piyasanın toparlanmasını bekliyorlardır.Proje ciddi anlamda etki yapacaklar. çıkıştan bu yana 20x yapmış. Bence bir 20x daha gözü kapalı gelecektir.760 gweiden 1 btclik aldım. okex ve bithumb olayını bekliyorum.
member
Activity: 294
Pundi X iyiki swap yapti. Yoksa dagittigi tokenlerin bir ederi yoktu. Hatta yuzune bile bakmamistim ederi gorunce. Bu aralar favori Token 'im oldu cuzdanimda. Ayrica her ay bonusta gonderiyorlar o da gayet iyi yani.
full member
Activity: 672
Merit: 110
ıyıkı dun gece pundıxlerımı satıp cıkmısım. bnm cıkıs sebebım pundıx takımının elınde bulundurdugu gelıstırme ıcın elınde tuttuklarının %40 satmıs olmasıydı sadece %10 nu kalmıs takımın. bı de ustune hack olayı pundıx ıcın gelecek kotu gıbı bu saatten sonra
member
Activity: 392
Çok fena geçirmişler borsaya borsadanda pundixleri çalmışlar 2.6milyar tane acayip para eder daha çalınan başka coinlerde varmış ama en fazlaası pundix dump gelebilir, çokda güzelgidiyodu pundixin yükselişi
legendary
2,6 milyar pundix Coinrail borsasından hacklenerek çalınmış.İdex'e aktarılan 26 milyon pundi X idexle görüşülerek dondurulmuş askıya alınmış.Şu an son aşamadalar kore yasaları vep polisle birlikte ekip sorunu çözmeye çalışıyor.Bu gece saat 23:00'e kadar borsalarda çekim ve depoziti kapadılar.
Bugünün bomba haberi buydu sanırım. Btc'nin düşüşüyle pundi de düşüyordu bir de bu eklendi düşüş hızı arttı.
Olayın detayları şurada
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2,6 milyar pundix Coinrail borsasından hacklenerek çalınmış.İdex'e aktarılan 26 milyon pundi X idexle görüşülerek dondurulmuş askıya alınmış.Şu an son aşamadalar kore yasaları vep polisle birlikte ekip sorunu çözmeye çalışıyor.Bu gece saat 23:00'e kadar borsalarda çekim ve depoziti kapadılar.
member
Activity: 228
Yahu bu proje neden adam gibi bir borsaya girmiyor. token değeri fena düşmeye başladı. tüm tokenlerim düşüyor psikoloji diye bir şey kalmadı.

Sabır, sabır ya sabır. Sabreden derviş muradına ermiş.

Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler  Cool
member
Activity: 714
Merit: 82
Yahu bu proje neden adam gibi bir borsaya girmiyor. token değeri fena düşmeye başladı. tüm tokenlerim düşüyor psikoloji diye bir şey kalmadı.
newbie
Activity: 36
Merit: 0
Piyasa biraz düzelsin hala yureyebilir bu proje
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
10x yaptı pundix bu saatten sonra 2x i mi kalmış allah aşkına Smiley Kaçıranlar kafasını vursun duvarlara yapıcak bir şey yok.Ama bana göre bu pundix durmaz gerçekten ürünü fiziksel olarak göndermeye başlarsa siz o zaman görün borsada.
legendary
Hem fiyatı artıyor hem airdrop veriyor. Daha düzgün bir borsaya girmeden hacimi bile harika seviyelerde. Altcoinler hareketlendiğinde çok büyük bir patlama yapacaktır o zamana kadar hodl devam bence.

Hocam airdrobu nerede var? Var mı verebileceğin link?

bir yerden başvurmana falan gerek yok airdrop için. MEW cüzdanında tutman yeterli. Her ayın son günü hesaplanıyor ve diğer ayın ilk haftasına cüzdanına gönderiyorlar.

yazdigim blog icin 56 tane gondermislerdi ve sadece $0.25 ediyordu tabi yuzune bakmadim sonra exchange'ten haberim oldu. benim 25 cent oldu 600 dolar. gayet mutluyum sonuctan Smiley

o günlerde mew hatalı değer gösteriyordu. 56 taneydi ama pundix 1000'e katlamıştı tokenleri aslında senin 56bin tokenin vardı. değeri de 25 cent değil o günlerde 250 $'dı =)
Mew hatalı göstermiyordu. Pundi X swap yaptı ve 1000'e katladı. Bounty'lerin geldiği zaman swap yoktu. Yani 56 ise 56'dır token sayısı.
3 ay oldu swap başlayalı. Eylül ayına kadar swap devam ediyor. Açtığım konulardan bulabilirsiniz swap'ı. İlk sayfayı okusanız yeter.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Şu saatten sonra Pundi X'nin bana kalırsa 2X yapması bile mümkün değil.. Bu tren çoktan kaçtı böyle bir dönemde bir coinin daha da değerlenmesini beklemek mantıksız.
member
Activity: 252
Hem fiyatı artıyor hem airdrop veriyor. Daha düzgün bir borsaya girmeden hacimi bile harika seviyelerde. Altcoinler hareketlendiğinde çok büyük bir patlama yapacaktır o zamana kadar hodl devam bence.

Hocam airdrobu nerede var? Var mı verebileceğin link?

bir yerden başvurmana falan gerek yok airdrop için. MEW cüzdanında tutman yeterli. Her ayın son günü hesaplanıyor ve diğer ayın ilk haftasına cüzdanına gönderiyorlar.

yazdigim blog icin 56 tane gondermislerdi ve sadece $0.25 ediyordu tabi yuzune bakmadim sonra exchange'ten haberim oldu. benim 25 cent oldu 600 dolar. gayet mutluyum sonuctan Smiley

o günlerde mew hatalı değer gösteriyordu. 56 taneydi ama pundix 1000'e katlamıştı tokenleri aslında senin 56bin tokenin vardı. değeri de 25 cent değil o günlerde 250 $'dı =)
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
member
Activity: 336
Merit: 11
Şu saatten sonra Pundi X'nin bana kalırsa 2X yapması bile mümkün değil.. Bu tren çoktan kaçtı böyle bir dönemde bir coinin daha da değerlenmesini beklemek mantıksız.

ay sonunda yine 2000 leri görecektir. Daha herhangi bir borsaya girişleri de olmadı. Borsaya girmezse buralarda dolaşır sonra ölmeye başlar orası ayrı.
Pages:
Jump to: