Pages:
Author

Topic: Rahat Olun - page 9. (Read 1888 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
June 24, 2018, 03:19:32 AM
temmuz g20 bokuna piyasayı piç edip paradan para kazanacak adamlar işin boku çıkmaz umarım gerçekten baymaya can sıkmaya başladı bu aptal saptal iniş çıkışlar belirli bir düzene otursa bu kadar sert düşüşler gelmese her şey daha güzel olabilir
newbie
Activity: 84
Merit: 0
June 24, 2018, 02:51:36 AM
6000usd altina da an itibari ile dusmus durumda. Insani tedirgin ediyor. Insallah daha fazla dusmez. Bekliyoruz bakalim zaman ne gosterecek
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 24, 2018, 02:44:47 AM
panik yapmıyoruzda günden güne dahada çok stres yapıyoruz her düşüşte umarım en kısa zamanda toparlanmaya başlar piyasa
full member
Activity: 490
Merit: 105
June 24, 2018, 02:44:14 AM
büyük bir kısım artık umudunu kesmiş durumda Ama bunu fırsata çeviren yatırımcıların ileride çok işe yarayacak şeyler olacak Önemli olan bu zamanlarda sağlam coinleri alıp beklemek.
member
Activity: 378
Merit: 11
June 24, 2018, 02:11:49 AM
Evet panik yapmayın arkadaşlar benim neredeyse bütün yatırımım eridi ve artık bir noktadan sonra skme takmıyorum, nasıl olsa çöp oldu bu saatten sonra kolay kolay toparlayamaz. 20c den aldıgım token su an 3c, btc yarın 20k yapsa benım aldıgım token btc yukseliyor diye yine düşecektir. Tamamen kayıp üzerine kurgulanmış bir tuzağa düştüm
newbie
Activity: 167
June 24, 2018, 01:51:34 AM
1 sene ve ya 10 sene ben bu saaten sonra unuttum yapacak birşey yok düşüş devam edeceğini düşünüyorum kar geçmediğim sürece satmayıda düşünmüyorum bekleyeceğiz artık hodl devam malesef
newbie
Activity: 77
June 23, 2018, 08:10:41 PM
Her zaman rahat olun tamam piyasa düştü ama gelicek Cheesy
member
Activity: 392
Merit: 10
June 23, 2018, 07:22:59 PM
Rahat olmaya çalışıyoruzda olamıyoruz ki görüyorsunu bi düşüyor tam düşüyor market yükselirkende düştüğününü %50si anca yükseliyor hep kayıp hep zarar
full member
Activity: 721
Merit: 100
June 23, 2018, 06:12:31 PM
Rahat olmak pek iyi değil bu piaysada bence evet stres çok kötü bir şey ama yaymakta tehlikeli doğru yatırıma sabır ile rahat olmak ayrı şeyler diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
June 23, 2018, 06:11:00 PM
Bakıyorum herkeste bir panik, karamsarlık. Havada acı ve tatsız bir koku.

Arkadaşlar rahat olun. Her şey iyi olacak. Batıp bitmeyeceğiz. Sabredeceğiz biraz.

Kriptoda yazılımsal bir açık olmadıkça, merkeziyet oluşmadıkça, kimse %51 salaklığına kalkışmadıkça RAHAT OLUN.

Her şey iyi olacak emin olun.
Panik yaptıkça Btc'nin en iyi özelliklerini saymaya başlayın.

*Limitli
*Kopyalanamaz
*Merkezsiz
*Kolektif
*Bilinen
*Yaygınlaşan
*Saklaması taşıması kolay bir servet aracı
Vs vs...

merkezsiz değil iş abd de bitiyor abd bitcoin bitecek derse 1$ bile bitcoin satamayız.
2 bilinen değil bircok kişi türkiyede bitcoinin mehmet aydın cıkarttı diye biliyor.
3 saklaması tasıması kolay değil. Sen git bakkala bitcoin ver ve bunu yanında tasımasını söyle keylerle vs sence ne kadar sürede öğrenir.

1- Ülkeler üstü bir şeyden bahsediyoruz.Türkiye büyük bir devlet ama Youtube ondan da büyük. Yasaklanmasına rağmen giremeyen var mıydı Youtube'a? ''Çaaaat 1 Milyar $ satar devlet doların fiyatı düşer.'' kafasından çıkın.

2- Televizyonu uzun bir süre şeytan icadı diye bilen insanlar vardı bu ülkede. O onların cahilliği.

3- Bakkal amca o pos cihazını kullanmayı nasıl öğrendiyse yada o elindeki akıllı telefonu nasıl öğrendiyse iş para kazanmaya gelince seve seve öğrenir. O öğrenemezse yerine geçecek olan çocuğu öğrenir. Ne cahiller neler kullanıyor merak etme.
member
Activity: 756
Merit: 16
June 23, 2018, 05:51:04 PM
Ben hep rahattım zaten Cheesy geçen ki sert düsüştede birçok kişi panik yaptı eth 380 usd ye falan düşmüştü sonra ne oldu kademeli olarak 800 usdye kadar ulaştı yine böyle olacaktır ama biraz sabretmek lazım herşey zamanla olur.
member
Activity: 336
Metahash
June 23, 2018, 05:48:02 PM
Sansen beni dusunduren yatirim yaptigim altcoinler. Bitcoin dustugunde usd karsisinda deger kaybediyorduk fakat su anda bendekiler bitcoin karsisinda da 50% dusus yasadilar
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
June 23, 2018, 05:01:57 PM
Artışlar bence insanların ilgisi üzerine oluyor ve yıl sonunda bu ilgi hep artıyor. Btc için 51 atağı gerçekten imkansız derecesinde zor bir olay. O yüzden Hodla devam...
member
Activity: 252
Merit: 13
June 23, 2018, 05:00:09 PM
çoğu kişi rahatta yükselişin başlamaması gerçekten can sıkıyor. Elimizde bir sürü token veya coin var ama hepsi dibi görüşmüş bizleri zarar ettirmiş durumda. Umarım bu yükseliş biran önce başlarda hepimiz rahatlarız
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
June 23, 2018, 04:59:23 PM
Bu aralar özellikle bu tip rahatlatıcı yazıları gözlerimiz çok arıyor. Zaten içimizde her birimiz bunalımlıyız söz konusu finansal anlamda kontrol sağlamak olunca, üste bir de daima olumsuz söylemler/ açıklamalar gördükçe ve bunlara takıldıkça kendi kendimizi baltalıyoruz. Her şeyin başı sabır.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
June 23, 2018, 04:56:47 PM
Rahat olmayın, rahat oldukça elinizdeki azalacak. Satın gitsin, düşükten alırsınız. Daha düşük alma fırsatınız varken niye bekleyelim.

Kripto para yıllarca yanımızda ve hayatımızda olacak. Ondan kimsenin şüphesi olduğunu sanmıyorum.
member
Activity: 280
June 23, 2018, 04:52:34 PM
Bitcoinden yana sıkıntı yok ama, altcoinler sürü psikolojisi misali bitcoin düşüşe geçtiği anda hepsi dibi görüyor, bu durumda can sıkıntısı ve bekleyiş hüküm sürüyor maalesef  Undecided
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 23, 2018, 04:43:55 PM
benim forumda takip ettiğim birçok kişi olumlu ve pozitif olduğuna göre benim de moralim yerine geldi doğrusu. ama kendime koyduğum bir iki hedefim vardı onu gerçekleştirmek biraz zaman alacak o kadar. neyse geç olsun güç olmasın. sabredip bekleyeceğiz.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
June 23, 2018, 04:43:11 PM
Kalemder usta sen böyle konular açarmıydın sende mi kendini ikna etmeye çalışıyorsun  Cheesy Rahatız da bizi bize bırakmıyorlar hop aşağı hop yukarı derken yön aşağıdan ibaret oldu çaylak yatırımcılar sebebiyle fiyat düştükçe düşüyor rahat dursakta nakit gerektikçe hazırda parası olmayanlar ister istemez sıkıntıya giriyor.

hocam yazılarınızı ben takip ediyorum kalemder ve siz gerçekten forumda takip ettiğim iyi araştırmaları olan seviyeli yazarlardansınız. avalonn ve phi hocam da iyi yazıları var sizlere katılıyorum bu konuda şimdi hazırda paranız yoksa endişe kaplıyor bu konuda size , bitcoinin yine de ilerleyen yıllarda çok iyi yerlere geleceğinde de kalemder hocama katılıyorum  Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
June 23, 2018, 04:32:43 PM
Kalemder usta sen böyle konular açarmıydın sende mi kendini ikna etmeye çalışıyorsun  Cheesy Rahatız da bizi bize bırakmıyorlar hop aşağı hop yukarı derken yön aşağıdan ibaret oldu çaylak yatırımcılar sebebiyle fiyat düştükçe düşüyor rahat dursakta nakit gerektikçe hazırda parası olmayanlar ister istemez sıkıntıya giriyor.
Pages:
Jump to: