Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 5. (Read 23317 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Btc düşüyor btc düştükçe her şey gibi Npxs de düşüyor. Sonumuz nereye gidecek bakalım Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 102
son zamanlar da binance e giren coinler dump yiyor. o şansızlardan biride benim pundi x i 2x patlar diye beklerken. tam tersi 2x düştü. sabrediyoruz şimdilik bakalım ne olur zamanla göreceğiz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
tam bir pump/dump coini. güzel marketing yaptılar ceblerinde de nakit vardı onla piyasadan da topladılar(icoya kendi kendilerine parada atmıslardır ıcoyu yukseltmek icin) şimdi oha cok ucuz diyenlere pompalıyorlar
buyback yapıcaz diyip fiyatı pumplamışlardı sonra 0.003 ten alıcaz falan alıcaz demişlerdi o pumpla 5 oldu Smiley ondan sonra koptu gitti
member
Activity: 1106
Merit: 25
Böyle bir şey olacağı belliydi. Zaten son günlerde fiyat yükseliyor iken cuzdanda tutanlar cüzdan kilitli olduğu için satım yapamadılar. Binance açılınca çoğu sattı. Özellikle 200 milyon dolarlık cüzdan komple boşalttı galiba. Sabredenlerle iyi kazanç elde edebilir bence.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
tam bir pump/dump coini. güzel marketing yaptılar ceblerinde de nakit vardı onla piyasadan da topladılar(icoya kendi kendilerine parada atmıslardır ıcoyu yukseltmek icin) şimdi oha cok ucuz diyenlere pompalıyorlar
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
binance borsasına girmek kötü piyasa zamanına denk geldiği için fiyatta pump etkisi yaratamadı, iyi bir pazar varken girseydi x5 yapabilir bizi zengin edebilirdi. pundix yatırımına ve holda devam airdrop yaklaşıyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Pump bekleyen çoktu. Ben düşüş bekliyordum az çok. Ama bu düşüş önemli değil. 500 sat bekleyenler bir anda yükselecek diyenler malesef hayal görüyor. Bu piyasada bile pundi halen x13 kazandırmış bi proje. 100 sat'tan alıp 150'yi görüp 120'ye düşünce üzülüyor millet...

Benim arkadaşım dün bana kafayı yedirdi. Açılınca x10 yapar mı yukarı doğru fitil atarmi dedi bana. Yok dedim devenin bale pabucu. Bana bcn örneğini verdi. Onun gibi olmaz mı dedi. Sabah saat 5 te kalkıp satış yapmak istemiş. Bı ara 300 u görünce tirsmis. Her şeyin başı sabır.
X10 maşallah.
500 sat bekleyenlere kızıyordum 150 sat bekliyormuş arkadaşın Smiley

Son zamanlarda binance'a giren her şey dumplanıyor. Pundi'de bir de balina etkisi var. Düşeceği belliydi. Gönül ister yükselsin ama olmuyor işte.
dostum bunu ben 5 sayfadır söylüyorum ama kimse dinlemiyor.10x düşenler var yahu binance e girip.Pundi yi kötülemek için söylemiyorum pundix şuan en iyi projelerde ilk 3 tedir sadece binance e girdi diye pump beklentisine girmeyin diyordum.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
yeni borsa çok yaramadı, binance ye girmeden önce daha özgür davranıyordu. umalım da yatırımcılarına hayal kırıklığı olmasın.
legendary
Binance girişinden beri düşüşe devam ediyor beklendiği üzere. Son zamanlarda binance doğru düzgün hayır etmedi hiç bi projeye. Piyasanın ve btc'nin üstündeki karamsarlığın da etkisi çok tabi bunda.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Pundi'ye yatırım yapmak için beklemek lazım ico'dan girenler zaten 20x yaptı bu zamana kadar iyi hype yaptı, bugün binance'de listelende satış emirleri tepelere örülmüş girmek için acele etmeyin derim.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
kaç gündür yazıyorum burada ve telegram kanalında dıkkatlı olun şu ana kadar almayanlar almasın ıdexten dıye, fıyat zaten yuksek bınanceye gırınce dumplanır dıyordum, ıcodan gırenler yada ıdexte ucuzken alanlar yanı kaarda olanlar bekleyecek ancak son gunlerde duyanlar gırmesın sakın dedım, sonuc bellı %50 zarar son gunlerde alanlar, daha da düşer o,
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Valume zaten inanılmaz yerlere gelmiş. 25milyon usd. Alan varki satıyorlar adamlarda haklı
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Sonuç da her coin veya token düşüşü tadacaktır arkadaşlar . Projeye güvenirseniz düşüşe yakalandıysanız tutmaya benim gibi devam edersiniz .
full member
Activity: 602
Merit: 118
Benim korktuğum durum buydu . 200 milyon dolarlık alım yapan kişi elbette hacimli borsa bekliyordu. O da binance zaten. Şimdi buradan duvarda orer herşeyi yapar. Sabredecegiz başka caremiz yok. Umarım satış baskısını kaldırır ve alttan topladığı pundi leri yukarı doğru götürür.
member
Activity: 490
Merit: 16
Vay be epey düşmüş Pundi normalde binance olumlu etki yapmasını beklerdim ama burada işler tersine Dönmüş sanırım neyse geçmiş olsun şimdiden arkadaşlara umarım zararda olanlar en yakın zamanda telafi eder zararlarını
full member
Activity: 672
Merit: 110
adamlar 200 200 btc satıs koyuyorlar amk paraya bak mıllette.bınance olmasa dump yemıycektı satmıyorlardı
legendary
Pump bekleyen çoktu. Ben düşüş bekliyordum az çok. Ama bu düşüş önemli değil. 500 sat bekleyenler bir anda yükselecek diyenler malesef hayal görüyor. Bu piyasada bile pundi halen x13 kazandırmış bi proje. 100 sat'tan alıp 150'yi görüp 120'ye düşünce üzülüyor millet...

Benim arkadaşım dün bana kafayı yedirdi. Açılınca x10 yapar mı yukarı doğru fitil atarmi dedi bana. Yok dedim devenin bale pabucu. Bana bcn örneğini verdi. Onun gibi olmaz mı dedi. Sabah saat 5 te kalkıp satış yapmak istemiş. Bı ara 300 u görünce tirsmis. Her şeyin başı sabır.
X10 maşallah.
500 sat bekleyenlere kızıyordum 150 sat bekliyormuş arkadaşın Smiley

Son zamanlarda binance'a giren her şey dumplanıyor. Pundi'de bir de balina etkisi var. Düşeceği belliydi. Gönül ister yükselsin ama olmuyor işte.
full member
Activity: 602
Merit: 118

legendary
full member
Activity: 420
Merit: 105
Pump beklerken dump geldi . Gece satış yapsam karım daha fazla olacaktı. Gece yeni ortaklık anlaşmaları falan yapmışlar. Ortalık bir durulsun artış olacaktır diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: