Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 4. (Read 23317 times)

member
Activity: 336
Merit: 12
Beyler birileri bugün çok fazla sayıda alım yapmaya devam ediyor. Ben bir miktar aldım. Belki daha fazla düşecek ama alım yapıp attım kenara.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
Pundi X güzel ve başarılı bulduğum bir koin ama şu sıralar biraz geride kaldı gibi
full member
Activity: 392
Merit: 100
Pundi'de bizim gibi ico'dan vs.. girenler güzel kazançlar elde etti fakat sonradan tepelerden falan girenler yine büyük hüsran yaşadılar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Para piyasalarının temel kuralıdır "düşen bıçak tutulmaz". Herkes btc'nin yükselmesini bekliyor ama yükselişin geleceği o yıl bu yıl değil. Gelecek yıl olur mu, o da kesin değil. Eylül ayında Fed'in dolarları piyasadan toplama planı var. Bu gerçekleştiğinde kimse yatırım yapmayacaktır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Binance airdropları her ayın 14 ünde yatıracak

Teşekkürler hocam. Eminim benim  gibi bilmeyen bir sürü kişi aydınlanmış oldu.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Binance airdropları her ayın 14 ünde yatıracak
member
Activity: 336
Merit: 11
Şuana kadar hala binanceye airdrop gelmedi galiba. Piyasa kötü olduğu için binanceye girip bakmıyorum bile. Hesabına pundix gelen oldu mu hiç?

Ben kontrol ettim de hala gelen giden yok. zaten 20'si gibi giriş yaparım. 27-28'ine kadar yine yükselir airdrop havasında. airdroptan gelecek %7'yi oradan alır çıkarım. 31'ine kadar beklersek %7 geliyor %20 gidiyor  Grin
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Şu an belki yatırım fırsatı olabilir ama dibin dibi olduğunu da unutmamak gerekiyor şu sıralar.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Şuana kadar hala binanceye airdrop gelmedi galiba. Piyasa kötü olduğu için binanceye girip bakmıyorum bile. Hesabına pundix gelen oldu mu hiç?
full member
Activity: 463
Merit: 107
Bu coinin hali ne olacak yahu, all in yaptık yanlış mı yaptık  Tongue
full member
Activity: 350
Merit: 110
Punzi X. Shitcoinlerin güzel kazandırabildiğinin kanıtı.
Wink
member
Activity: 364
Merit: 20
Pundix 3k gördüğünde satmak lazımdı hodl diye diye sürekli tutmak da biyerden sonra yanlış, kötü zamanda 10 15 kat kazanıldıysa bozmak başka projelere geçmek gerek, normalde ben de uzun vadeci olsam da pundix konusunda görüşüm bu şekilde.

3k'yi gördüğünde token transferi açık olsaydı gözünün yaşına bakmadan satardım da işte kilitler açıldı ben gönderinceye kadar 1.6 k ya kadar geriledi. Zaten kilit olmasaydı da büyük ihtimalle 3 e kadar çıkmazdı
full member
Activity: 378
Merit: 102
Pundix 3k gördüğünde satmak lazımdı hodl diye diye sürekli tutmak da biyerden sonra yanlış, kötü zamanda 10 15 kat kazanıldıysa bozmak başka projelere geçmek gerek, normalde ben de uzun vadeci olsam da pundix konusunda görüşüm bu şekilde.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
hotbitte fiyat yüksekken satayım diye hesap açtım deposit edemedim.idexe atayım dedim daha düşük olmasına rağmen orda satayım dedim yine yollayamadım.sonrada siktiredip cüzdanda beklesin dedim eth bazlı 21 den 13 e geriledi idexteki fiyat.hotbitte ise 32-33 seviyelerini görmüştü birkaç gün öncesine kadar.şimdi satmak için tekrar artmasını bekliyorum
biraz daha beklersin gibi geliyor baksana bitcoin yine düşüşlerde millet resmen şu sıralar elden altcoin çıkartma derdinde bitcoin daha ucuza düşerde 3-4 gün sonra altları tekrardan toplarız umudu ile.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
hotbitte fiyat yüksekken satayım diye hesap açtım deposit edemedim.idexe atayım dedim daha düşük olmasına rağmen orda satayım dedim yine yollayamadım.sonrada siktiredip cüzdanda beklesin dedim eth bazlı 21 den 13 e geriledi idexteki fiyat.hotbitte ise 32-33 seviyelerini görmüştü birkaç gün öncesine kadar.şimdi satmak için tekrar artmasını bekliyorum
sr. member
Umarım bir an önce biber salatalık tarlasına döner. Domatesin mevsimi Finike taraflarında bile bitti. BTC de bitmedi 😀😀😀
Valla dostum ben artık blockfolio yu sildim hiç bakmıyorum saat başı günlük bi coinmarkete girip totalcap e bakıp çıkıyorum yoksa her gün takip edilcek gibi malesef.Hep üzüntü hep üzüntü kahrolduk ya bu nedir böyle  Grin
member
Activity: 1106
Merit: 25
Umarım bir an önce biber salatalık tarlasına döner. Domatesin mevsimi Finike taraflarında bile bitti. BTC de bitmedi 😀😀😀
sr. member
Btc düşüyor btc düştükçe her şey gibi Npxs de düşüyor. Sonumuz nereye gidecek bakalım Smiley
valla bitcoin durur diyorduk düşmesi geçenki yukarı çıkıştan sonra şimdi yine başladı ve herşey etkileniyor yine domates tarlası oldu tahta
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bitcoinin düşüşü durmalı ku diğer coinlerde kendine gelsin. Bitcoin düşerken coinlerden fazla yükseliş beklemeyin
Pages:
Jump to: