Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 7. (Read 23317 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
bu pundixte büyük hype var. her yerde pundix konusuluyor. Ne işe yarıyor bu coin biri bana anlatabilir mi? hayatımıza ne katacak?Gercekten bilmediğimden soruyorum.
https://www.google.com.tr/search?q=pundi+x+nedir&oq=pundi+x+nedir&aqs=chrome..69i57j69i60j69i61j69i60.3582j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

ödeme sistemi olarak bu kadar hypelanması normal değil. Çok güzel scam kokusu alıyorum. simdi burda bana cok cemkiren olur ama ben hiçbir yenilik yada özellik göremedim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Binance de listelenmesi için yatırımcılardan büyük destek geldi, bu da onu destekleyen ciddi bir topluluğa işaret ediyor. Umarım sonradan spekülatif hareketlerle yok olup gitmez güzel bir proje
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Binance ceosu twitterda tebrik etti attığı farktan dolayı yani kesin giriyor binance e hayırlı olsun ..
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
bu pundixte büyük hype var. her yerde pundix konusuluyor. Ne işe yarıyor bu coin biri bana anlatabilir mi? hayatımıza ne katacak?Gercekten bilmediğimden soruyorum.
https://www.google.com.tr/search?q=pundi+x+nedir&oq=pundi+x+nedir&aqs=chrome..69i57j69i60j69i61j69i60.3582j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Binance oylamasını ezici bir üstünlükle kazandı

https://i.hizliresim.com/aY0JRd.png

Haliyle fiyata yansıdı

$0,014024 USD (13,29%)
0,00000208 BTC (8,69%)
0,00002714 ETH (8,72%)
member
Activity: 294
Merit: 10
Binance e girdi girecek  denmesi yukseltiyor fiyatini. Binance girerse de once bir yukselis sonra da dusus olacaktir diye dusunuyorum. O yuzden Binance ye girer girmez elden cikartmakta fayda var bence. Sahsen ben oyle yapmayi planliyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Fiyat ne kadar gerçek ne kadar köpük göreceğiz, Ben fiyatın daha yukarılarda reelize olacağını düşünüyorum. Binance ye girmesi ile hack olayını nötralize etmeyi başardılar sayılır hatta fiyatı yukarı dahi çekiyorlar. Ekip gerçekten stratejik çalışıyor.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
20'sinde cüzdanlarn açılmasını bekliyoruz.Borsada tutanlar zaten alıp satabiliyorlar sıkıntı yok onlarda.tabi bu süreçte hem Bit Z hemde Binance borsalarının gelmesi ile birlikte satmak isteyenlerle almak isteyenler bu borsalarda buluşacak.Yeni pazarlar yeni yatırımcılar demektir.Bence ekip herşeyi nokta atışı yaparak coinin değerini arttırarak gidiyor.Daha güzel seviyelere gelecektir Pundi X.

20 sinde token transferleride açılacakmı ? Suandaki alış satışlar  tam doğru veriyi bize veremiyor.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bunu alacaktım ama daha sonra bazı konularda uyaranlar oldu almadım yakın zamanda.Umarım pişman olmam.
jr. member
Activity: 168
Bu dönemde yatırımcısının yüzünü güldüren tek token pundix oldu sanırım. Her ne kadar cüzdan kilitleri falan olsa da 20'sinde binanceye girmesiyle beraber cüzdanlarda açılacak diye haberler geçiyor.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
pundi x ismini duyunca aklıma gelen tek şey ponzi x oluyor, ama siz böyle dediğime bakmayın, güzel proje oldu, hatta ilk satan arkadaşlar bayağı bir pişmanlık içerisine girdi, muhtemelen daha iyi yerlere de gelecek.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
20'sinde cüzdanlarn açılmasını bekliyoruz.Borsada tutanlar zaten alıp satabiliyorlar sıkıntı yok onlarda.tabi bu süreçte hem Bit Z hemde Binance borsalarının gelmesi ile birlikte satmak isteyenlerle almak isteyenler bu borsalarda buluşacak.Yeni pazarlar yeni yatırımcılar demektir.Bence ekip herşeyi nokta atışı yaparak coinin değerini arttırarak gidiyor.Daha güzel seviyelere gelecektir Pundi X.
member
Activity: 322
Merit: 15
Binancede listelenecek az kaldı. Ya pundix'in ya da başka bir telegram grubunda 20 Haziranda kilitlerin açılacağını okudum. Bilmem ne kadar doğrudur 21'inde bir gönderim denerim. Olursa güncellerim mesajımı.
Binanceye girdikten sonra pump arkasından da dump gelecek olsa bile bu ekip bu zamana kadar gördüğüm bir ekip değil. Her sorunda hızlı çözüm üretiyorlar. Ellerindeki tokenin değerini arttırmak için bir çok yol geliştiriyorlar. Daha yolun başında her harikulade ciddi kazanç sağlayacaktır.
jr. member
Activity: 378
Binance da görünce oyumu verdim bakalım hadi hayırlısı...
full member
Activity: 420
Merit: 100
ben pundi x hacklenme olayı, transferlerin durdurulması ve arkasından binance oylamasının tamamen tezgah oldugunu düşünüyorum. bitwhite olanları düşünün, transferler durdurulmuştu fiyat 1 dolara yükselmişti, transferler açılınca fiyat epey 50de birine düştü.
pundi x elbette bitwhite gibi çöp değil ancak benzer hareketler yaşanabilir diye düşünüyorum

keza bir düşüş yaşandı da yine de güzel kâr bıraktı. Binance'a oylamasında  %41lik bir oy dilimini almış muhtemelen listenelecektir onun tezgah olduğunu düşünmüyorum ben. Zaten hakeden bir proje. hodl:)
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
ben pundi x hacklenme olayı, transferlerin durdurulması ve arkasından binance oylamasının tamamen tezgah oldugunu düşünüyorum. bitwhite olanları düşünün, transferler durdurulmuştu fiyat 1 dolara yükselmişti, transferler açılınca fiyat epey 50de birine düştü.
pundi x elbette bitwhite gibi çöp değil ancak benzer hareketler yaşanabilir diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Pundi X daha yolun başında.Şu an oylamada en yakın rakibine 2 kat fark artmış.Nasıl bir coin olduğunu  ve topluluğun gücünü görmek gerekir.Binancede güzel bir artış yakalayacaktır.Proje güzel, ekip hızlı ve çalışkan, topluluk güçlü.Ve airdrop vermesinden dolayı bir çoğu holdcu olduğundan fiyat olarak iyi tutunuyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
binanceye girince önce bir pump ardından bir dump gelecektir. fakat canlıya alınacak bir proje olduğundan ve sağlam bir ekibi olduğundan günden güne yükselecek ve şu an ki fiyatının çok çok üzerine gelecektir diye düşünüyorum. ben elimdekilerin hepsini daha önce elden çıkarmıştım. ama yine de riske girip tekrardan alım yapmayacağım.
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu an keriz silkeliyorlar.Binanceye girmesiyle büyük artışlara hazır olmak lazım.Pundi X artık büyük borsalardan birince Binance de olduğu zaman göreceğiz herkesi.Holda devam güzel bir fiyata gelene kadar.
Pages:
Jump to: