Pages:
Author

Topic: Rahat Olun - page 2. (Read 1888 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
October 11, 2018, 05:12:04 PM
Bu başlığı bu donanımda olan bir insan ve bilgisine güvendiğim bir insan açtığı için mutluyum çünkü güveniyorum. Hergun daha iyiye gitmesini bekliyorum piyasanan umarım hakettiği değerlere tekrar gelebilir
newbie
Activity: 167
Merit: 0
October 06, 2018, 10:51:59 AM
Kısa süre içerisinde birşey beklemek zor bitcoin'de olanlar sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama altcoin olanlar için bence yavaştan satmaya başlayın arkadaşlar her geçen gün daha kötüye düşüyor meret 6 btc olan geçen ay ki portföy 3 btc düştü gerisini siz düşünün.
full member
Activity: 301
Merit: 100
October 06, 2018, 10:18:50 AM
Söyledikleriniz çok doğru. Öncelikle blockchain teknolojisine güvenmek lazım ve onunla beraber gelen kripto paralara. Bu bir devrim ve çok yakın bir zaman hayatın her anında kullanacağımızı düşünüyorum o yüzden bende rahatım.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 06, 2018, 09:18:49 AM
Uzmanlara göre de kripto para yaratılış amacını dışına çıkarak popüler para kazanma amacına dönüştü. Blok zincir mevcut dünya ekonomi sistemine alternatif olarak yaratıldı. Bugün ödeme, transfer amacı geride yatırım amacı ön planda.
Tabii ki de öyle oldu aslında. İnternetin çıkışında da birçok proje çıktı mesela wikipedia sadece insanlar bilgilensin diye mi çıktı ya da google insanlar aradıklarını bulabilsinler diye mi çıktı paypal insanlar daha rahat ödeme yapsınlar diye mi çıktı. Herkes para kazanmanın peşinde blockchain de öyle olacak ve erken davrananlar zengin oldu hala da erken bence şu aralar davrananlar da zengin olacak.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
October 06, 2018, 09:09:23 AM
benim sülalem aşırı derecede rahat. kısa vadede herhangi bir geri dönüş beklentisinde olmadığım için çok da stres yapmıyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
October 06, 2018, 04:20:22 AM
Uzmanlara göre de kripto para yaratılış amacını dışına çıkarak popüler para kazanma amacına dönüştü. Blok zincir mevcut dünya ekonomi sistemine alternatif olarak yaratıldı. Bugün ödeme, transfer amacı geride yatırım amacı ön planda.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
October 06, 2018, 02:40:27 AM
Kripto paralar insanları zengin etmek için yaratılmamasına rağmen bir çok kişiyi ya zengin etti yada fakir. 2009 dan bu yana sabır etmeyi bilip sacma sapan projelere yatırım yapmamış birazda sanslı herkez kazandı. Bence yıne aynı senaryo tekrarlanacak.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
October 06, 2018, 02:36:17 AM
2020 yılına dair umutlar çoğunluğun paylaştığı hal. Bende %51 saldırısı ihtimalini önemsemiyorum. dünya global geçerliliği olan dijital para dönemine geçiyor, büyük resim önümüzde duruyor.
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 01, 2018, 07:09:27 AM
%51 saçmalağına dediğiniz kimsenin kalkışacağını düşünmüyorum. Bitcoin ve blockchainin zaten birlikte yükseldiğini biliyoruz blockchain giderek heryerde kullanılmaya başlanacak. Bu da bitcoinin de orada olması demek. En azından bilinirlik açısından. Ben çok rahatım 4 gözle ve aşırı merakla 2020yi bekliyorum
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 01, 2018, 06:43:31 AM
bütün parayı litecoin gibi bişeye gömdüyseniz ya da xrp ltc türevi şeylere bölüştürdüyseniz işiniz zor valla.. kimse kimsenin zengin olmasını istemediği bir sistemde yaşadığımız için kafasını kullanan aradan sıyrılacak sadece bana göre
sr. member
Activity: 518
September 30, 2018, 02:38:32 PM
Bugüne kadar rahat olmaya çalışıyordum ama sanırım artık hiç sabrım kalmadı ya. Ne olacak bilmiyorum. Her şeyin en iyi tarafını görmeye çalışsam bile son birkaç günde sinirden cinnet geçirecek gibi oluyorum.
full member
Activity: 462
September 30, 2018, 02:16:02 PM
Genel anlamda kripto para piyasasi özellikle de bitcoin uzun vadede  yatırımcısına her zaman kazandırmıştır. o yüzden sabır edip tekrar yükseleceği günleri beklemek lazım Arkadaşın da dediği gibi panik yok rahat olun
full member
Activity: 630
Merit: 102
September 30, 2018, 01:39:24 PM
Zaten bizden rahatı yok ki  Grin erittik cüzdanları koy beriye gitsin modundayız. Boğa sezonu gelse benim gibiler sermayemi geri topladım diye sevinecek  Smiley ha imzalardan topladıklarımız biraz para ederse en azından emeklerimize değer
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
September 30, 2018, 12:41:52 PM
kesinlikle katılıyorum biraz salıp rahatlaması gerekiyor insanların. ama tabii ki büyük yatırım yapanların psikolojisini dizginlemek çok da kolay değildir.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
September 30, 2018, 12:21:25 PM
Stres içinde kalarak, karamsar bir ruh hali içinde sağlıklı kararlar almak pekte mümkün olamayacağına göre, öncelikle rahat olmaya çalışmak hepimize faydalı olacaktır. Sonrasında cüzdandaki zararları gidermek için maliyeti düşürme konusunda çalışılmalı.
full member
Activity: 742
Merit: 112
September 30, 2018, 12:08:43 PM
Düşükken yatırım yapanlar karını zaten çıkartmıştır. Dolayısıyla onlar için sorun yok. Zararı büyük olanlar için hiçte rahat bir durum değil açıkçası.

kesinlikle. 16000-20000 dolardan bitcoin alan birisi için rahat bir durum yok. adam her gün kan ağlıyor belki. borç para, kredi ile aldıysa yandı zaten.

rahat olanlar ralli başladığında diplerden yakalayıp sağlam holdcu olanlar. ya da ralli yapan bitcoin, altcoinin kazançlı miningini yapanlar. veyahut bountyler hareketlendiğinde bu işlere yüklenenler.
sr. member
Activity: 462
CAT.EX Exchange
September 30, 2018, 12:03:42 PM
En uzun sabrı gösterenlerin en büyük paraları göstereceği bir piyasa var tabi ki doğru yatırım zamanı ve doğru kripto para birimlerini seçerek bu gerçekleşecektir. Stresi daha az yaşamak gerektiğine katılırım.
member
Activity: 532
Merit: 29
September 30, 2018, 09:13:16 AM
Rahatlık önemli. Bitcoin yine yükselecektir fakat bu süreç artık daha uzun bir zamana yayılmış şekilde işleyecek şahsi kanaatimce.

Geçen seferki 19-20 bin dolar seviyelerine kimse ne olduğunu anlamadan çıktık ve sonrasında düşüş kaçınılmaz olarak gerçekleşti. Önümüzde daha ayakları yere basan şekilde bir yükseliş trendi olursa yüksekten düşme riskinin verdiği zarar daha da azalır. Bununla beraber kripto paralar, bir şekilde insanların hayatına entegre olacaktır. Bu aslında rahat olmak için düşünülmesi gereken en önemli özellik.
member
Activity: 504
Merit: 12
September 30, 2018, 09:08:37 AM
bu deyişlerinize kısmen katılıyorum bazen çok zarar edebiliriz ama asla batmayız bu piyasada sağlam yatırımcıların varlığı bile yeter.
full member
Activity: 392
Merit: 103
September 30, 2018, 05:30:48 AM
Piyasayı bu hallere düşürüp bize bunları unutturmaya ve önyargılı olmaya zorluyorlar ama başaramayacaklar, bunlar hep dış güçler  Grin şaka bir yana her zaman blockchainin dünyayı değiştireceğine inandım ve inanmaya devam edeceğim.
Pages:
Jump to: