Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 2. (Read 23317 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Aynen piyasa böyle iken yükselmesi de zor gözüküyor.Artık bundan sonra projenin başarısına bağlı Pundix'in yükselmesi.Proje ne kadar ilerlerse Pundix o kadar yol kateder.Boğa geldiğinde o zaman göreceğiz hangi coin iş yapıyor hangisi yapmıyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Uzuuuuun zamandır başlığa güncelleme atmıyordum, yazalım.

Pundi X (NPXS)
$0,000649 USD (-13,32%)
0,00000009 BTC (-5,36%)
0,00000269 ETH (-5,75%)

Maalesef Pundi X bu süreçte aşırı düştü gördüğünüz üzere.
Yeni FX token süreci, swap'lar vs bir sürü olay oldu ama yazmaya üşeniyorum doğrusu.
Pre sale'den aldığım miktarın büyük bir kısmını yüksek fiyatlardan sattım, elimde son küçük bir miktar var o da tam uzun dönem olduğu için dokunmuyorum. Bekliyoruz...
legendary
Pundi X bugün Bittrex'e eklendi ama henüz işleme açılmadı. Yakında işlemler başlar.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Şu piyasa koşullarında pundi zaten neredeyse imkansızı başardı demek yanlış olmaz bence. Kendine güzel bir yer edindi. Eth bile şu an can çekişirken bu şartlarda pundi x’ten fazla bir şey beklememek lazım. Piyasa toparladığında belli olur neyin ne olduğu anca artık.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
En son noktada ne olacak nereye varacaklar kestiremiyorum ancak Pundi X şimdiye kadar insanlarda heyecan ve güzel bir beklenti yarattı. Yatırımcısı olsun, ilgiyle takip edenler olsun birçok kişide güven oluşturan bir ekip var projenin ardında.
full member
Activity: 420
Merit: 100
arkadaslar airdroplar gönderildi mi peki ? benim eth cüzdanımda  ufak bi miktar vardı (idex ile bağlantılı ama idex hesabında değil) satış emri falan da vermemiştim ama hala airdrop gelmedi ? sizde durum nedir?
full member
Activity: 350
Merit: 106
piyasada güven veren projelerden olduğunu düşünüyorum pundixin ekip çalışkan aktif zamanında bountysinden bi miktar gelmişti fiyatı biraz yükselince güzel kazandırmıştı o dönem.şuanda ise diğer tokenler gibi hali içler acısı tabi.çevremde de yatırım yapıp şuanda zararda olan insanlar var inşallah eski seviyesine gelir tekrar
member
Activity: 532
Merit: 22
Dün açıklanacak denilen haber gelmedi galiba. Dün biraz biraz yükseliş vardı bugün baktım tekrar düşüş yaşamış. Uzun vade de iş yapabilecek bir token. En azından icraatları var . Projeleri çalışıyor
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
pundix sevdiğim projelerden biri en azından ortaya bir ürün koymaları ve reel hayatta kullandırması diğer coinlere göre daha güvenilir olmasını sağlıyor fiyatı çok yükselmişti ama son düşüşten oda nasibini aldı tabiki elimde 1 milyon kadar var uzun vadeli bekletiyorum her ay airdropta geliyor zaten.piyasa düzlüğe çıkarsa sağlam kazandıracağını düşünüyorum
member
Biraz daha fiyatı gevşeyebilir.Bitcoin kafa üstü düşerken hiçbir altcoin direnemiyor.Düştükçe kademeli alınabilir.İlerisi için uzun vade güzel yerlere geleceğini umuyorum.Takip etmekte yarar var.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Fiyatı yerlerdeyken 100k falan almak lazım en azından.
legendary
Umarım yarın ki haber mal kitleme ile sonuçlanmaz eğer öyle bir şey olursa ciddi kırılım olur ve artık güven kalmaz bundan sonra çöküş yer her seferinde.

galiba öyle birşey olacak gibi gözüküyo içimden bir ses yani öyle diyo bakalım sağlam birşey çıkarsa o zaman pundix izle ne şovlar yapacak
Haberi ben de merak ediyorum bakalım ne çıkacak altından.
full member
Activity: 602
Merit: 118
İyi bir haber aciklasalar bile BTC nin bu hareketinden dolayı haber pek işe yaramayabilir. Eğer kendi zincirine geçerse pundix için çok iyi olur.
newbie
Activity: 110
Merit: 0
Bu  Pundi X NEM ne oluyor arkadaşlar XEM tabanına mı taşınıyor coin npxs ile alakası yok çünkü total supplyı falan farklı , biri açıklarsa benim gibi merak edenler için güzel olur
member
Stellar da bugün 7 ağustos tarihinde Pundix ile ortaklık anlaşması yaptığını twitter sayfasından duyurdu.Aylık airdrop olayınında yakında değişeceğini ekip bilgisini verdi.Kendi blok zincirine geçtiklerinde tahminim tuttukları gün bazında verecekler.Erc20 tokeninde günlük verme imkanı olmadığı için kendi blok zincirini oluşturmak en mantıklısı.Hacklenen tokenlerde bu şekilde devre dışı kalacak kendi blok zincirinde.Bir çok haberler bekliyor bizi.Bugün açıklanacak haberlerle.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
PundiX başından beridir takip ettiğim ve güvendiğim coinlerden biri iken, hacklenme olayları yeni borsalara girişi, anlaşmaları felan derken bin türlü dert ile uğraşan ve belini doğrultamayan bir coin haline geldi. Keza bunda her ay yapılan %7 lik airdropda var. Bu zaten başlı başına anlamsız hale geldi. Coini ortalık malına çeviren aylık airdrop olayı bence acilen kaldırılmalı. Bir de media ekibi elinde aynı pos durmadan şuraya verdik buraya yüklü girdik tarzında şişirme haberler yapmasalar olur. Tamam proje güzelde sosyal medyadaki gazlamalarla reeldeki hareketler arasında dağlar kadar fark var. Umarım ben yanılırım ama yatırımcıyı üzecek gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Açıkcası Pundi X benim umutlu olduğum elimde tuttuğum altcoinlerden biri eğer istediklerini gerçekleştirmeyi başarırlarsa bu fiyattan alan hemen hemen herkes ilerde zengin olacaktır. Grin
member
Siz hala ne ile karşı karşıya olduğunuzun farkında değilsiniz.Pundix bir devrimi gerçekleştiriyor kripto piyasasında.Pos makinaları ile artık borsa bu cihazlarda olacak.Ayrıca bir çok cafeler de ve perakende mağazacılıkta da kullanılacak.Şu an 5 bin tane pos'un dağıtımı yapıldı.Karşınızda reel bir ürün var.Bu fiyatlarda kalmayacağı muhakkak.Sabreden kazanır.
Haber olunca şöyle olur böyle olur gibi afaki şeyler bu coinde olmaz.Şu anki çıkışı normal çıkış.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Umarım yarın ki haber mal kitleme ile sonuçlanmaz eğer öyle bir şey olursa ciddi kırılım olur ve artık güven kalmaz bundan sonra çöküş yer her seferinde.

galiba öyle birşey olacak gibi gözüküyo içimden bir ses yani öyle diyo bakalım sağlam birşey çıkarsa o zaman pundix izle ne şovlar yapacak
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Pages:
Jump to: