Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 15. (Read 23319 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
Şu saatten sonra Pundi X'nin bana kalırsa 2X yapması bile mümkün değil.. Bu tren çoktan kaçtı böyle bir dönemde bir coinin daha da değerlenmesini beklemek mantıksız.
yapar canım yapar balınada 20 mılyar pundıx var o x2 ye cıkmaz rahat olun daha buyuk borsalara bıle gıremedık 1190 lara kadar dustu suan 1400lerı gene zzorlamaya basladık 2000 lere ay sonuna dgru gene gelecektır
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu an iyi bir seviyede tutundu.Buralardan çıkış yaparsa çok daha güzel olacak.Borsa haberlerinin gelmesi ile yeni yatırımcılara açılacaktır bu ay.İleriye dönük güzel proje başarılı olacağına inanıyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Son günlerde beklediğimden fazla düştü airdrop dağıtımlarıda gerçekleşti inşallah daha fazla aşağıya salmaz kendini, takip ettiğim ve gördüğüm kadarıyla ülkemizde bile baya fan edinmiş durumda çok fazla kişi umutlarını pundixe  bağlamış bekliyor inşallah beklediklerimizi alırız arkadaşlar.ilerde ürünü ülkemizde de göreceğimizi düşünüyorum hatta çalışmalar var galiba bununla ilgili
member
Activity: 308
Merit: 10
ekip airdroptan başka bir şey sunmalı artık yatırımcılarına. Bir borsa haberi gelmeli artık o haber gelmediği müddetçe daha büyük düşüşler yaşanacak.
Son 10 günde neredeyse %40 değer kaybetti.
full member
Activity: 245
Merit: 100
airdrop sonrası düşme olması normal beni asıl düşündüren günlük hacmin bir ara iki milyon dolara kadar düşmesi. fiyat 1.4 cent olduğu zaman günlük hacim 40 milyon dolardı. bu durum talebin dibe vurduğunu ve airdrobun çekiciliğinin bittiğini gösterir.
member
Activity: 742
Merit: 19
Airdrop sonrası düşüş olması normal.Piyasa normalde şu an düşüşte.Onlarda airdrop falan da yok.Ben 2-3 güne yakın yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
Bit z bir hafta içinde listeleyeceğini söyledi.Umarım yeni borsayla fiyat yukarılara çıkar.
member
Activity: 714
Merit: 82
airdrop sonrası token değerinde düşüş oldu. 200 dolarlık tokenim 160 dolara düşmüş.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Adamlar ilk haftayı geçirmeden airdroplarin yollamislar bugün. Bizede hodl a devam etmek düşer. Umarım pos cihazı projeleri olumlu sonuç verir
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pundi X Türkiye resmi Twitter hesabı açıldı arkadaşlar
https://twitter.com/PundiXLabs_tr
full member
Activity: 420
Merit: 100
Pos cihazları test ürünü olarak piyasaya sürülüyor. Beta sürümden tam sürüme geçip yaygınlaşması için daha vakit lazım. Piyasada kripto varlıklar kabul edildikçe Pundi X daha önemli hale gelecek.

2020 yılında sanırım avrupada özellikle ingilterede başlayacakmış kullanımı. 1.5 yıl gibi bi süre var bu sanırım "hold" demeye gerek yok sanırım
legendary
Pos cihazları test ürünü olarak piyasaya sürülüyor. Beta sürümden tam sürüme geçip yaygınlaşması için daha vakit lazım. Piyasada kripto varlıklar kabul edildikçe Pundi X daha önemli hale gelecek.
full member
Activity: 602
Merit: 118
First 500 units of XPOS will start rolling off from test production line. Kudos to many people behind the team to make it happen. Mass production is happening soon. Sharing behind-the-scene footage. Yes, the journey has begun! #pundix #npxs #NPXSXEM #blockchain #cryptocurrency

https://twitter.com/zibin/status/1003542065953718273
Adamlar harbiden çalışıyor. Bu tarz durumları görünce üzülüyorum. Biz sakız orucu bozar mı ya da duble yollar ile uğraşırken . Böyle giderse bu çekik gozluler uzaya yol yapacak. Bizim insanımız bir işe giriştigi zaman önce işin ückagidini öğreniyor. Darısı bizim başımıza diyelim. Bu arada ekip çalışma ta devam ediyor. Biz de hold a devam edelim.
legendary
First 500 units of XPOS will start rolling off from test production line. Kudos to many people behind the team to make it happen. Mass production is happening soon. Sharing behind-the-scene footage. Yes, the journey has begun! #pundix #npxs #NPXSXEM #blockchain #cryptocurrency

https://twitter.com/zibin/status/1003542065953718273
legendary
arkadaşlar newde duran tutar kadar heray %7 mi veriyorlar otomatik? birde kaç yıl veriyorlar.
Ico'dan sonraki ilk 12 ay %7 sonraki 24 ay düşüyor. Toplamda 3 yıl verilecek yani. İlk 4 ay aldık sanırım tam hatırlamıyorum bu ay 5. yi alacak olabiliriz. Tam emin olmamakla beraber durum bu şekilde.
member
Activity: 532
Merit: 12

arkadaşlar newde duran tutar kadar heray %7 mi veriyorlar otomatik? birde kaç yıl veriyorlar.

2018 yılının sonuna kadar  aylık %7.3 2019 yılından,  yıl  sonuna kadar %2 küsür 2020 yılında daha da düşük bir yüzde şuan için hatırlayamadım. her ayın ilk haftasında cüzdanda tutarsan yolluyorlar. geriye 31 ay kaldı galiba yanılmıyorsam. geçen ayın airdrobu daha gelmedi. eli kulağındadır sanırsam. yakın zamanda gelir.

member
Activity: 294
Merit: 10
Marketin kotu bir doneminde ICO su gerceklestigi icin yatirim yapmamistim ancak Bounty si gercekten de bekledigimden iyi getiri yapti. Ileride kullanimda olabilme ihtimali var gercekten ancak fiyatinin cok ucuk rakamlara gelmesi zor gibi. Son zaman $0.01 civarinda oturmus gibi gorunuyor. Portfoyde bulundurmakta fayda var.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
member
Activity: 1106
Merit: 25
her ay airdropla token gönderiyorlardı. bu ay tokenler gelmedi. ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

Hocam bismillah. Bu ne acele. Her ayın ilk haftası gönderiliyor. Sonuçta bugün ay daha 3 . Geçen sefer 2 sinde gönderdiler. Bu ay 7 sinde gelse ne olur. Acele etmeye gerek yok. Geç olsun güç olmasın. Sen şimdi gelince de hemen yükselsin uçuşun gitsin dersin
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ekibe güvenmeniz gerekir.Ekip iyi bir strateji uyguluyor.Geçen ay ayın 2.de gelmişti.Bu ay biraz daha bekleyecek gibiyiz.Tahminim Bit z borsasına girmesi bekleniyor.Borsaya girdikten sonra dağıtılabilir.Fiyatın aşağı sarkmaması için ekip stratejik adımlar izliyor.Beklemekte fayda var.
legendary
her ay airdropla token gönderiyorlardı. bu ay tokenler gelmedi. ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
"Her ay gönderiliyordu" dediğinize göre her ay kaç gün içinde gönderildiğini de bilmeniz lazım. İLk hafta içinde geliyor ne bu acele?
Pages:
Jump to: