Pages:
Author

Topic: Rahat Olun - page 7. (Read 1888 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
June 30, 2018, 04:13:29 PM
Elindekiler düştükçe düştü. İnsan kaybedince malesef ki rahat olamıyor. Kendini rahat olmaya telkin etse de yine de umutsuzluk hep var. Güzel günlerin en yakın zamanda gelmesi dileğiyle...
member
Activity: 336
Merit: 10
June 30, 2018, 04:05:59 PM
lmak gerekir diye düşünüyorum yoksa çok kötü durumda bence yatırım yaparken tüm yükseliş ve kalkışlar   dikkate alınarak alınması gerekir ve rahatlık da çok çok önemli bir durum .Ben zaten  durumu bildiğim için rahatım diye diliyorum çünkü btc mutlaka yükselecekitir başka bir durum yok gibi oluyor
newbie
Activity: 97
Merit: 0
June 30, 2018, 02:25:30 PM
Her düşüşte bir karamsarlık olması normal çünkü insanlar para kaybedince sinirlenir doğal olarak hodl sonuna kadar
full member
Activity: 462
June 30, 2018, 02:20:09 PM
Böyle zamanları daha önce de yaşadık çok sert düşüşler ardından kullanıclar tam umudu kesmişken bir anda boğaya girdiğimiz zamanlar oldu şu an herkes dip noktalarını belirlemeye çalışıyor tahminimce ardından piyasaya yeni girecek olanlar ile beraber umarım yükseliş yakalayabiliriz
member
Activity: 266
June 30, 2018, 09:34:57 AM
Bunları sayarken  insanın aklına 6000 in altına indiği, Daha 6 ay önce nerelerde olduğu, ne kadardır durağan ve düşüş trendinde olduğu geliyor. Yani benim geliyor en azından ve iyice sinirleniyorum. Bundan çok daha iyi duruma gelecek ilerleyen zamanlarda ama neden şimdi değil belirsizliği yoruyor insanı.

Ya bitcoinin görüp görebileceği şişirme olmayan gerçekçi değerler 10 - 20 arasıysa ve bundan sonra dendiği gibi short açarak paralarını kazanırlarsa ne olacak ?
Yani bizi sürekli 100k 500k olacak diye kandırdılarsa ve küçük yatırımcının kazanma şansının çok çok azaldığı noktaya geldiysek ne yapacağız demek istiyorum.Eski katlama hayallerini unutacağız öyleyse.Böyle bir ihtimal de var gelecekte şu noktaya gelecek düşüncesinin dışında.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
June 30, 2018, 08:33:30 AM
Bunları sayarken  insanın aklına 6000 in altına indiği, Daha 6 ay önce nerelerde olduğu, ne kadardır durağan ve düşüş trendinde olduğu geliyor. Yani benim geliyor en azından ve iyice sinirleniyorum. Bundan çok daha iyi duruma gelecek ilerleyen zamanlarda ama neden şimdi değil belirsizliği yoruyor insanı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
June 30, 2018, 07:27:38 AM
Valla hocam ne oluyorsa bu rahatsızlar yüzünden oluyor zaten, bir toplu satışta kartopuna bağlıyorlar, sonra neden düşüyor diyorlar.
Biraz dirayetli olmak lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
June 30, 2018, 07:11:09 AM
Herkes piyasadan kaçarken ben elimdeki parayla piyasaya giriyorum yavaştan Smiley Ben rahatım ve keyfim gayet yerinde
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 30, 2018, 06:32:24 AM
Tüm topluluk bugünki yükselişe umut ile bakar halde. Muhtemelen çoğu kişinin son umudu olmuş olabilir. Bunu bilen operasyon sahipleri şakkıda satış koyup son umudumuzu da elimizden almaya çalışabilir. Varmak istedikleri sonuç bariz ortada, elimizdekileri almak ve treni hareket ettirmek. Henüz yeterince insan piyasadan pes etmiş değil, onlarda görüyor bunu. Dikkatli olun, ayık olun!

Rahat olun!

https://youtu.be/8ogq5XJ4ueY?t=7s

evet ama bir yerden de dönecek hocam, belki bir 200-250 arası daha gidip gelebilir, gelmeye de bilir! öyle çok hacimli artış yok gerçi ancak yükselişi devam ettirip yukarıdan da basabilirler. Ve ya ufak düzeltmelerle "to the moon" gelebilir, iyimser bakmak lazım zaten olabilecek hemen her kötü durumu yaşadı piyasa...dile kolay 195 gündür süren bir düşüş trendi var ve oturmuş bir piyasadan çok emekleyen bir piyasa burası, fazla bir "dökme" olması durumunda bu defa piyasaya oyuncu sokamayabilirler. zaten çoğu insan önyargılı, yanına küskünler falan derken bir başlarına kalakalırlar.+binlerce seçenek var yükselme sırasında bile bazıları eriyecek (satoshi+dolar) bazıları uçacak, ya nasip ya kısmet!
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 30, 2018, 06:01:41 AM
Tüm topluluk bugünki yükselişe umut ile bakar halde. Muhtemelen çoğu kişinin son umudu olmuş olabilir. Bunu bilen operasyon sahipleri şakkıda satış koyup son umudumuzu da elimizden almaya çalışabilir. Varmak istedikleri sonuç bariz ortada, elimizdekileri almak ve treni hareket ettirmek. Henüz yeterince insan piyasadan pes etmiş değil, onlarda görüyor bunu. Dikkatli olun, ayık olun!

Rahat olun!

Kesinlikle! Çok güzel bir noktaya değindiniz hocam istedikleri tam da bu yükseliş geliyor boğa geliyor diye haberler çıkacak falan sonra bi tane daha vuracaklar kafamıza Smiley

Açın tradingview'i bakın longlar 33-34k shortlar 23-25k Smiley Sizce balinalar yedirir mi bu kadar parayı, bence yedirmez. (usdt de olduğum için rahat rahat yazdım.) YTD.
full member
Activity: 378
June 30, 2018, 05:56:19 AM
valla bende çok saçma bir rahatlık var. pek anlam veremedim ama bu rahatlık yüzünden çok şeyler kaybetsemde birşey yapamıyorum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
June 30, 2018, 05:54:59 AM

Rahat olun!

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
June 30, 2018, 05:44:55 AM
Tam da BTC'nin biraz toparlanmaya başladığında gördüm bu başlığı. Umutsuzluğa gerek yok bence de. Düşüşleri her zaman miktar arttırmak olarak görek lazım. Bakiyemize bakarak kahrolursak bu kuyudan çıkamayız.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
June 30, 2018, 01:56:26 AM
şuanki rahatlık heralde artık düdklenmeye alışmanın rahatlığı girdikçe açılıyoruz genişlemeye devam ediyoruz piyasa gang bang yaptı bize resmen.tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın sözünü getiriyorum devamlı aklıma.elimde biraz nakit var beni 1 sene falan idare eder borcu harcıda kapattık çok şükür.o yüzden bekleme moduna geçmiş durumdayım
member
Activity: 742
Merit: 19
June 30, 2018, 12:59:25 AM
Rahatız şu an.zaten girdi gireceği kadar bundan sonra artık bekleyeceğiz.Bugün birz btc hareketlenmiş umarım yine sahte bir yükseliş değildir.Artık ne sabır kaldı ne para dayanacak.Haydi yürü Btc.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
June 30, 2018, 12:15:34 AM
Portföyler eriye eriye sıfıra yakın bir hale geldi. Daha ne kadar kaybedecez daha ne kadar dibi görecez diye diye rahatladım artık Smiley
Dünkü düşüşten toplamış olmasa birkaç yıl umudum kalmayacaktı. Sabreden kazanacak Cheesy
member
Activity: 392
Merit: 11
June 29, 2018, 11:48:11 PM
İnsan psikolojisi böyledir. Şimdi battık diyen arkadaşların çoğu ya tepeden alanlar ya da 20k yürüyüşünde 300-500k olacak diyen arkadaşlar. Piyasanın bitmesi için bir sebep var mı? Düşmemek için bir sebep olmadığı gibi yükselmemek için bir sebep var mı? Sakin kalın panik yapmayın muhakkak kazanacağız.
member
Activity: 253
June 25, 2018, 04:02:11 PM
nasıl olacaz mübarek. blockfolio ve cmc'e bakamaz olduk. eskiden saat başı girip bakardım. şimdi her girişte piyasa daha kötü.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
June 25, 2018, 03:37:11 PM
Rahat olsak dert, olmasak ayrı dert hocam. Yine de elinize sağlık bu durumlarda hatırlatılması gerekeni hatırlatarak içimize su serpmiş oldunuz. Zaten sinir stres içinde hareket etmek sadece daha yanlış kararlara sebep oluyor.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
June 25, 2018, 02:32:03 PM
Rahatiz abi hic sorun yok ama piyasanin genelinde bi karamsarlik var ve bu birturlu gecmedi aylardir. Beklemekde sorun degil kisa surede zengin olma hayalimizde yok. Rahatiz yani 😃
Pages:
Jump to: