Pages:
Author

Topic: Rahat Olun - page 3. (Read 1888 times)

member
Activity: 476
Merit: 12
September 30, 2018, 05:04:36 AM
en son %51 olayıyla bitcoincashi aldılar aşağı. aynı şey ethereum ve bitcoin için özellikle bitcoin için çok çok zor. ama diğer projeler için aynı şeyi söylemek çok zor. yani birileri gözünü karartıp teker teker indirmek isterse büyük bir güvensizlik ortamı başgösterir.
member
Activity: 168
Merit: 10
September 30, 2018, 04:50:26 AM
Teşekkürler ben de senin gibi düşünüyorum. Sonuçta dijitalleşme çağı yeni başladı. Bu çağların başındayken dijital bir somut örnek olan kripto paralar ve blockchain teknolojisinin son bulacağına inanmıyorum.
member
Activity: 546
September 30, 2018, 04:21:44 AM
şu anda 6400 dolarda geziniyor. tutun ki bitcoin için çok agresif düşüş 2 senede tamamlandı. atıyorum 1000 dolara gelecek.

ne yaparsın 6400 dolardan sermayenin %'5'i ile aldın.
5000 dolardan %5'i ile
4000 dolardan %10'u

böyle böyle

1000 dolardan %40'ı

böyle böyle yaparak maliyet azaltılabilir. ama tek yerden satın alıyorsan, zararı da sınırlayıp zamanında çıkmasını bilmelisin.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
September 29, 2018, 06:15:29 PM
Çok güzel bir paylaşım çok! Bitcoinin en iyi özelliklerini biliyorsak, buna güveniyorsak ve panik satışı yapmıyorsak tabi ki rahat olabiliriz. Dikkat edilecek temel şeyler çok basit ve herkesin bildiği şeyler aslında. Zaman geçtikçe daha sağlam olacak bir şeyden bahsediyoruz. Vade uzun sürebilir ama buna rağmen bitcoinden yana içi rahat olan insanlardan biriyim, ben gemide yerimi aldıktan sonra yoldaki zorluklar çok mühim değil. Hepsi aşılır. Yeter ki insanın içinde inanç olsun. O yüzden bir şeye yatırım yapmadan önce kendinizi iyice sorgulayın. Yalnızca zengin olma hayaliyle bu yola girenlerin hepsi 24/7 isyan ediyor.
member
Activity: 448
September 29, 2018, 04:43:36 PM
Sayıyoruz özelliklerini paniklemiyoruz rahat oluyoruz bekliyoruz her şeyi yapmaya çalışıyoruz ama nereye kadar be hocam daha dayanacak gücüm kalmadı piyasanın 800 küsür milyar dolar olduğunu gördüm ben ne zaman o fiyatlara gelicek tekrar buralar
full member
Activity: 406
Merit: 102
September 29, 2018, 03:02:59 PM
Her şeyin yükselecegini eski halıne dönecegını bende bılıyorum ama işte nezaman olacak bu olay 1 ay sonramı 1 yıl mı 12 bin dolar zararda olunca insan
full member
Activity: 630
August 25, 2018, 05:39:17 PM
Zaten rahat ola ola gevşedik iyice  Grin satsam satamam alsam alamam öyle kaldık hodl bekletiyoruz. Yapacak bir şey yok ama umutluyuz bakalım 2019 ilk çeyreğini bekliyorrum
sr. member
Activity: 392
August 25, 2018, 05:30:47 PM
Gerçektende para kaybetmekten daha kötüsü insana koyan bu yaşanan panik ve karamsarlık havası. Umut dolu bir cümleye rastlamak bile dayanma gücümüzü artırıyor.
member
Activity: 518
August 25, 2018, 02:49:03 PM
Düşükken yatırım yapanlar karını zaten çıkartmıştır. Dolayısıyla onlar için sorun yok. Zararı büyük olanlar için hiçte rahat bir durum değil açıkçası.
full member
Activity: 616
Merit: 100
August 25, 2018, 02:39:40 PM
Kripto para piyasasını bilenler zaten rahat. İş bilmeyenlerde yüksekken yatırım yapıp düştüğünde zarar edenler ne yapacaklarını bilemediklerinden panik içindeler.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
August 25, 2018, 02:25:46 PM
Herkes rahat zaten hatta cok rahat oyuzden piyasa dusuyor biraz yeni kisilerin girmesi lazim her fiyattan alim yapan.
full member
Activity: 518
simply getting the job done
August 25, 2018, 02:23:30 PM
üzerimde 7 tane icra var, çok rahatım, o kadar rahatım ki uçarım korkusuyla kendimi ayağımdan koltuğun ayağına bağladım, bounty dediler amele gibi çalıştık tırt, mining tırt, trade tırt, yapılan işlerin alayı tırt zaten piyasada.
sr. member
Merit: 257
August 25, 2018, 02:19:39 PM
Şahsen rahatım uygun zamanlarda ana paramı ve epeyce bir kârımı aldım cebime koydum. Geri kalanlarınsa zaman içinde güzel seviyelere geleceğini tahmin ediyorum.
jr. member
Merit: 2
August 25, 2018, 12:40:10 PM
Bu piyasada gerçekten iş yapan kullanılan coin sayısı çok az onu kullananlarda haberdar olanlarlarda daha az.Düzgün kullanım olmazsa yok olmaya mahkumdur fakat bir gün bir şeyler değişecek diye umut ediyorum bende.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 25, 2018, 11:50:24 AM
Bu kadar çabuk bozulup tekrar düzeldi hissi verebilen bir fiyat politikası olan üründe nasıl olur da rahat olabiliriz. Birisi bunu tam olarak açıklayabilir mi?

Bu piyasa manipülasyona açık ve stabil değil. İşte bu yüzden 100 $ yatırdığınız bir token size 10.000 $ kazandırabiliyor. Eğer burası da tamamen diğer borsaların olduğu gibi regülasyona tabi ve stabil olursa, %10 kazanmak büyük başarı olur. İşte vermeniz gereken kadar bu aslında; kalıp yok olmayı göze alarak savaşırsınız ya da bu piyasa çok oynak diyerek satıp gidebilirsiniz.

İşin özü; ne kadar ekmek, o kadar köfte! Hem zarar etmeyeyim, hem çok kazanayım olamaz.
full member
August 25, 2018, 11:37:08 AM
Bu kadar çabuk bozulup tekrar düzeldi hissi verebilen bir fiyat politikası olan üründe nasıl olur da rahat olabiliriz. Birisi bunu tam olarak açıklayabilir mi?
sr. member
Activity: 478
August 25, 2018, 07:09:42 AM
Hocam ortamdaki panik havası ve sürekli karamsar düşüncelerden sıkıldık gerçekten. Tamam olumlu güzel bir haber yok ama negatif konuştukça herkes birbirinin hevesini kaçırıyor. Biraz rahat olmaya ihtiyacımız var kesinlikle.
full member
Activity: 784
Merit: 120
August 25, 2018, 06:41:57 AM
Her konuda her başlıkta buna değiniyorum. Panik havası yaratılıp piyasa da bir algı operasyonu yaratılıyor. Battık gittik diye var olan bir piyasa görmezden getirilmeye çalışılıyor sanki. Fakat ne yapmak lazım biliyor musunuz? Sakin olup beklemek lazım. Bekleyin diye defalarca kez demişimdir. Bunun yanı sıra daha dün yazdığım bir cevabı buraya da paylaşayım.

"Ben şahsen ICO alımı yapan herkese söylemişimdir. Alım yapmadan önce ICO sağlam mı? Ekip sağlam mı? Gelecekte ne olabilir? Bunları iyice araştırmak lazım. Bunun yanı sıra sonuçta paranın döndüğü bir piyasada her türlü olağan şeyi görebilirsiniz. Bu normal borsada da böyledir. ICO yatırımı yapmış olsam yine beklerdim. Sonuç olarak her türlü zararda olmayacak mıyım olacağım. Yani olumsuz düşüneceğime, düşünmeden beklerim. Başka çare var mı yok. Helbiz aldığın fiyata gelirse o zaman satacaksın. Kar zarar düşünmeyeceksin o zaman. Bu helbiz için değil sadece, tüm token veya coinler için böyle."

Bu yazı sadece ICO için değil elinizde veya alacağınız tüm coinlerde bunu yapmalısınız.

Şahsen elimde Bitcoinde dahil olmak üzere tuttuğum bir kaç coin var zararda mıyım evet zarardayım ama ne yapacağız bekleyeceğiz. Başka çare var mı yok.

Elbet bir gün piyasa düzelecek ve sonuç olarak bir artış olacak en kötü ihtimalle aldığımız fiyata satsak yine zararımız olmaz. Acele etmeden beklemek lazım. Halbuki şunu unutuyoruz. 2009 yılında Bitcoin 0,50 centti. Bakın 0,50 cent nerde 6000 dolar nerde. Uçurum kadar fark var yüzde 12000 katı 9 senede ulaştı. Tabi 21000 dolar dediğimizde artık yüzde 42000 katı. Ya tabi 9 sene beklemeyebilirsiniz. Ama en kötü 1 yıl bekleseniz zararınızı kapatırsınız.

Yazdıklarımı iyi okuyup düşünün.

Saygılarımla...
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
August 25, 2018, 06:36:07 AM
Bu piyasa zaten her zaman böyle zamanlar yaşadı ben anlamıyorum bu kadar karamsarlığın sebebini. Zaman geçtikçe tekrardan geri gelecekler
member
Activity: 602
Merit: 32
August 24, 2018, 01:59:46 PM
Bakıyorum herkeste bir panik, karamsarlık. Havada acı ve tatsız bir koku.

Arkadaşlar rahat olun. Her şey iyi olacak. Batıp bitmeyeceğiz. Sabredeceğiz biraz.

Kriptoda yazılımsal bir açık olmadıkça, merkeziyet oluşmadıkça, kimse %51 salaklığına kalkışmadıkça RAHAT OLUN.

Her şey iyi olacak emin olun.
Panik yaptıkça Btc'nin en iyi özelliklerini saymaya başlayın.

*Limitli
*Kopyalanamaz
*Merkezsiz
*Kolektif
*Bilinen
*Yaygınlaşan
*Saklaması taşıması kolay bir servet aracı
Vs vs...

Yalnız üstad bu iyi yönleri “şimdilik” bu şekilde.. heran tam tersleride olabilir. Ancak şu anlık böyle değil tabi.

Panik konusuna gelince;
Elbette yapmamak iyidir. Ancak iyimserliğin bokunu çıkarmamak, kötü senaryolara hazır olmak hatta kötü senaryoya göre gard alıp iyi olunca sevinmek daha iyidir. İyi düşünüp kötü olunca psikoloji daha çok bozulur.
Herkes gibi bende isterim btc 50k olsun eth 5k olsun.. ama şimdilik bu zor gibi duruyor. Psikopatın biri çıkıp para pompalamazsa ve bir panik alımı dalgasıyla olası bi boğa olayı olmazsa (ki buda zor gibi ama imkansız değil) sıkıntılı günlerin devamı var. Aslında iyi projede tokende çok ama piyasa kötü.
Pages:
Jump to: