Pages:
Author

Topic: Rahat Olun - page 4. (Read 1888 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
August 24, 2018, 01:48:17 PM
2019 ve sonrası için ümitlerim gel gitler yaşasa da hala devam ediyor. Beklemekten başka çare yok. Bu dönemde ne mi yapıyorum. Paramla sadece bir coin var düştükçe onu alıyorum (kaybettiğim zaman üzülmeyeceğim rakamlarda) sonrada bol bol bounty kovalıyorum. Olur ya bir gün boğa çıkar gelirse diye Smiley
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
August 24, 2018, 01:30:05 PM
Görmeyi en çok sevdiğim konu tipi bu. Böyle içimizin bayıldığı ve herkesin kahin gibi felaket tellallığı yaptığı günlerde, sakin kalmayı hatırlamakta yarar var Smiley
member
Activity: 207
Merit: 10
August 24, 2018, 01:16:22 PM
Cok ıyı bır konu olmus hocam bende hep derım panık havasından uzak durun sürü psikolojisine kapılmayın diye ama dinleyene güzel geliyor. Smiley

Her düşüş bizim için güzel bir fırsat diye düşünüyorum mümkün oldugunca kademeli toparlıyorum bılıyorum kı ılerıde cok guzel yerlere gelecek uzun surelı tutmaya devam pes etmek YOK!.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
August 24, 2018, 12:59:22 PM
iyi guzel diyorsunda artık dusmez dedigimiz an daha da dibi goruyor coinler. Bu durumda nasıl sakin kalabiliriz?
newbie
Activity: 196
July 15, 2018, 03:51:55 AM
aynen valla ben de yatırdıklarımı unuttum yükselmesini bekliyorum yoksa sürekli sürekli kontrol et insan deli oluyor en güzeli bırak ve unut onu. Tabi ihtiyaç duyulmayan br miktarsa..
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 15, 2018, 03:41:25 AM
Btc'de %51 saldırısı olma ihtimali beni tedirgin ediyor. 10 senede olmaması ise ayrı bir durum. Ayrıca yazılımsal olarak hiçbir açığının olmaması bana güven veriyor. Limitli sayıda üretilmesi altın gibi bir değere sahip olduğunu gösteriyor. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda bence de rahat olmalıyız. Özellikle şu yaz aylarını bir atlatırsak önümüz açık bence.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
July 15, 2018, 01:02:29 AM
Çok rahat olmak bence hiç yararlı ve kazançlı olacak bir yöntem değil.Aynı şeyleri tekrarlamak yerine yeni şeyleri araştırıp ne olup bittiğini bilmekte yarar var.
member
Activity: 476
Merit: 75
July 14, 2018, 06:13:00 PM
Rahat olmak psikolojiyi kaybetmemek bu piyasada gerçekten çok öenmli çünkü acele ile yapılan yatırımlar çok acı kayıplara sebep olabiliyor. Çelik gibi irade lazım bazı anlarda.
full member
Activity: 721
Merit: 100
July 14, 2018, 06:02:39 PM
Evet rahat olmak gerekiyor ancak ya paraya sıkışan insanlar onlar pek rahat değil , demek istediğim lütfen kısa vadede paraya ihtiyacınız varsa bu piyasaya girerken iki kere düşünün .
full member
Activity: 392
Merit: 100
July 14, 2018, 05:41:41 PM
Bakıyorum herkeste bir panik, karamsarlık. Havada acı ve tatsız bir koku.

Arkadaşlar rahat olun. Her şey iyi olacak. Batıp bitmeyeceğiz. Sabredeceğiz biraz.

Kriptoda yazılımsal bir açık olmadıkça, merkeziyet oluşmadıkça, kimse %51 salaklığına kalkışmadıkça RAHAT OLUN.

Her şey iyi olacak emin olun.
Panik yaptıkça Btc'nin en iyi özelliklerini saymaya başlayın.

*Limitli
*Kopyalanamaz
*Merkezsiz
*Kolektif
*Bilinen
*Yaygınlaşan
*Saklaması taşıması kolay bir servet aracı
Vs vs...

Ekim ayında düğünüm var biraz masraf yapmam gerekiyor ve ayı sezonunda aç gözlülük sebebiyle hold kalıp bozmadım paramı haliyle düşüş yaşadım. Evlenecek olmasam gönlüm o kadar rahat ki 2020 yılı ve sonrasında çılgın fiyatlar göreceğimize o kadar inanıyorum ki hiç dert etmeyeceğim aslında. Bu işin gittiği yer bellidir arkadaşlar Bitcoin er ya da geç geçecek o 100k fiyatı hatta birgün belki 1 milyon bile olacak ama tek ihtiyacımız azcık sabır.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
July 14, 2018, 02:28:32 PM
ben zaten bu konuda rahatım. gömdüğüm parayı unuttum bile. mevcut piyasayı kabullenip ona göre strateji belirlemek daha makul bir yol.
member
Activity: 560
Merit: 12
July 14, 2018, 02:25:01 PM
bencede rahat olmak lazım ya yokssa stres stres nereye kadar. kendimize zarar veriyoruz bu şekilde. yani bu soyledıklerınız gelecekte kripto paraların ne kadar önemli olduğunun göstergesi. hayatımıza geçeçektir yakında. birde piyasa düzelsede dahada rahat olalım.
member
Activity: 266
July 14, 2018, 02:21:15 PM
Bu iş sabır işidir, 2-3 yıl öncesini düşünün. 2-3 yıl önceki bitcoin fiyatının bu seviyeye gelmesini kimse hayal bile edemezdi. İlerleyen yıllarda ne olacağını kimse bilmez ama ben bayağı yükseleceğini düşünüyorum.

Yükselmesine yükselecek ama çoğu proje 20 kat aşağı inmiş kimisinde bu oran 50 katı buluyor.Ne kadar yükselirse yükselsin bu düşüşler nötrlenecek mi 20 kat atacak mı mesela kendini tekrar yukarı ? Ben hiç sanmıyorum altcoinler için durum vahim.Bazıları düzeltirse kendini düzeltir onlar da ekip çok sağlamsa.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
July 14, 2018, 02:16:40 PM
Bu iş sabır işidir, 2-3 yıl öncesini düşünün. 2-3 yıl önceki bitcoin fiyatının bu seviyeye gelmesini kimse hayal bile edemezdi. İlerleyen yıllarda ne olacağını kimse bilmez ama ben bayağı yükseleceğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 84
July 14, 2018, 02:11:46 PM
Yani eğer hold düşünüyorsak tabi ki rahat olucağız ama sağlam coinler varsa elimizde çünkü bir üstteki postta olduğu gibi altcoinler çok eriyorlar ayı da eğer ayıya direniyorsa zaten boğada coşacaktır ama çöp olanları da oluyor .
member
Activity: 266
July 14, 2018, 01:25:42 PM
Altcoinde kalanların rahat olması malesef öyle pek kolay değil.Zararlar çok fazla.
member
Activity: 194
July 14, 2018, 01:19:40 PM
Bitcoin icin daha dogru olur. Altlar cok fazla deger kaybetti son zamanlarda. Bitcoin veya etheriuma gecmedigime pisman oldum. Ama yukselistede daha hizli yukselirler muhtemelen
full member
Activity: 490
Merit: 105
July 14, 2018, 01:04:02 PM
benim araştırmalarıma göre bu blokchain tam olarak geleceğe yönelik olduğu için zaman tek başına bile onu yükseltmeye yetecek.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
July 14, 2018, 12:37:32 PM
Bu piyasa elbet bir yerden dönecek her zaman böyle devam edecek diye birşey yok. Yani her inişin bir çıkışı elbet olacaktır.  Yani güzel haberleri bekliyoruz piyasa için.
newbie
Activity: 56
July 14, 2018, 12:29:57 PM
Umarım öyle olur üstad, hepimizin gelecek yönünde çok önemli bekletileri var. Gerçekleşme arzusuyla yaşadığımız her güne onunla uyandığımız hayallerimiz var, bunun için kazanmamız gerkeiyor. Bu belki bizi sınadıkları bir yol haklısın istikrarlı adımlarla geleceğe yol vereceğiz.!! Motivasyonumuzu bozmak yok! Herşey çok güzel olacak
Pages:
Jump to: