Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 3. (Read 23317 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Pundix bugün güzel bir yükseliş yakaladı.Yarın 8 ağustos günü açıklama yapacaklarını duyurdular.Altyapı kendi blok zincirlerini oluşturmak gibi ipucu şeyleri söylediler.Şu an güzel gidiyor.Yükselişleri sağlıklı ilerliyor.5 bin pos dağıtımından elde edecekleri gelirle ağustos sonu 500 milyona yakın pundix alarak kilitleyeceklerini duyurmuşlardı.Ekip çalışıyor birde fiyata yansımasını görelim.
member
Activity: 742
Merit: 19
Swap eylül'e kadar süreceği için artış olması normal.Pundix şu an alım için güzel seviyelerde.Tabi piyasanın böyle kötü bir döneminde pek fazla bir beklentiye girmek kısa vade için zor.Altcoinlerin geneli çökmüş vaziyette.Eylül'e kadar piyasa toparlarsa iyidir artışların eylül'den sonra geleceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Bugün Pundix grubunda airdroptan sonra fazla görünen 2.6 milyar npxs tokenin kaynağı tartışıldı. Total supply sayısında olmaması gereken token miktarı nedeniyle Pundix fiyatı tekrar düştü. Pundix eski günlerini arıyor.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
benim valla pundixden beklentim çok yüksekti, ama beklentilerimi karşılayamadı, bana kalırsa piyasanın genel düşüşü buna sebep oldu
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Böyle giderse 0.000001 satoshi olacak Smiley Dibinde dibini görüyor her gün enteresan..
full member
Activity: 406
Merit: 158
Pundixten 10 kat daha bekleyenler vardı, btc herşey çökerken 15 20 kat para kazanmışlar hala 10 kat daha bekliyorlardı buyrun size 10 kat, fomo nedir herkes tekrar öğrenmiş oldu.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ekip her gün anlaşma yapıyor en son xvg ile anlaşma yaptılar ama düşüşü durduramıyorlar.Altcoin piyasası şu an çöküşte.Alan yok satan çok.Kar gördüğünde en güzeli kademeli satmak düşerse kademeli toplamak.Yoksa bir anda ne güzel kar ettim derken terste kalmak içten bile değil.
full member
Activity: 770
Merit: 103
pundiz proje olarak çok güzel. ekip çok fazla spekülasyon peşinde koşan bir ekipte değil. ben bountyden sonra gelenleri borsa bekleyerek satmamıştım. sonrasında gelen pump ta sattığım rakamı daha önceden hayal bile etmemiştim. proje tam anlamıyla canlıya alındığında daha güzel günleri olur. özellikle boğa sezonuna girersek en büyük prim yapacak tokenlerdan biri olarak görüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 12
Ben iki gun once dip diye aldim. Ama bunun dibinjnde dibi varmis. Ama cogu arkadas gibi yukseklerden almadim. O konuda sansliyim bir daha o fiyatlari yakinda gorecegimi sanmiuorum. Birieri fiyatlari cok guzdl manipule ediyorlar.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pundix ile tekrar öğrenmiş oldum çok aç gözlü almamak gerekiyor. x10 yaptıktan sonra daha da yükselir diye beklemek yerine çıkış yapıp başka tokenlere yatırım yapmak gerekiyor. İyi ki kardan zarar ettim de çok üzmedi beni.
Bunu yapabilmek mesele.
Be yükseldikçe kafamda belirlediğim miktarlardan sattım. En yüksek noktadan da sattım, yarısından da. Geri düşüp zarar etmesinden iyidir.
Elimdeki son kalan miktarı ise hodl'a çektim. 1-2 yıl bekleyecek acelesi yok.

Kar almayı bilmiyor insanlar. Ya da tepeden girince üzülüyorlar.
member
Activity: 574
Merit: 13
Ben aldığımdan beri sürekli düşüyor. 30sat a kadar geriledi. Satarsam yükselir kesin. Toplanıp zararımı karşılayın çıkayım ben en iyisi. Yoksa iyi gitmiyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Okadar uyardık bakın fomoya kapılmayın hos olmaz dıye, ınsanlar ısrarla tepeden gırmeye devam ettıler ustune sen ne anlarsın dıye konusup daha 5 10 kat daha yapıcagından bahsettıler, taa kı bunu soyledıklerı noktanın en tepeler oldugunu gorene kadar. Uzun vadede yolu daha cok var en basarılı projelerden bırı olcagına ınanıyorum, ama tum yolunu 1-2 ayda yurumesını beklemek yanlıstı ınsanlar yıne fomoya kapıldılar.
member
Activity: 322
Merit: 15
Pundix ile tekrar öğrenmiş oldum çok aç gözlü almamak gerekiyor. x10 yaptıktan sonra daha da yükselir diye beklemek yerine çıkış yapıp başka tokenlere yatırım yapmak gerekiyor. İyi ki kardan zarar ettim de çok üzmedi beni.
member
Activity: 462
Merit: 10
pundi de bir kaç ay önce güzel kazandırdı oda yalan oldu bitti. keza buna benzer dent var bu düşük satoshili tokenlar yaktı bizi bizi piyasada bombok her yan token doldu.
member
Activity: 336
Merit: 11
biraz pundix yatırımım vardı ama binanceden sonra büyük dump yedi. yemeye başlayınca da satmışım iyi ki satmışım. Yoksa hiç olacakmış elimdekiler.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Binance' ye gireceği kesinleşmeden önce satmıştım . Yeni almak için uygun fiyat olabilir .
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Beyler PundiX dağıtım dinamiklerini pek çok arkadaş hala bilmiyor görüyorum, 31 Temmuz'da (ve müteakip her ayın son günlerinde) snapshot alınıyor, yani o anda hesabınızda

ne kadar PundiX varsa (Binance dahil olmak üzere) kaydediliyor, o miktarın 7%'si sonraki ayın ortasında (14-15 gibi) hesabınıza geçiyor.
Binance artık satış emrinde olanlara airdrop vermeyeceğini söyledi. Satış emri girilmemiş olması lazım bilginize.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bir zamanlar iyi pump yemişti ama binanceye girince o da dump yedi. Sağlam bir proje belki de icraatı olan projelerden birisi. Uzakdoğu'da pos cihazlarini faaliyete geçiriyorlar yavaş yavaş . Toplam miktarı en büyük handikaplari bence
member
Activity: 462
Merit: 42
Pundix yatırımcısı değilim fakat ismini çokça duydugum bir poje belki lerde yatırıma girebilirim ama şimdilik beklemedeyim, gelecek için neler olabilir bilmiyorum... sizlere bol kazaçnlar.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Beyler PundiX dağıtım dinamiklerini pek çok arkadaş hala bilmiyor görüyorum, 31 Temmuz'da (ve müteakip her ayın son günlerinde) snapshot alınıyor, yani o anda hesabınızda

ne kadar PundiX varsa (Binance dahil olmak üzere) kaydediliyor, o miktarın 7%'si sonraki ayın ortasında (14-15 gibi) hesabınıza geçiyor.
Pages:
Jump to: